Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

kendimle kıyaslayınca oldukça az

yok canım çok bişey yok bizde akşam birden yazsak bizimde öyle biriktirmeden yazıyoruz ki az görünsün hahahah

ne yani daha kimse gelmedi miii ben yazayım çıkayım bari sabah kalktım 2 bardak oda sıcaklığında su 2 bardak şekersiz limonlu çay 1.5 dilim etimek kibrit kutusu kadar mı bilmiyorum ama çok fazla olmayan peynir domates salatalık dalgınlığıma gelerek sofrayı kaldırırken 1 çatal helva da aldım aklıma geldiğinde çok geçti çok tok durumdayım öğle yemeği de ara öğün de yiyebileceğimi sanmıyorum

bende geldimm sabah uyandım sütlü kahve içtim sonrasında hemen hazırlanıp okula koştumm:) şimdi geldim okuldan öğlen yemeğimi yemedim şimdi yoğurt ve grisini yemeyi düşünüyorum

bizde hergün aynı şeyleri yiyoruz ama yazıyo yine yeniden

kahve yerine yeşil çay içtim yanında da yarım form yedim :) birazdan da yürüyüşe gidicemm :) görüyorsunuz değil mi okulum olmayınca nasıl da dikkat ediyorum görüyor musun asyaaaaa

kahve yerine yeşil çay içtim yanında da yarım form yedim :) birazdan da yürüyüşe gidicemm :) görüyorsunuz değil mi okulum olmayınca nasıl da dikkat ediyorum görüyor musun asyaaaaa

hanimişte hanimişşş bydrp yemez miymiş okul olmayıncaaa amanda amaaann bende biraz daha akşam olsun öyle çıkıcağm dışarı :))eti form yedim bende şimdilik su tüketiyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…