Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

doğru diyosun bende spor salonuna gitmiycem artık ya havalar güzelleşti dışarda mis gibi hava varken bide para verip gidiyorum o ifadeler en komiğide saçını sürükleyen var ya ona gülüyorum ne anlam çıkarırsan çıkar :90:

ikizlere takke modun kadın tabii adamcağz napsın bu da aşklarının meyvesi olsunn
bu çiftten farklı bi çocuk beklenmez zaten yaaa bugün bişey aldım şuan adını unuttum kalkıp bakmaya da üşeniyorum zımpara gibi bişe tüylü bölgeye sürtüyosun tüyler acısız ağrısız dökülüyo bilgisi olan var mı acep sonra jilet etkisi yapmasın

valla şekerim bende yapar m yapar yapmasada cildini tahriş edebilir...ayrıca inanma ağrısız acısız denilenlere her epilasyonda bile olurken nerde öyle mucizevi bişii az bi bölgende dene bi müddet bak bakalım nasıl oluyor.gürleşirse sonra başını alamazsın

aa yok ne özrü şaka yapıyorumm :))) bulunuyordu ama sabah sınava yetişcem diye acele çıktım maleseff. beyzaa ice tea şekerli değil mi yavrum ben de kızarım bak

ayrıca sarmadan çok az yedim onun yerine çorba içtim. ve bi yere gidiyorduk akşam annem bi de pide aldı marketten arabada yedi tabi bana da vermek istedi ama yemedim

y
ilk alırken denedi satan bayan benm de boşluğuma gelmiş kolumun üstünde denettim gerçekten ağrı falan hiç bişe yoktu tüylerm yok oldu birden sonra gürleşir mi korkusuna kapıldım ama fiyatının düşüklüğü cezbetti pazarlıkla 5 tlye 2 normal 2 küçük bölgeler için olandan aldm

Son düzenleme:
aa yok ne özrü şaka yapıyorumm :))) bulunuyordu ama sabah sınava yetişcem diye acele çıktım maleseff. beyzaa ice tea şekerli değil mi yavrum ben de kızarım bak

şeker yok içinde yaa tatlandırıcı olabilir belki ama kızılcak bişi yapmadım ama gerçekten gelen giden azarlıyo yaa

yaptım kaçamak yapmadım değil amaaa geldim söyledim burda kaçmadım her ne kadar kaçmaya yeltendiysemde kaçmadımama bugün cidden kaçamak yapmadım hatta şuan karnım aç

canım bana da haber versene malum bölgelerde denersen, ben de evlenmeden lazere gidip bitireyim diyorum ama bi yandan da alternatifler arıyorum lazere başlayana kadar

şeker yok içinde yaa tatlandırıcı olabilir belki ama kızılcak bişi yapmadım ama gerçekten gelen giden azarlıyo yaa

vardır bence şeker çok tatlı oluyor çünkü ama tam emin değilim gene de bi azarlayasım geldi güzel bi şeymiş ben kaçıyorum şimdilikk yarın sınavım var iyi geceler kızlarr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…