Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

selam kızlarrr bu aralar sürekli sınavlarım olduğundan pek yazamıyorum ama çok şükür diyetimi oturtuyorum artık, şeker düşmelerim filan azaldı ve 1.3 kilo verdim şimdiye kadar, inşallah daha da veririm

tmm bakın bugün kahvaltımı yaptım domates salatalık falan. öğlen biraz peynir ve yeşillik. arada da bi tane küçük meyveli kek var. ama annem akşama sarma ve kuru dolma yapıyo kızıyorlar bana yüzün çöktü neyine senin diyet diye o yüzden her gün sevdiğim şeyler var yemekte. çok zor şartlar altında devam ediyorum yani diyete

ayrıca bana bi tek ikiniz cevap veriyorsunuz ( asya ve beyza ) Saolunn :)

cevap verıyopruz evette ben pek guzel seyler soylıyemıycem.

O kek senın neyıne he. Dıyettesın kek senın neyıneeeeeeeeee

Ah bu anneler yokmu ahhh. Az ye , zayıfla derler derler tam dıyete baslarsın bu sefrde baslarlar dusup bıyerde kalacan ye. Yok süzüldün, yok gözlerin çöktü falan filan aaaaaaaaa

ama form aradım yoktu büfede ölcektim sınavdan çıktım çok acıkmıştımm :)) ah anne ahhh

bizimkiler de kaç aydır kızartma yemez, ben diyete başladım diye her gün evde kızartmalar pişiyo.. pislikler ama ben oyuna gelmem! gel ye diyolar duymamazlıktan geliyorum

ay bide aklıma ne geldi küçükken yemeğini ekmeksiz yeme, ekmele ye derlerdi şimdi ekmeksiz ye diyorlar yaa hayat standartları çabuk değişiyomuş valla hahahha yani en azından benim için

ama form aradım yoktu büfede ölcektim sınavdan çıktım çok acıkmıştımm :)) ah anne ahhh

tatlım tabiki ilgileniceezz ancak keki niye yedinn migrosa git 10 liraya en babasından form alışverişi yaparsın ben öyle yapıyorum hergün okula giderken alıyorum yanıma oohhh mis mis

bugün arada 1 tane maden suyu içtim,1 saat sonrasında eti form tahıllı püsküt ve ıce tea içtim eve geldim biraz öncegöce çorbası içtim oohh tokummm

Son düzenleme:
bugün 3 saat yürüdüm bi kısmı hızlı bi kısmı ağır tempoda kaldı 10 saat ayrıca 200 mekiği unutmamak lazım yaa ben bu 5 gün diyetinden öyle sıkıldım ki off yaa ayça kayayı özledim ne yapsam ki yaaa:44:

ayrıca bana bi tek ikiniz cevap veriyorsunuz ( asya ve beyza ) saolunn :)

yaaa özürr benm çıktığım saatte sen giriyosun ve uzun konuşmalar yapılmış oluyo tekrar da dönmüyorum

yanında sürekli form kraker benzeri bişe bulundur ben yemiyorum pek fazla ama çantamda hep durur hatta abartı gelecek ama 1 hafta önce açmışım yarısını yemişim yarısı duruyodu bugün gördüm

gitti mi yediğin pastalar bugün telafi ediyoz oooh bence sıkıldıysan bırak yok yine yeniiden bi pasta çıkar maazalah durduramazsın kednin benimde yarın okul yok sabah ve akşam yürüycem inş kalkabilirsem

gitti mi yediğin pastalar bugün telafi ediyoz oooh bence sıkıldıysan bırak yok yine yeniiden bi pasta çıkar maazalah durduramazsın kednin benimde yarın okul yok sabah ve akşam yürüycem inş kalkabilirsem
ağustosa kadar pasta yok da yaa bu diyet aşırı sıkıcı ayça kayada canının istediğine göre ayarlıyabiliyosun hem çok yorucu da olmuyo yarın tartılıcam sabah eğer vermişsem o gazla devam edebilirim vermemişsem eski düzene devam
yürümek çok iyi oluyo ya çıkınca eve gelmek istemiyorum ama sporu bırakınca da üşeniyorum bu ifadelerin hepsine de bayılıyorum yaa çok sevimliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…