- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.161
bugün gidip bi yeşil çay alıcam vede 5 i 1 yerdeyede bakarım. arada sırada diyet kola içiyorum ben ya zararı oluyomudur ki
neden canım ya.nedır motıvenı azaltan. kendıne gelsılkelen soyle.yapanların bızden ne farkı var. ben yapıcam de ve basla. dunu unut.valla benı hıcbı kuvvet durduramaz.ömrümde bukadar kararlı olmamıstım. yapıcam ben bu ısı. basarıcam.. iant ettimöyle böyle değil..
afiye olsun bebem...
tatlış yapma böyle...ben ölüveriyim şurda o zaman 1 haftada dünyanın kaçamağını yaptımama 2 gündür telafi ediyorum sonucunuda alıyorum.aslında kafana takarsan beceriyosun.hem öyle belirli bi liste isteme çünkü sürekli dışarda olduğundan yapamazın bide uyucam diye uğraşırken kilo almaya başlarsın..veremiyosundur belki ama almıyosunda o da bi teselli senin için demek ki azcık sıksan yapıcaksın 1 hafta koy önüne bak.dikkat et yediklerine 3-4 durakta yürü ooohh gramdan düşersin valla bak bende gramdan gidiyorum
tmm bakın bugün kahvaltımı yaptım domates salatalık falan. öğlen biraz peynir ve yeşillik. Arada da bi tane küçük meyveli kek var. Ama annem akşama sarma ve kuru dolma yapıyoKızıyorlar bana yüzün çöktü neyine senin diyet diye o yüzden her gün sevdiğim şeyler var yemekte. çok zor şartlar altında devam ediyorum yani diyete
ayrıca bana bi tek ikiniz cevap veriyorsunuz ( asya ve beyza )Saolunn :)
cevap verıyopruz evette ben pek guzel seyler soylıyemıycem.
O kek senın neyıne he. Dıyettesın kek senın neyıneeeeeeeeee
Ah bu anneler yokmu ahhh. Az ye , zayıfla derler derler tam dıyete baslarsın bu sefrde baslarlar dusup bıyerde kalacan ye. Yok süzüldün, yok gözlerin çöktü falan filan aaaaaaaaa
tmm bakın bugün kahvaltımı yaptım domates salatalık falan. öğlen biraz peynir ve yeşillik. arada da bi tane küçük meyveli kek var. ama annem akşama sarma ve kuru dolma yapıyokızıyorlar bana yüzün çöktü neyine senin diyet diye o yüzden her gün sevdiğim şeyler var yemekte. çok zor şartlar altında devam ediyorum yani diyete
ama form aradım yoktu büfede ölcektim sınavdan çıktım çok acıkmıştımm :)) ah anne ahhh
bizimkiler de kaç aydır kızartma yemez, ben diyete başladım diye her gün evde kızartmalar pişiyo.. pisliklerama ben oyuna gelmem! gel ye diyolar duymamazlıktan geliyorum
kııııızz hani yediklerini yazmıyosun hiç bak takip ediyorum seni gözüme iliştin hee
bugün 3 saat yürüdüm bi kısmı hızlı bi kısmı ağır tempoda kaldı 10 saatayrıca 200 mekiği unutmamak lazım yaa ben bu 5 gün diyetinden öyle sıkıldım ki off yaa ayça kayayı özledim ne yapsam ki yaaa:44:
ayrıca bana bi tek ikiniz cevap veriyorsunuz ( asya ve beyza )saolunn :)
bugün 3 saat yürüdüm bi kısmı hızlı bi kısmı ağır tempoda kaldı 10 saatayrıca 200 mekiği unutmamak lazım yaa ben bu 5 gün diyetinden öyle sıkıldım ki off yaa ayça kayayı özledim ne yapsam ki yaaa:44:
cezamı bitirip asyadan aferin alıcam:122:maşallahdurmak yok yola devam
heheheh , kaçamak yapmıyorum sıkıntı yok kuzumama doğru söylüyosun yazıodum düzenli, ders çalışırken saldım yazma işini, telafi edicem ama
ağustosa kadar pasta yok da yaa bu diyet aşırı sıkıcı ayça kayada canının istediğine göre ayarlıyabiliyosun hem çok yorucu da olmuyo yarın tartılıcam sabah eğer vermişsem o gazla devam edebilirim vermemişsem eski düzene devamgitti mi yediğin pastalar bugüntelafi ediyoz oooh bence sıkıldıysan bırak yok yine yeniiden bi pasta çıkar maazalah durduramazsın kednin benimde yarın okul yok sabah ve akşam yürüycem inş kalkabilirsem
hımm sınavların mı var o zaman sözümü geri alıyorumbenimde pazartesi başlıyo sınavlarım:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?