Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ya bir öncekı gunde dusmustum 104,8 e. Sonra dun bı kalktım yıne 105,2 olmusum. Onun ıcın buda yarın artı cıkar . Sevınemedım ne bılım ıste.

aynı gün içinde bile tartılsan hatta aynı dakikada tartı farklı gösterir bir kaç kilo oynar yani. oyüzden gün gün tartılmak yerine sabit bir diyetle haftada bir tartılmak daha iyidir.

ya bir öncekı gunde dusmustum 104,8 e. Sonra dun bı kalktım yıne 105,2 olmusum. Onun ıcın buda yarın artı cıkar . Sevınemedım ne bılım ıste.

mutsuz olmaa..moralde önemli canım her zaman farklı çıkabilir ben de tartılmıycam diyorum duramıyorum ama sanırım haftada 1 kez tartılmak iyi olcak bizim için

tünaydınnnn

kahvaltıda , bir kalın dilim tulum peyniri, 2 zeytin, 2 dilim de eti form kıtır ekmek yedim, bir bardak da şekersiz limonata içtim.

öğlen yemeğini daha yiyemedim, nişanlım geliyor onunla yiycez, kaçamak filan yapmadan düzgünce bir salata yemeyi planlıyorum

akşam yazabilir miyim çok emin değilim çünkü evde olmayacağım, yarın da bütün gün bir konferansa katılmam gerekiyor, ama merak etmeyin rejimim de sizler de aklımdasınız kızlar , öptüm hepiniziii

mutsuz olmaa..moralde önemli canım her zaman farklı çıkabilir ben de tartılmıycam diyorum duramıyorum ama sanırım haftada 1 kez tartılmak iyi olcak bizim için

haftada bır tartılamam ya cok merak edıyorum. motıvem ıyıce gıdıyo.

şu şaate kadar ara öğünüm yoktu çünkü et yedim ve fazlaydı mangalda 2 parça tavuk 2 şiş kuzu eti ama şişler büyük deil küçük küçüktü yanında yarım porsiyon sayılabilecek salata ve 3 bardak ayran ve 0 ekmek biraz fazla gibi geldi yazınca ama sabah ve ikindi ara öğünüm yoktu akşama da 7de haşlanmış karnıbaharı yoğurtlayıp yicem

:):):):):) bence 7 de yemek yeme:)

şuana kadar 1196 kalori almışım:) aslında 1000i geçmemek iyi gerçi diyetisyenlerin verdiği listelerde genelde 1400lük oluyo

kahvaltım peynir domates çay 1.5 dilim tam buğday ekmeği. öğlen bi bardak süt ve bi form kraker. az önce çeyrek tabak diyebileceğim kadar salata yedim. salata dediğim de kara lahana ve maruldan oluşuyor akşam kaldı sadece o da çorba olur herhalde.. çok mu bunlar ya bana neden çok yiyomuşum gibi geliyor. halbuki şimdi yazınca bi baktım da çok azmış

ayrıca bugün gittim kendime light ıce tea aldımm duyruluuurr.okula giderken artık beslenme çantası götürcem ya kol çantama sığmayacak bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…