Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

Vee büyük günnnnnnnn. :) evett kizlarr söylüyorummm 3 haftafa tam tamina 5.2 kg vermisimm:) bence sonuc cok iyi daha bir ay olmadi:)

beğenmekle kalmadım çooooooook beğendim hatta beğen üssü milyon falan :) tebrikler dilini ısır çimdikle kendini görenlerin nazarı falan değenmesin:)

kızlar ben ara öğünde bugun değişiklik yapıp ulkerin special k mısır gevreğinden yiyeceğim karışık çikolatalı. yalnız ben sütle yiyemem kuru kuru yiyeceğim. bi kase yesem fazla olur mu ki

Vee büyük günnnnnnnn. :) evett kizlarr söylüyorummm 3 haftafa tam tamina 5.2 kg vermisimm:) bence sonuc cok iyi daha bir ay olmadi:)

canım tebrıkler. verdıgımız kılo aydnı ben 10 gunde verdım. ama benım kılom senden fazlaaaaa

hadı bakalım tam gaz devam.

öğlen tavuk yoğur ve brüksel lahanası yedim. üstünede 40 dk yürüdüm

kızlar ben ara öğünde bugun değişiklik yapıp ulkerin special k mısır gevreğinden yiyeceğim karışık çikolatalı. yalnız ben sütle yiyemem kuru kuru yiyeceğim. bi kase yesem fazla olur mu ki
bence sütsüz yiyeceğin için miktarı fazla kaçırabilirsin ve gevrekler ara öğün için uygun deil bence

Son düzenleme:
5 tane findigimida yedim simdi iki bucuk saat yuruyuse cikiyorum bunun 1 saati cezamdan:) yani cezamdan iki bucuk saat kaliyor :)

cekk daha önceki sayfalarda bi karışımdan bahsetmişsin zayıflama katkısı var mı ve mide ağrısı yapıyo mu merak ettim de

çok geç kaldım kızlar ara oğunumu yeni yiyorum sütsüz mısır gevreği kuru kuru boyle seviyorum .
yarım baklavadan bişey olmaz ya

yarım baklava kaçamak sayılmaz herhalde müracaatçı o kadar getirmiş geri çevrilmez ama di mi:)

çok geç kaldım kızlar ara oğunumu yeni yiyorum sütsüz mısır gevreği kuru kuru boyle seviyorum .
yarım baklavadan bişey olmaz ya

o bişey olmazlar yüzünden böyle kutuplardan basık ekvadordan şişkiniz kuzum

kızlaarr bende geldimm:) cekciğim tebrik ederim tatlım seniii çatlat iyice bizi oohh sefaan olsun bende öğlen 2 tabak çorba içtim...ara öğün yapmadım çnkü minicik bi browni yedim bunun için öğünü haketmediğimi düşündüm birazdan yemek yiyip vıınn yürüyüşe çıkıcağımm1,5 litre suyumuda içtimm

cekk daha önceki sayfalarda bi karışımdan bahsetmişsin zayıflama katkısı var mı ve mide ağrısı yapıyo mu merak ettim de

Kesin bisi diyemem canim cunku hem diyet hemde spor yapiyorum zaten zayifliyorum ama bana ise yariyormus gibi geliyor:) yaramasa bile dahi soguk bi icecek icebiliyorum tadida guzel:) bide tarcindan midirnedir canim hic tatli cekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…