- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.121
kilolar tak etti canıma ne yapacağımı şaşırdım
oohhh ohhh çok da güzel olmuş pulbiber kekikli falan ağzıma layıkyedin mi papitislerini
kilolar tak etti canıma ne yapacağımı şaşırdım
çok sinir bozucular yaaa yavaş yavaş insanın burnundan getirerek gidiyorlar. sabır bizlere
oohhh ohhh çok da güzel olmuş pulbiber kekikli falan ağzıma layıkama bu diyetle diyet mantığını çözdüm kaloriye dikkat etmek önemli bişey yoksa patatesin mucizevi bi gücü yokmuş
ya bu kilo cetvelini nasıl değiştricez
teşekkür ederim canım:)
rica ederim basarılarının devamını dılerım mmmmmmmmmmmmmmmmmaaaahhhh...
rica ederim basarılarının devamını dılerım mmmmmmmmmmmmmmmmmaaaahhhh...
neden canım ya.nedır motıvenı azaltan. kendıne gelsılkelen soyle.yapanların bızden ne farkı var. ben yapıcam de ve basla. dunu unut.valla benı hıcbı kuvvet durduramaz.ömrümde bukadar kararlı olmamıstım. yapıcam ben bu ısı. basarıcam.. iant ettimöyle böyle değil..evet asya bozdum gene ya :/ yapamıcam ben galibaanasılsa az veririm diye düşünüyordum ama düzenli yapmayınca verilmiyor
afiye olsun bebem...teşekkür ederimmmmtoparlanıyorum görüldüğü üzree
yürüyüşümüde yapptım geldimmgöceli çorba yaptım kendime 1 kase yedim tokum şuann ooohh mis gibi yutuverdiiimmm
evet asya bozdum gene ya :/ yapamıcam ben galibaanasılsa az veririm diye düşünüyordum ama düzenli yapmayınca verilmiyor
aksam tavuk ve bı tabak dolusu yogurtlu semızotu yedım. sınrada yurudm ama pestılım cıktı
ya hertarımagrıyor nedeeeeeennn
artık pastalardan nefret ediyorum sonum olacakbugün de annemin doğum günüydü saolsun babamın incelik yapacağı tutttu eee pasta ziyan mı olsun artık ağustosa kadar ne doğum günü ne doğum pastası var şükür
biraz öyle oldu evet neyseki bugun ıyıyım sımdılık :)afiyet olsun şekerim:))) yürüme mesafeni artırdıysan ondan ağrıyordur
artık pastalardan nefret ediyorum sonum olacakbugün de annemin doğum günüydü saolsun babamın incelik yapacağı tutttu eee pasta ziyan mı olsun artık ağustosa kadar ne doğum günü ne doğum pastası var şükür
patates sevmediğim için öle kıtlıktan çıkmış gibi saldırmadım bi öğlen bi akşam sonra da pasta patateslerrden aldığım kalori 300ü geçmezdi bile pastadan hemen sonra sindirme çalışmaları yaptımkııız baban incede sen babandanda incesin getirdiği pastayı geri çevirmeyip değerlendirmişsiin bence asya seni yolacak bide patates yedin bütün gün iyi mi noldu 5 günlük diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?