- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.141
allahım sen sabır ver. 5 gun de yalan oldu dımı. sana 10 gun boyunca gunde 1 saat yururyus verıyorum. yapmadan gözüme gözükme.
annenın doğum gubu kutlu olsun ama keske pasta zıyan olsaydı. sen zıyan oldun nolcak sımdı
sana yazık değilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yoooook bozulmadı bugün sebzeyle devam ediyorum hatta dünde gram olarak fark gördüm 1 günü de sonuna ekleme yapıcam cezam yaklaşık 13 saat oldu bitiricem elbet ama görürsünüz artık ceza da almıcam
cıx sen yürüyüş mürüyüş yapamazsın
bugünden başlıyorum kapının önünde pazar var 1 yukarı bi aşağı 1 saat dolaşırım
yaa bi de şu var inceldiğim gözle görülüyo göbeğim düzleşiyo ama kilodan gitmiyo neden anlamıyorum yaaa:44:
gram gram veriyorum ya sabır ya sabır direncim kırılmasa bari .......bugün ilk defa dieti bozup 1 parça bitter çikolata yedim şimdi vicdan azabı çekiyorum
hepimiz öyleyiz cnm. 1 saat fazladan yuru gel keyfın yerıne gelsın
öğle yemeğim karnıbahar ohhh çok severim :):) off yaa incelemedeyim bugün su, bitki çayı içemiyorum
rahatlatıyo şişkinliği alıyo bence, boşaltım sistemi de çalıştığı için zayıflıyosunöğle yemeği süpermiş senin ben nesfit yedim bi kase bugün oda fena değildi yani:) içemiorum ben yeşil çay ciddi bi faydası oluyor mu???
rahatlatıyo şişkinliği alıyo bence, boşaltım sistemi de çalıştığı için zayıflıyosunbence nesfiti fazla tüketme ben pek güvenmiyorum ona hem şekerli hem kalorisi falan da yüksek diğer yediğimiz şeylere göre, sebze haşla ye daha iyi olur
yok ya 3 gündür nesfit yiyorum 400 gr vermişim tokda tutuyor. iş yerinde başka alternatif olmayınca en hızlı çözüm o gibi gelior banaşu yeşilçay olayına bende bi gireyim bakalım faydalı olacakmı
patates sevmediğim için öle kıtlıktan çıkmış gibi saldırmadım bi öğlen bi akşam sonra da pasta patateslerrden aldığım kalori 300ü geçmezdi bile pastadan hemen sonra sindirme çalışmaları yaptım250 mekik ayrıca farklı egzersiz hareketleri de ve bu sabah yaklışık yarım kilo eksik olduğumu gördüm 66.5 a çıkmıştım 66ya geri döndüm
öğlen iki köfte bir parcada tavuk gogsu ızgara yedım. 1 bardakta ayranköfteler iğrençtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yok ya 3 gündür nesfit yiyorum 400 gr vermişim tokda tutuyor. iş yerinde başka alternatif olmayınca en hızlı çözüm o gibi gelior banaşu yeşilçay olayına bende bi gireyim bakalım faydalı olacakmı
bide 5 i 1 yerde çay var oda faydalı onuda dene istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?