- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.221
bugün kaç kiloyla uyandın bakalım:)
104,9 ama tickreımı yenilemiycemyarında artı cıkarım kesın.
ne güzel gramlarla ilerliyoruz biz:)neden mutsuzsun?
ya bir öncekı gunde dusmustum 104,8 e. Sonra dun bı kalktım yıne 105,2 olmusum. Onun ıcın buda yarın artı cıkar . Sevınemedım ne bılım ıste.
yok kahvaltı yaptım ama aç karna içtiğim de oldu zaman zaman bi zorluk çekmiyorum kahve tok tutuyoaç karnına kahve çay içmediniz ya, mideyi bozar ağrı yapar. hatta kusturur
ya bir öncekı gunde dusmustum 104,8 e. Sonra dun bı kalktım yıne 105,2 olmusum. Onun ıcın buda yarın artı cıkar . Sevınemedım ne bılım ıste.
mutsuz olmaa..moralde önemli canım her zaman farklı çıkabilir ben de tartılmıycam diyorum duramıyorum ama sanırım haftada 1 kez tartılmak iyi olcak bizim için
şu şaate kadar ara öğünüm yoktu çünkü et yedim ve fazlaydı mangalda 2 parça tavuk 2 şiş kuzu eti ama şişler büyük deil küçük küçüktü yanında yarım porsiyon sayılabilecek salata ve 3 bardak ayran ve 0 ekmekbiraz fazla gibi geldi yazınca ama sabah ve ikindi ara öğünüm yoktu akşama da 7de haşlanmış karnıbaharı yoğurtlayıp yicem
olabilir aslında çünkü aşırı tokum sadece ileriki saatlerde acıkırım diye yicektim yemesem de olur:):):):):) bence 7 de yemek yeme:)
olabilir aslında çünkü aşırı tokum sadece ileriki saatlerde acıkırım diye yicektim yemesem de olur
ayrıca bugün gittim kendime light ıce tea aldımm duyruluuurr.okula giderken artık beslenme çantası götürcem ya kol çantama sığmayacak bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?