- Konu Sahibi mavikelime
-
sanada bu yolda basarılar dılerım. hep birlikte başarıcaz inşallah.:16:[/QUOTE .!.:günaydııın:) teşekkür ederim, inşallah başarırız. ben ayça kayanın listesine uymaya çalışıcam onun dışında sıcak su ve bitki çayları içmeyi düşünüyorum, bunların dışında birşey öneren var mı?
neler yapmamız gerekiyor peki ? anlatır mısın biraz. bi gün içinde nasıl beslenmeliyiz,neler yemeliyiz ? 56 kiloyum ben zaten 6 kilo falan vermek istiyorum.
günaydııın:) teşekkür ederim, inşallah başarırız. ben ayça kayanın listesine uymaya çalışıcam onun dışında sıcak su ve bitki çayları içmeyi düşünüyorum, bunların dışında birşey öneren var mı?
dr. ayça kaya'nın diyeti forumun diyet listeleri bölümünde var ayda 8 kilo verdirdiği söyleniyor, günü 4 öğüne bölmüş sabah öğle ikindi akşam, aslında zorlayacak bir diyet değil ama malesef istikrar sorunumuz var. spor yapmaya vaktim olmuyo ne yazıkki ama en azından hadtada 2 gün plates yapmaya çalışıcam
aynen benımde spor sorunum var. bende yapamıyorum. ama bısekılde sporda yapmam gerekıyor. sadece yemekle olacak ıs degıl benım durumum. ama kararlıyım vereceğim.
istedikten sonra veriliyo tabi ama sonrasında da devam ettirmek, kararlılık önemli ve tabiki birilerinin destek olması şart. ben de hayatım boyunca çok diyet yaptım şok diyetler, az yemek, diyetisyen kontrolü falan filan hepsinden öğrendiğim tek şey düzen; yeme içme saatlerinin belli olması gerekiyor bunun dışına çıktığın an kilo almaya mahkumsun
evet haklısın da ben bu ara ogunlerde mesela acıkmamıs oluyorum.e yıyesım gelmıyor. yemeyınce de bır sonrakı ogunde daha cok acıktıgım ıcın daha fazla yıyorum. bazende ara ogunde bıle acıkmıs oluyorum oyle bır meyvaymıs bır kase yoğurtmus onlarla gecıstıremıyorum. bu bir öncekı öğünü cok yıyıp az yememlede de alakalı degıl. benım bunyem bu. aclıga gelemıyorum hıcbırsekılde. elım ayağım boşalıyor tıtrıyormusum bayılacakmısım gıbı bırseyler oluyor ve asırı yememe sebep oluyor.
slm cnm hosgeldin aramıza. motive için burdayız. umarım kılolar gıder ve bekledıgımız sonucu alırız.:
azıcık yemek yıyıpte dunyaları yemısım hıssını kendımde nasıl uayndırabılırım. bu psikolojiye bürünmem gerekiyor. bunu nasıl basarabılırım.
Hoşbulduk cnm..ben uni ogrencsym yurtta kalıorm dobiş gibi olacam yakında die cook korkuormm=)haftada 4 spora gdiorm ama yeme düzenimi ayarlayamıorm ki..coktA yemiorm ama kendme göre diet bulamadm malum yok yumurta yok haslanms sebze bunları yapacak yer yok ki=(
azıcıktan önce bol bol su iç miden şişsin bide elma sirkesni dene beni acaip tok tutuo cnm umarm işne yarar
Hoşbulduk cnm..ben uni ogrencsym yurtta kalıorm dobiş gibi olacam yakında die cook korkuormm=)haftada 4 spora gdiorm ama yeme düzenimi ayarlayamıorm ki..coktA yemiorm ama kendme göre diet bulamadm malum yok yumurta yok haslanms sebze bunları yapacak yer yok ki=(
tickere bakılırsa sende baya kılo vermıssın. nasal basardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?