- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.241
kendimle kıyaslayınca oldukça azkahvaltım peynir domates çay 1.5 dilim tam buğday ekmeği. öğlen bi bardak süt ve bi form kraker. az önce çeyrek tabak diyebileceğim kadar salata yedim. salata dediğim de kara lahana ve maruldan oluşuyorakşam kaldı sadece o da çorba olur herhalde.. çok mu bunlar ya bana neden çok yiyomuşum gibi geliyor. halbuki şimdi yazınca bi baktım da çok azmış
suluğuna boşalt oradan içersin
ceplerine doldur acıktıkça atarsın ağzınaonu suluğa koyuyumda krakerimi,dilimlenmiş elmalarımı falan nereme koyuyum
kahvaltım peynir domates çay 1.5 dilim tam buğday ekmeği. öğlen bi bardak süt ve bi form kraker. az önce çeyrek tabak diyebileceğim kadar salata yedim. salata dediğim de kara lahana ve maruldan oluşuyorakşam kaldı sadece o da çorba olur herhalde.. çok mu bunlar ya bana neden çok yiyomuşum gibi geliyor. halbuki şimdi yazınca bi baktım da çok azmış
ceplerine doldur acıktıkça atarsın ağzına
kimse görmeden yuvalaryım hemen mideme demii
bi elini ağzına götürürken diğer elinle de ağzının önüne set kur kimse görmesin
valla diyetteyken kendi yiyeceğim kadar götürüyorum okula kimseye vermek istemiyorum ama ikram etmesemde olmuyobende dilimin ucuyla yemek ister misiniz die soruyorum artık
içtim çorbayı da. birazdan çay içicem yanında form yesem olur mu sizcee
yemesen iyiydi ama artık çok geçiçtim çorbayı da. birazdan çay içicem yanında form yesem olur mu sizcee
yemesen iyiydi ama artık çok geç
ben ağzıma bişe sürmedim ilk defa bu kadar huzurluyum biirademe yenilmedim sonunda
bilmemki yesen mii?gece bunu yakamayabilirsin ama
yemesen iyiydi ama artık çok geç
ben ağzıma bişe sürmedim ilk defa bu kadar huzurluyum biirademe yenilmedim sonunda
cevap gelmeyince yemedimmkahvaltımı da iki dilim tam buğday ekmeğiyle yaptım :) birazdan da kahvemi içerimm
afferiiiinnnafiyet olsun canım da bu kadarcık mı kahvaltın
hahaha olur mu bu kadr hiçpeynir domates falan gerisi hep aynı oluyor ondan yazmadım
bizde hergün aynı şeyleri yiyoruz ama yazıyo yine yeniden
kahve yerine yeşil çay içtim yanında da yarım form yedim :) birazdan da yürüyüşe gidicemm :) görüyorsunuz değil mi okulum olmayınca nasıl da dikkat ediyorum görüyor musun asyaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?