Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

saol annemler de bişey yemese hiç sorun yok aslında ama

çok zor durum anlayabiliyorum canım seni ama napalımm hayatın cilveleri biz aç kalıcak onlar yiycekler ama biz bi süreliğine aç kalıcazzz sonra rahat etceez:)))senin kaç kilo fazlan var şimdi?

Eki Görüntüle 377792

hahahahha
facebook ta gördüm bi arkdşım paylaşmış bende sizinle paylaşıyım dedim

süper yaaa

akşam yemeğim bir kase yoğurt 3 tane form çubuk kraker.

beyza bak benden önce zayıflarsan bozuşuruz haaaaaaaaaaaa

.aradydı ama beyaz ekmek arası değil köfte wrap yedim. sanırım- köfte vardı. yanında salatayla yedim ama. saat 5 falandı

bencede yeme sen bugun. yemişsin okadar bide utanmadan açım diyorsun

bende akşam tavuk slata ve yoğurt yedım.birazdanda çay içeceğim

oğlumlada az önce sporumuzu yaptık

abla söz veremem valla benden öncesi senden sonrası yook:)))azimle yapacaz bu işi:)))azcık daha alıştım artık birazcık sıkıyım kendimi dimi ama:)))

abla söz veremem valla benden öncesi senden sonrası yook:)))azimle yapacaz bu işi:)))azcık daha alıştım artık birazcık sıkıyım kendimi dimi ama:)))

ben acıkmıyorumınanırmısın. canımında bısey cektıgı yok. ne tatlı ne tuzlu.

canım tebrik ederim süper bir haftada 2 kilo. darısı başıma-başımıza inş. pazaretsiyi iple çekiyorummmmm
günaydınnn canlarım :) teşekkür ederim ama bu hafta 2 kilo olmaz sanırım 1 kilo olur, ya bi de psikolojik bi şartlanma oldu bende 2 gündür farkediyorum; sabah dışında öğünlerde ekmek yemiyorum tamam 2 kilonun gittiğini de gördüm ama bi başarısızlık duygusu var yine de

sabah kalhvaltım klasikleştiği gibi tost:)

günaydın

-400 gr ile uyandım bugünde gr gr gitcek bu kılolar anlasılan.

sabah kahvaltıda

1 adet haslanmıs yumurta
bir tutam maydanoz
peynır yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…