- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.181
ağustosa kadar pasta yok da yaa bu diyet aşırı sıkıcı ayça kayada canının istediğine göre ayarlıyabiliyosun hem çok yorucu da olmuyo yarın tartılıcam sabah eğer vermişsem o gazla devam edebilirim vermemişsem eski düzene devam
yürümek çok iyi oluyo ya çıkınca eve gelmek istemiyorum ama sporu bırakınca da üşeniyorumbu ifadelerin hepsine de bayılıyorum yaa çok sevimliler
doğru diyosun bende spor salonuna gitmiycem artık ya havalar güzelleşti dışarda mis gibi hava varken bide para verip gidiyorumo ifadeler en komiğide saçını sürükleyen var ya ona gülüyorum ne anlam çıkarırsan çıkar :90:
doğru diyosun bende spor salonuna gitmiycem artık ya havalar güzelleşti dışarda mis gibi hava varken bide para verip gidiyorumo ifadeler en komiğide saçını sürükleyen var ya ona gülüyorum ne anlam çıkarırsan çıkar :90:
Allah zihin açıklığı versin o zaman ikimize de
kadına şiddete sonpisikopata bak
bence haklı kadın baştan çıkarmış adamın ne suçu var:92:buna ne demeli don sallıyo adam ya
bence haklı kadın baştan çıkarmış adamın ne suçu var:92:
bu çiftten farklı bi çocuk beklenmez zatenikizlere takke modun kadın tabii adamcağz napsınbu da aşklarının meyvesi olsunn
aşk olsun ne ayıpımı gördün ayrıca onlar soyununca ayıp olmuyo biz dile getirince mi oluyoözleemm çok ayıpcısın biliyosun demiiii
bu çiftten farklı bi çocuk beklenmez zatenyaaa bugün bişey aldım şuan adını unuttum kalkıp bakmaya da üşeniyorum zımpara gibi bişe tüylü bölgeye sürtüyosun tüyler acısız ağrısız dökülüyo bilgisi olan var mı acep sonra jilet etkisi yapmasın
yaaa özürr benm çıktığım saatte sen giriyosun ve uzun konuşmalar yapılmış oluyo tekrar da dönmüyorum
yanında sürekli form kraker benzeri bişe bulundur ben yemiyorum pek fazla ama çantamda hep durur hatta abartı gelecek ama 1 hafta önce açmışım yarısını yemişim yarısı duruyodu bugün gördüm
valla şekerim bende yapar m yapar yapmasada cildini tahriş edebilir...ayrıca inanma ağrısız acısız denilenlere her epilasyonda bile olurken nerde öyle mucizevi bişiiaz bi bölgende dene bi müddet bak bakalım nasıl oluyor.gürleşirse sonra başını alamazsın
aa yok ne özrü şaka yapıyorumm :))) bulunuyordu ama sabah sınava yetişcem diye acele çıktım maleseff. beyzaa ice tea şekerli değil mi yavrumben de kızarım bak
wuuuu bydrpten atak geliyordestekçinim hep biz mi azar işiticez
aa yok ne özrü şaka yapıyorumm :))) bulunuyordu ama sabah sınava yetişcem diye acele çıktım maleseff. beyzaa ice tea şekerli değil mi yavrumben de kızarım bak
y
ilk alırken denedi satan bayan benm de boşluğuma gelmiş kolumun üstünde denettim gerçekten ağrı falan hiç bişe yoktu tüylerm yok oldu birden sonra gürleşir mi korkusuna kapıldım ama fiyatının düşüklüğü cezbetti pazarlıkla 5 tlye 2 normal 2 küçük bölgeler için olandan aldm
şeker yok içinde yaa tatlandırıcı olabilir belki amakızılcak bişi yapmadım ama gerçekten gelen giden azarlıyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?