Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

vardır bence şeker çok tatlı oluyor çünkü ama tam emin değilim gene de bi azarlayasım geldi güzel bi şeymiş ben kaçıyorum şimdilikk yarın sınavım var iyi geceler kızlarr :)

şeker uzmanınız geldi eğer bahsettiğiniz normal ice-tea ise içinde şeker var , hem de bolca. ama bahsettiğiniz light ice-tea ise içinde hiç şeker yok, ancak sakarin var yani tatlandırıcı var. sakarinli şeylerin sizlere çok tatlı gelmesinin sebebi de damağınızın yapay tatlandırıcının tadına alışkın olmamasından kaynaklanıyo, bana da kırk yılın başında doğal şekerli birşey içtiğimde boğazımı yakıcı derecede tatlı geliyo mesela.

canım bana da haber versene malum bölgelerde denersen, ben de evlenmeden lazere gidip bitireyim diyorum ama bi yandan da alternatifler arıyorum lazere başlayana kadar
tabiki ama önce nereden başlamalıyım ona karar vermem lazım herhangi bi yan etkiye karşı hiç üşenmedim gittim baktım içinde 3 büyük 3 küçül ped varmış bi yedek poşeti de müşteri topladığım için vermişlerdi toplamda 6şar tane oldu sundepil diye bi marka nette de var, denedikten sonraki süreçte haber veririm ama benm çok doğru bi yorum olmaz çünkü ben açık tenliyim tüylerim falanda cansız ve sarı üst üste 2 sir ağdayla yok denecek kadar azalıyo benm şuanki aksiyonum sadece heves

vardır bence şeker çok tatlı oluyor çünkü ama tam emin değilim gene de bi azarlayasım geldi güzel bi şeymiş ben kaçıyorum şimdilikk yarın sınavım var iyi geceler kızlarr :)

neyse azarla bakalımm kekikn rövanşını alıyon ama etli ekmek yediğim dönemi değerlendirseydin keşke

olsun canım sen yine de haber ver bana, ben de pek kıllı sayılmam da yine de insan kurtulmak istiyo. ben yatıyorum beybiler, öpüyorum hepinizi, iyi gecelerrr

cezamı bitirip asyadan aferin alıcam:122:

ha gayret

ya bu bahsettıgın sey bence sadece tuylerı kırıyodur. yok oyle bır cozum bence..

beyza light ürünler tercih et canım. daha öncede bahsetmiştim. çokta tüketmemeye çalıs ama tuketeceksende light olsun bizahmet

günaydınlaaar kızlar:) bugün-300 ile uyandım bide acayip tok uyandım yaa oysaki gece çok acıkmıştım..rüyamda mı yemek yedim ne limonlu ılık suyum ve 1 küçük portakal yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…