Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

hoşgeldin,ooo sen bu hızla hepimizi sollayacaksın:) maşallah diyelim nazar değmesin

yok kıızz zayıflamaya çalışmıyo o meslek edindi aklı sıra o konuda gelişmeye çalşıyo...eşinin spor tesisleri varmış orayı çekip çeviriyoruş ayrıca.patroniçe yanii :))

bak bak sevmiyoruz kıskanmıyoruz ama yakından takipçisiyiz

hoşgeldin,ooo sen bu hızla hepimizi sollayacaksın:) maşallah diyelim nazar değmesin

bak bak sevmiyoruz kıskanmıyoruz ama yakından takipçisiyiz

hoşbulduk şekerim teşekkür ederim inş birna önce metrekarem küçülsün istiyorum kıız çok güldüm kıskanmıyorum ama itiyo beni ve o iticiliği programda bi kendini beğenmişlik seziyorum çok ciddi falan .bidde "ben zayıfım bakın görün ama siz benim gibi olmazsınız " diyo gibi geliyo yani onu izlerken iç sesim çok konuşuyo benimle :)) paranoyak mıyım neee:))

hay ben onun patroniçeliğine benden de 2 adet Ebru şallı çıkar kızlar
off acıkmaya başladım sabahları oğlen arasında ara oğun yemediğim için acıkıyorum ya

off acıkmaya başladım sabahları oğlen arasında ara oğun yemediğim için acıkıyorum ya

canım benim kendini aç bırakma yaa böyle böyle kendin işkence ediyosun valla küçük bir öğünlük yoğurtlar var ya onlardan al işe giderken ara öğün yap onunla..kendini açıktırdığın için öğlen yemeğinde doymuyosundur :)))

aaa sen hiç iç sesini üzme biz de ona nasıl zayıflanırmış onu gösterelim

ablaa:)) 1 kilo daha eksilmişsiinn :))tebrik ederim canımmm biz gramlarla oynayarak sağlam kilo vericez bence geri alınmamak üzere biran önce bi sihirli değnek değsede değişsek

he valla gr gr gidiyo bizden. sihirli değnek beklersek bizdaha çok bekleriz pis boğazlarımızı tuttacağız ve totoşlarımızı yerden kaldırıp hareket edeceğiz. tek çaremiz buuuu

aynen kızlar boğazımızı tutmak ve hareket şart. zaten bir dönem sonra mide küçülüyo. eskiden çok yerdim mesela. gerçi şimdi bıraksalar gene yerim neyse orayı karıştırmayayım ama daha çabuk doyuyorum artık

e ara öğünde ye güzelim kimse sana yeme demiyorki. grisini al yanında bulunsun öğleden önce ve öğleden sonra 2 adet at agzına yanında bıde ayran çay falan tamam işte al sana ara öğün. öğlende akşamda acıkmazsın ve çok yemeni engellemiş olursun..

ne bileyim canım ben sadece oğlen va akşam arasında ara oğun yiyorum çünkü saat farkı fazla. ama kahvaltıyı 9 gibi yapıp oğlen 12.30 gibi yediğimden ara öğün yemiyorum sabahları

afiyet olsun yaramasın inşalah bende yiycem öğlen yoğurtt:):)

amin cümlemize inşallah
yaa ayran detoksu gördüm farklı konularda 2 günlük arınma programıymış kilo verimi durduğunda hızlandırmak için yapılıyomuş 2 günde 1-2 kilo verdiriyomuş sudan kastan değil yağdan gidiyomuşmuş:)

Vee büyük günnnnnnnn. :) evett kizlarr söylüyorummm 3 haftafa tam tamina 5.2 kg vermisimm:) bence sonuc cok iyi daha bir ay olmadi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…