- Konu Sahibi mavikelime
-
bence cezalıksın1 saat yuruyusu hakettın...
ve malesef akşam yemeğimin miktarını algılayamadım 3 çatal menemen 3 çatal yoğurtlu biber ve bir dilim börek öyle çok büyük falan da deil çok deil sanki yaa ara öğünüm de yoktu hepsi içinde işte:)
kııızz sen verdiğin kiloyu alacan bu gidişle he:))ben bi küçük browni yedim diye ara öğün yapmadım sende ara öğün yapmadın die akşam yemeğinin gözüne vurmuşsun maşalaahh
sadece ekvatordan şiş olsak neyse totoşda var yanii aslında benimki çok büyük değilde basen problemim çok :$ :)
çok mutüm gün yediğim tost ekmeğinden tost, 200 gr yoğurt, yarım baklava, 6 çatal çeşitli yiyecekler 1 dilim börek 1.5 litre su 3 bardak yeşilçay
ayy yarın telafi edicemm sözz
ben neden veremiyorummbelki de vermişimdir ama hiç hissetmiyorum ya haftaya bi tartılayım bari. bu arada bugün biraz kaçırdım mecburen hep dışardaydım. şöyle düzgün bi listeye ihtiyacım var benim galiba :26: :26:
ben orantılıyım ya. yanı problemım hertarafta. ama ust tarafımın daha ıdeal oldugunu soyleyenlerde var. heryerden vermem gerek..
ben neden veremiyorummbelki de vermişimdir ama hiç hissetmiyorum ya haftaya bi tartılayım bari. bu arada bugün biraz kaçırdım mecburen hep dışardaydım. şöyle düzgün bi listeye ihtiyacım var benim galiba :26: :26:
yürüyüşümüde yaptım geldimm ooohh:)) psikolojik olarak rahatlıyorum spor yapınca sizede oluyo mu kızlar yaa:))
ve malesef akşam yemeğimin miktarını algılayamadım 3 çatal menemen 3 çatal yoğurtlu biber ve bir dilim börek öyle çok büyük falan da deil çok deil sanki yaa ara öğünüm de yoktu hepsi içinde işte:)
kııızz sen verdiğin kiloyu alacan bu gidişle he:))ben bi küçük browni yedim diye ara öğün yapmadım sende ara öğün yapmadın die akşam yemeğinin gözüne vurmuşsun maşalaahh
bende veririken heryerden alıyorum alırkende sağolsun heryerimden alıyorum kiloyu:)) ancak bacaklarım kalın benim
b enimde bacaklarım kalın sutun gıbı ama gercek sutun
günaydın -800 gr daha gitti
aç karnına mı tartıldın tok karnına mı :)))
hep aç karnına tartılıyorumki.
bende sabah daha yüzümü yıkamadan tartılıyorum:))sonra yemeğimi yiyip tekrar tartılıyorum baya fark ediyosabahki eksik gramlarım yemek sonrasında çoğalıyo :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?