- Konu Sahibi mavikelime
-
ara öğün sütümüde içtim
bende geldim kııızzlaaarr:))) limonlu ılık suyu içtimm şimdi sütlü kahvemi içiceğimm:)))-700 gramla başladım bugüne bakalım nolcaamm:):) o ebru şallıdan bende bir düzüne çıkarhiç sevmiyorumm kıskanmıyorumda ama iticii geliyo bana:)))
yok kıızz zayıflamaya çalışmıyo o meslek edindi aklı sıra o konuda gelişmeye çalşıyo...eşinin spor tesisleri varmış orayı çekip çeviriyoruş ayrıca.patroniçe yanii :))
hoşgeldin,ooo sen bu hızla hepimizi sollayacaksın:) maşallah diyelim nazar değmesin
bak bak sevmiyoruz kıskanmıyoruz ama yakından takipçisiyiz
hay ben onun patroniçeliğinebenden de 2 adet Ebru şallı çıkar kızlar
off acıkmaya başladım sabahları oğlen arasında ara oğun yemediğim için acıkıyorum ya
hoşbulduk şekerimteşekkür ederim inş birna önce metrekarem küçülsün istiyorum kıız çok güldüm kıskanmıyorum ama itiyo beni ve o iticiliği programda bi kendini beğenmişlik seziyorum çok ciddi falan .bidde "ben zayıfım bakın görün ama siz benim gibi olmazsınız " diyo gibi geliyo yani onu izlerken iç sesim çok konuşuyo benimle :)) paranoyak mıyım neee:))
ablaa:)) 1 kilo daha eksilmişsiinn :))tebrik ederim canımmm biz gramlarla oynayarak sağlam kilo vericez bence geri alınmamak üzerebiran önce bi sihirli değnek değsede değişsek
aaa sen hiç iç sesini üzme biz de ona nasıl zayıflanırmış onu gösterelim
bu bebk gibi hareke edebilsek ne güzel olurdu
hay ben onun patroniçeliğinebenden de 2 adet Ebru şallı çıkar kızlar
off acıkmaya başladım sabahları oğlen arasında ara oğun yemediğim için acıkıyorum ya
he valla gr gr gidiyo bizden. sihirli değnek beklersek bizdaha çok beklerizpis boğazlarımızı tuttacağız ve totoşlarımızı yerden kaldırıp hareket edeceğiz. tek çaremiz buuuu
ve tabiki öğle yemeğim 200 gr yoğuuuuuurt:)
afiyet olsun yaramasın inşalahbende yiycem öğlen yoğurtt:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?