Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

yürüyüşümüde yaptım geldimm ooohh:)) psikolojik olarak rahatlıyorum spor yapınca sizede oluyo mu kızlar yaa:))

ve malesef akşam yemeğimin miktarını algılayamadım 3 çatal menemen 3 çatal yoğurtlu biber ve bir dilim börek öyle çok büyük falan da deil çok deil sanki yaa ara öğünüm de yoktu hepsi içinde işte:)

Son düzenleme:

kııızz sen verdiğin kiloyu alacan bu gidişle he:))ben bi küçük browni yedim diye ara öğün yapmadım sende ara öğün yapmadın die akşam yemeğinin gözüne vurmuşsun maşalaahh

kııızz sen verdiğin kiloyu alacan bu gidişle he:))ben bi küçük browni yedim diye ara öğün yapmadım sende ara öğün yapmadın die akşam yemeğinin gözüne vurmuşsun maşalaahh

çok mu tüm gün yediğim tost ekmeğinden tost, 200 gr yoğurt, yarım baklava, 6 çatal çeşitli yiyecekler 1 dilim börek 1.5 litre su 3 bardak yeşilçay
ayy yarın telafi edicemm sözz

sadece ekvatordan şiş olsak neyse totoşda var yanii aslında benimki çok büyük değilde basen problemim çok :$ :)

ben orantılıyım ya. yanı problemım hertarafta. ama ust tarafımın daha ıdeal oldugunu soyleyenlerde var. heryerden vermem gerek..

çok mu tüm gün yediğim tost ekmeğinden tost, 200 gr yoğurt, yarım baklava, 6 çatal çeşitli yiyecekler 1 dilim börek 1.5 litre su 3 bardak yeşilçay
ayy yarın telafi edicemm sözz

ben neden veremiyorumm belki de vermişimdir ama hiç hissetmiyorum ya haftaya bi tartılayım bari. bu arada bugün biraz kaçırdım mecburen hep dışardaydım. şöyle düzgün bi listeye ihtiyacım var benim galiba :26: :26:

bence bi tartıl sonra sonuca göre bi listeye tabi ol ya da şuandaki gibi devam et

vermişsindir canımm..biyerlerde tartıl..kaçırdığın günün ertesi günü dikkatli ol ki bigün öncekinin telafisini yapabil:))hergün kaçırma ama benime bi düzgün diyet listesin ihtiyacım var dukan mıdır dükkan diyeti mi neyse ona baktım herkes ondan yapıo die ama az kilosu olanlara daada ideal gibi geldi bana başka araştırıyorum bende:))

yürüyüşümüde yaptım geldimm ooohh:)) psikolojik olarak rahatlıyorum spor yapınca sizede oluyo mu kızlar yaa:))

al benden de okadar. yuruyuncekus gıbı hıssedıyorumucuyorumsankı

özlem sana denecek lafı beyza soylemıs.agzına saglıkcnmbaska soze ne hacet

bende veririken heryerden alıyorum alırkende sağolsun heryerimden alıyorum kiloyu:)) ancak bacaklarım kalın benim

b enimde bacaklarım kalın sutun gıbı ama gercek sutun

aç karnına 5 i bir yerde çayımı içtim bugün..1 dilim kepek ekmeği, domates, peynir,zeytin,salatalık yedim açık bir fincan çay içtim..

sabah kahvaltım yine tost:) 2. bardak karışık bitki çayı içiyorum öğlene et var yemekte ama beyaz mı kırmızı mı bilmiyorum dün spor yapamadm yatmadan önce 120 mekik çektim 50 tane de yan yağlarım için hareket yaptım sabah da 25 dakika yürüdüm cezamdan düşer mi bu çünkü normalde işe giderken diğer günler yürümüyorum bu kadar

slm kızlar. kahvaltımı yeni yapıyorum canom canım gevrek istedi kahvaltıda ama haftasonları yediğim için tuttum kendimi 2 dilim kepek ekmeği peynir, domatese talim gene
bu arada evet kızlar bende yuruyş yapınca sanki hemen zayıflamış gibi hissediyorum kendimi

bende sabah daha yüzümü yıkamadan tartılıyorum:))sonra yemeğimi yiyip tekrar tartılıyorum baya fark ediyo sabahki eksik gramlarım yemek sonrasında çoğalıyo :)))))

önemli olan hep aynı yerde aynı saatte tartılmak. ben sadece sabahları ac karnına yataktan kalakar kalkamaz wc ye gidiyorum ve ardından tartılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…