Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

neler yapmamız gerekiyor peki ? anlatır mısın biraz. bi gün içinde nasıl beslenmeliyiz,neler yemeliyiz ? 56 kiloyum ben zaten 6 kilo falan vermek istiyorum.

56 kılo musun buna kılomu dıyorsun sen

günaydın canım. ayça kayanın dıyetı nedır. bıraz bahsedermısın. ben sporu onerıyorum. ama kendım yapıyomuyum hayır

Günaydınnn

Bu sabah kahvaltımda haslanmıs yumurta , peynır , 2 adet yeşil zeytin , domates salatalık yedim. 1,5 kupada şekersiz çay içtim.. hiiiiççç ekmek yemedim. Şimdi de 1 lt suyum ile karşınızdayım. Bakalım günüm nasıl gecek..

dr. ayça kaya'nın diyeti forumun diyet listeleri bölümünde var ayda 8 kilo verdirdiği söyleniyor, günü 4 öğüne bölmüş sabah öğle ikindi akşam, aslında zorlayacak bir diyet değil ama malesef istikrar sorunumuz var. spor yapmaya vaktim olmuyo ne yazıkki ama en azından hadtada 2 gün plates yapmaya çalışıcam

aynen benımde spor sorunum var. bende yapamıyorum. ama bısekılde sporda yapmam gerekıyor. sadece yemekle olacak ıs degıl benım durumum. ama kararlıyım vereceğim.

aynen benımde spor sorunum var. bende yapamıyorum. ama bısekılde sporda yapmam gerekıyor. sadece yemekle olacak ıs degıl benım durumum. ama kararlıyım vereceğim.

istedikten sonra veriliyo tabi ama sonrasında da devam ettirmek, kararlılık önemli ve tabiki birilerinin destek olması şart. ben de hayatım boyunca çok diyet yaptım şok diyetler, az yemek, diyetisyen kontrolü falan filan hepsinden öğrendiğim tek şey düzen; yeme içme saatlerinin belli olması gerekiyor bunun dışına çıktığın an kilo almaya mahkumsun

evet haklısın da ben bu ara ogunlerde mesela acıkmamıs oluyorum.e yıyesım gelmıyor. yemeyınce de bır sonrakı ogunde daha cok acıktıgım ıcın daha fazla yıyorum. bazende ara ogunde bıle acıkmıs oluyorum oyle bır meyvaymıs bır kase yoğurtmus onlarla gecıstıremıyorum. bu bir öncekı öğünü cok yıyıp az yememlede de alakalı degıl. benım bunyem bu. aclıga gelemıyorum hıcbırsekılde. elım ayağım boşalıyor tıtrıyormusum bayılacakmısım gıbı bırseyler oluyor ve asırı yememe sebep oluyor.

daha önceki deneyimlerimlerimde bu konuda şuna dikkat ediyordum; diyelim ki bu ara öğünde canım istemedi, öğle yemeğinde eğer yemem gerekenlerle doymadıysam ara öğünde yemediğimi de yiyebiliyorum, bunun düzenini kendin oluşturacaksın sadece gün içerisinde yemeye karar verdiğin miktarı geçme ve ana öğünlerinin zamanı aşağı yukarı belli olsun.

azıcık yemek yıyıpte dunyaları yemısım hıssını kendımde nasıl uayndırabılırım. bu psikolojiye bürünmem gerekiyor. bunu nasıl basarabılırım.

bu arada saat 11 gıbı ara menu olarak tuzlu ayran ıctım... umarım tuzlu dıye tepkı almam

slm cnm hosgeldin aramıza. motive için burdayız. umarım kılolar gıder ve bekledıgımız sonucu alırız.:

Hoşbulduk cnm..ben uni ogrencsym yurtta kalıorm dobiş gibi olacam yakında die cook korkuormm=)haftada 4 spora gdiorm ama yeme düzenimi ayarlayamıorm ki..coktA yemiorm ama kendme göre diet bulamadm malum yok yumurta yok haslanms sebze bunları yapacak yer yok ki=(

ben yurtta kaldıgım yıl 18 kılo vermıstım. kepeklı ekmek alırdım. bır tost buyuklugunde ıcıne peynır koyar cayla yerdım. tost yapamazdım ama o nıyetle yerdım. birte fom bisküvilere krem peynır surup uzerınede vişne recelı sırerdım yarım paket bıle doymama yeterdı. sabahları haslanmıs yumurta peynır ve kepek ekmegı domaes salatalık yerdım. canım çorbamı cektı bardakta hazırlanan hazır corbalardan yapardım. 7-8 ayda 18 kılo vermıstım. ama suna veremıyorum

Luckymary canım birde şu var. sen zaten dısardan yıyorsun. yanı oyle tahmın edıyorum. e tabak tabak tuketme durumunda yok. dısarda sebze zamanı sebze yıyemıyormusun. protein yiyeceğin zamanda yine dısarda etlı yemek yesen olmazmı. yada olmuyor mu?

bence dikkatli olman lazım ben üniversiteye attığım ilk adımda 62 kiloydum ve ilk yılın sonunda 76 kilo olmuştum şuan 4. sınıftayım hala bu dertle uğraşıyorum abur cuburdan gece yemeklerinden uzak dur, ortama ayak uydurmak zorunda kalacaksan meyve tüket

kocama inat bende vardım 5 kilo vermek için burdayım benide zayıflatın :26:

evimden 15 saat yzaktaymmmm=(((((anam olsa beni zayıflatrdı=))havalar soğuk amasyadaym cnm dısarı cıkıp yemek yemiorum yurtta da dandik dandk yemekler var ama asağda yiyorum ynede sebze falan da hafta ici dersler sabah aksam 5 7 de spor var yemek saatlermi ayarlayamıorm o yzden canlar..

tickere bakılırsa sende baya kılo vermıssın. nasal basardın

akupunktura gittim yazın cnm istahım yoktu bde abim sporla cok alakalı mahvediodu beni yürüyüş spor=)baya zayıfladm gerde almadm bde evdeyken soğan suyu ve elma sirkesi iciodm..yapma ihtimaln varsa ve iceblrsen soğan suyu yap cnm yumurtalk kistlerne akıntıya idrar yollarna veee ZAYIFLAMAYA harika yardmcı ben cok memnun kalmstm..simdi yurtta yapsam kızlar beni odadan atarrrrr=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…