Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ben + 400 le uyandım.

sabahta fix kahvaltımı yaptım ekstra bısey yok yani. ama kaçamak yapmadım yapmamdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vereceğim işte oh ohh

yoooook bozulmadı bugün sebzeyle devam ediyorum hatta dünde gram olarak fark gördüm 1 günü de sonuna ekleme yapıcam cezam yaklaşık 13 saat oldu bitiricem elbet ama görürsünüz artık ceza da almıcam

yoooook bozulmadı bugün sebzeyle devam ediyorum hatta dünde gram olarak fark gördüm 1 günü de sonuna ekleme yapıcam cezam yaklaşık 13 saat oldu bitiricem elbet ama görürsünüz artık ceza da almıcam

cıx sen yürüyüş mürüyüş yapamazsın

sıkılasıyorsun demekki. olsun buda ıyı

gram gram veriyorum ya sabır ya sabır direncim kırılmasa bari .......bugün ilk defa dieti bozup 1 parça bitter çikolata yedim şimdi vicdan azabı çekiyorum

Son düzenleme:
gram gram veriyorum ya sabır ya sabır direncim kırılmasa bari .......bugün ilk defa dieti bozup 1 parça bitter çikolata yedim şimdi vicdan azabı çekiyorum

hepimiz öyleyiz cnm. 1 saat fazladan yuru gel keyfın yerıne gelsın

öğle yemeği süpermiş senin ben nesfit yedim bi kase bugün oda fena değildi yani:) içemiorum ben yeşil çay ciddi bi faydası oluyor mu???
rahatlatıyo şişkinliği alıyo bence, boşaltım sistemi de çalıştığı için zayıflıyosun bence nesfiti fazla tüketme ben pek güvenmiyorum ona hem şekerli hem kalorisi falan da yüksek diğer yediğimiz şeylere göre, sebze haşla ye daha iyi olur

yok ya 3 gündür nesfit yiyorum 400 gr vermişim tokda tutuyor. iş yerinde başka alternatif olmayınca en hızlı çözüm o gibi gelior bana şu yeşilçay olayına bende bi gireyim bakalım faydalı olacakmı

yok ya 3 gündür nesfit yiyorum 400 gr vermişim tokda tutuyor. iş yerinde başka alternatif olmayınca en hızlı çözüm o gibi gelior bana şu yeşilçay olayına bende bi gireyim bakalım faydalı olacakmı

inşallah hep de böle devam eder ben nesfitin bi faydasını görememiştim bana k-fleaks daha etkili geldi

öğlen iki köfte bir parcada tavuk gogsu ızgara yedım. 1 bardakta ayran köfteler iğrençtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

oooh aferinnn ertesi günü telfi edince cevap alıyosun zaten maksat telafinin farkına varabilmek allahtan o var bizde bozdum hadiii şunuda yiyiyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…