Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

evet asya bozdum gene ya :/ yapamıcam ben galibaa nasılsa az veririm diye düşünüyordum ama düzenli yapmayınca verilmiyor
neden canım ya.nedır motıvenı azaltan. kendıne gelsılkelen soyle.yapanların bızden ne farkı var. ben yapıcam de ve basla. dunu unut.valla benı hıcbı kuvvet durduramaz.ömrümde bukadar kararlı olmamıstım. yapıcam ben bu ısı. basarıcam.. iant ettimöyle böyle değil..

teşekkür ederimmmm toparlanıyorum görüldüğü üzree
yürüyüşümüde yapptım geldimm göceli çorba yaptım kendime 1 kase yedim tokum şuann ooohh mis gibi yutuverdiiimmm
afiye olsun bebem...

Son düzenleme:
aksam tavuk ve bı tabak dolusu yogurtlu semızotu yedım. sınrada yurudm ama pestılım cıktı

ya hertarımagrıyor nedeeeeeennn

evet asya bozdum gene ya :/ yapamıcam ben galibaa nasılsa az veririm diye düşünüyordum ama düzenli yapmayınca verilmiyor

tatlış yapma böyle...ben ölüveriyim şurda o zaman 1 haftada dünyanın kaçamağını yaptım ama 2 gündür telafi ediyorum sonucunuda alıyorum.aslında kafana takarsan beceriyosun.hem öyle belirli bi liste isteme çünkü sürekli dışarda olduğundan yapamazın bide uyucam diye uğraşırken kilo almaya başlarsın..veremiyosundur belki ama almıyosunda o da bi teselli senin için demek ki azcık sıksan yapıcaksın 1 hafta koy önüne bak.dikkat et yediklerine 3-4 durakta yürü ooohh gramdan düşersin valla bak bende gramdan gidiyorum

artık pastalardan nefret ediyorum sonum olacak bugün de annemin doğum günüydü saolsun babamın incelik yapacağı tutttu eee pasta ziyan mı olsun artık ağustosa kadar ne doğum günü ne doğum pastası var şükür

kııız baban incede sen babandanda incesin getirdiği pastayı geri çevirmeyip değerlendirmişsiin bence asya seni yolacakbide patates yedin bütün gün iyi mi noldu 5 günlük diyet

afiyet olsun şekerim:))) yürüme mesafeni artırdıysan ondan ağrıyordur
biraz öyle oldu evet neyseki bugun ıyıyım sımdılık :)

allahım sen sabır ver. 5 gun de yalan oldu dımı. sana 10 gun boyunca gunde 1 saat yururyus verıyorum. yapmadan gözüme gözükme.
annenın doğum gubu kutlu olsun ama keske pasta zıyan olsaydı. sen zıyan oldun nolcak sımdı

sana yazık değilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
kııız baban incede sen babandanda incesin getirdiği pastayı geri çevirmeyip değerlendirmişsiin bence asya seni yolacakbide patates yedin bütün gün iyi mi noldu 5 günlük diyet
patates sevmediğim için öle kıtlıktan çıkmış gibi saldırmadım bi öğlen bi akşam sonra da pasta patateslerrden aldığım kalori 300ü geçmezdi bile pastadan hemen sonra sindirme çalışmaları yaptım 250 mekik ayrıca farklı egzersiz hareketleri de ve bu sabah yaklışık yarım kilo eksik olduğumu gördüm 66.5 a çıkmıştım 66ya geri döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…