Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

benim buyuk gune az kaldı kızlar.... pazartesi sabah 7 eğer 3 kilo vermiş olursam mutlu hissedeceğim kendimi. 1 yada 2 yse eh işte

inş kızlar ya. önümde bi haftasonu kaldı boğazımı tutmakta zorlandığım 2 gun yani. haftasonu çalışmadığım için anamın guzel yemeklerine yumuluyorum kendim yapsam o kadar yemem ama o zamanda aç kalırım pek beceremiyorum da:26: gerçi aç kalmaya ihtiyacım var değil mi ama

günaydın -800 gr daha gitti

Bravo bravo bravoo canimm :) bende -300 le uyandim. 100-150 gr ananasimi yedim 1 bardakta sutumu ictim neyse dicegim o degil:) gunlugu ilk actiginda ne kadar kendine guvenmiyodun.ben yesemde doymuyorum yuruyuste pek yapamiyorum diye dert yaniyodun.. Bide simdi kendine bak mukemmel bir sekilde ilerliyosun. Cok hirslandin Allah daha cok azim ve kuvvet versin canim:) tabikide hepimizin zayiflamasi hosuma gidiyor ama sen konuyu ilkactiginda ilk ben cevap verdim ve konunun basinda hersey duruyor zaten. Hepimizle tek tek ilgileniyorsun ve super bi sekilde zayifliyosun senden kesin kes eminim canim benim sen basarican ve herkesin yuzunu kizartican :) zayifladiginda millet etrafinda donucek aaa nasil zayifladin falan diye. Seninde bence o zaman diyecegin tek sey. " ya zayiflamak cok kolay bisi ya hic zorlanmadim acikcasi ee daha once cocuktu falan firsatim olmamisti sonra kilolar kendiliginden gitti " der milleti kapak edersinn:)

ver coşkuyu ver coşkuyuuuuuuu ben bu gazla daha yermıyım ya.
canımmmmmmmm ağzına sağlık. valla öyle ilk açtığımda kımse yazmaz bıle demıstım. kendın zayıfla ben napim falan derler dıye beklerken sızler cıktınız. ilhamlarım benım motive etmeseniz beni olmaz tabi. benim ençok ihtiyacımm olan şey bu. bugün dahada hırslandım zaten yemeklerıme laf edenlere kapak edecem. şimdi giydim kıyafetleri paket yapıp hediye edeceğim onlara. bakarda feyz alırsınız diye not düşeceğim. ohhh bunu yazarken bile içimin yağları eridi
pantolonumdan azda olsa hıssetmeye basladım verdıgımı. Allahımmmm 99 u bi görsem kimse durdurmaıycak beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

inş canım yakındır o gunler. bende bu hafta 69 u gördümmü çok motive olurum inş 70 in altına inmişimdir bakalım artık

Kizlar bugun reglimin bi gun oncesi yarin regliyim o yuzden bir turlu doymadim hafif bisiler yemeye calistim olmuyo. Kizlar yinede hava kotu yagmurlu demedim bu yagmurda bile 1.5 saat yurudum esofmanim bastan sona su oldu. Neyse iste bugun 100 gr ananas 1 bardak sut 2 yumurta beyazi 1 dilim ekmek 1 sebze yemegi birde hellimli tost yedim hala doymadim ilk defa boyle oldu bende nedenini anlamadim sonra birden aklima geldi dedim regl oncesi o yuzden boyle oldum. Hala doymayinca bir tane cikolata yedim pismanda diilim.. Sonucta robot diilim nerdeyse 1 aydir tek cikolata yemedim ve kotu oldum zaten bu yagmurlu havada yuruyis beni carpti heralde..

canımm benden sendenim benimkinede 3 gün var ama izleri başladı:))bugün bende çiko yedim..üzülüdüm ama yerken hiç öyle hissetmedim:)bende hafif geçiştirmeye çalıştım ama halen canım bişeyler istiyo öğlen eti form yulaflı bisküvi yedim ondan 1 saat sonra form çubuk kraker yedim eve geldim yoğurt yedim sonraaa çikolata yedim bitane..akşam yemek yemedim ama canım çok tatlı istiyo şuan 3-4 paket çikolata olsa yiyecem yaniii

beni de alın kızlar, seneye yazın düğünüm var, bu da demek oluyor ki yaklaşık 20 kilo vermek için 15 ayım filan var, her ay 1-2 kilo vermem şart anlayacağınız. artık şişman olmaktan bıktım. daha önceden çok daha şişmandım ama sonra diyabet hastası oldum birden bire kilo verdim. ama yine de fazla en azından 10 kilom var, ben ise 20 kilo vermek istiyorum ki hayallerimdeki gibi olabileyim. neyse işte durum bu :) sağlıklı bir şekilde kilo verebilmem için motivasyonunuza ihtiyacım var :)

gel canım geell :)))hoş geldinn:))

Hoşbuldum canımmmm :)

Senin yaşın, boyun ve kilon kaç acaba merak ettim :)

Ben 22 yaşındayım
1.62 boyum
62.5 da kilom :)

yrn da tartı günüm ama dün reglm başladı ve kilo verememiş olabilirm
malum regl dönemi ödem yapıo vücudumuz ve regln bitiminden 48 saat sonra ne kadr kilo verdiğimizi anlayabiliyoruz ancak :)

canım sende geell hepimiz onun için burdayıız:)))inşalah vericez bu kilocukları:)))

kilom cetvlimde görüldüğü üzere malesef bende 22 yaşındayım :):) 1.68 boyundayımm:) bende regl olcam bugün çok cozuttum yaa çikolata yedim şun pişmanlıklar içindeyim valla

canım sende geell hepimiz onun için burdayıız:)))inşalah vericez bu kilocukları:)))

inşallah canım, inşallah. :) evlenene kadar verdim verdim, yoksa yandım. ben yemek yemeyi çok severim, nişanlım benden bin kat beter :) kilo vermeden evlenirsem de ona uyarsam yandım ben ömür boyu zayıflayamam

inşallah canım, inşallah. :) evlenene kadar verdim verdim, yoksa yandım. ben yemek yemeyi çok severim, nişanlım benden bin kat beter :) kilo vermeden evlenirsem de ona uyarsam yandım ben ömür boyu zayıflayamam

verirsin kıız 1 seneye kadar 20 kilo ne ki:))) benim erkek arkdaşımda kilolu oda beni motive ediyo sağolsun

Napalim canim yapcak bisi yok robot diiliz ya buda allahin bize verdigi bisey. Bu diyeti bozmak diilki sonucta biz bunlari yasamimizn tamamina yerlestirdik ve eger hep saglikli besleniceksek dogal olarak arada bir yiyebiliriz. Pes etmek yook canim bnim aynen devam :) yarin biraz daha dusururuz yedilerimizi dengeleriz. Ben yarin bol yumurta beyazi yemeyi dusunuyorum mesela :)

bende yarın tüm gün okuldayım..akşam gelince yürüyş biraz daha fazlalştırıyım diyorum bide belirli bi diyete uymak istiyorum ya napsam kii:))kıız yumurta yemekten kanatların çıkıp kuluçkaya yatıcan diye korkuyorum artık hahaha

kızlaaaaarrrr ben de size katılmak istiyorummmmmm :) beni de alın aranıza yaaaaa birlikte zayıflayalım :)

hoşgeldin kızlar. bizde motıve olmak için burdayız. ne kadar coğalırsak okadar ıyı bızım ıcınde. ama bakıne dıyetıne uymayana cok kotu ceza verırız hazırlıklı olun

Liderimiz oymak başımız asyamizzz nerrrdeeee :))))))

geldım cnm geldımde gelmez olaydım bu manzarayı gormez olaydım.yemıssınız cıkolataları bahanenızde hazır. regliymişte robot değilmişte cıkolata yemeseydınde kayısı falanla gecıstırseydınız olmazdı dımı. valla ben bılmem cezalıksınız beyzada sende . kendı cezalarınızı kendınızmı verırsınız benmı vereyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…