- Konu Sahibi mavikelime
-
Vee büyük günnnnnnnn. :) evett kizlarr söylüyorummm 3 haftafa tam tamina 5.2 kg vermisimm:) bence sonuc cok iyi daha bir ay olmadi:)
beğenmekle kalmadım çooooooook beğendim hatta beğen üssü milyon falan :) tebrikler dilini ısır çimdikle kendini görenlerin nazarı falan değenmesin:)
Vee büyük günnnnnnnn. :) evett kizlarr söylüyorummm 3 haftafa tam tamina 5.2 kg vermisimm:) bence sonuc cok iyi daha bir ay olmadi:)
supersin darısı başıma:44:
bence sütsüz yiyeceğin için miktarı fazla kaçırabilirsin ve gevrekler ara öğün için uygun deil bencekızlar ben ara öğünde bugun değişiklik yapıp ulkerin special k mısır gevreğinden yiyeceğim karışık çikolatalı. yalnız ben sütle yiyemem kuru kuru yiyeceğim. bi kase yesem fazla olur mu ki
5 tane findigimida yedim simdi iki bucuk saat yuruyuse cikiyorum bunun 1 saati cezamdan:) yani cezamdan iki bucuk saat kaliyor :)
yarım baklava kaçamak sayılmaz herhalde müracaatçı o kadar getirmiş geri çevrilmez ama di mi:)
yarım baklava kaçamak sayılmaz herhalde müracaatçı o kadar getirmiş geri çevrilmez ama di mi:)
çok geç kaldım kızlar ara oğunumu yeni yiyorum sütsüz mısır gevreği kuru kuru boyle seviyorum .
yarım baklavadan bişey olmaz ya
o bişey olmazlar yüzünden böyle kutuplardan basık ekvadordan şişkiniz kuzum
cekk daha önceki sayfalarda bi karışımdan bahsetmişsin zayıflama katkısı var mı ve mide ağrısı yapıyo mu merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?