Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

yürüyüşümüde yaptım geldiim ooohh bugün kimsecik yok böyle olunca hiç girmek istemiyorum boşluktan istifade azıcık çiklota mı yesemmm

merhabalar kızlar benide alın aranıza 98 kilo ile bugün başladım ben yememi yarıya yarıya azlttım bu şekilde yapıyorum bolca yürüyüş tabi herkese başarılar diliyorum :))

bende koccaman bi aferin aldııınnn sıra asyanın gözüne girmekte hahahaha

çaban dıkatımden kacmadı canım. tebrikler azim motivasyon vede iştahsızlığının artmasını dilerim.. bu dilekte ödülün olsun

kahve yerine yeşil çay içtim yanında da yarım form yedim :) birazdan da yürüyüşe gidicemm :) görüyorsunuz değil mi okulum olmayınca nasıl da dikkat ediyorum görüyor musun asyaaaaa
görmemmi canım ya.maşallah işte böyle devam et.

merhabalar kızlar benide alın aranıza 98 kilo ile bugün başladım ben yememi yarıya yarıya azlttım bu şekilde yapıyorum bolca yürüyüş tabi herkese başarılar diliyorum :))

hogeldin canım. uyguladıgın bellı bır dıyet varmı. neler yapıyorusun. gezdiğin gördüğün seninolsun yediğiniiçtiğinianlat bize

kızlar gun boyu dısardaydım. ayaklarıma krasular indi resmen. ancak fısrsat buldum.guzel herkeste bi azim gördüm sanki. işe yarıyor demekki cezalar maşallah diyeyim.

bende bugun sabah oğlumdan kalma yarım yumurtayı . peynır ve bı parca ekmek yedım. sonra cıktık dısarı bı acıktım anlatamam. ama bozmadım bozmaaaaaaaaaaammmm. 3 tane ayran ıctım ıkısı peşpeşe ucuncusude 1 saat sonra ıctım yettı bana.akşamda ızgara tavuk yedım sadece.

bu sabahta - 300 ıle uyandım. şidilik iyigidiyor. bırakmam umarımmmmmmm

bugun sadece 1 lt su ıcebıldım

yaramasın yediğimiz içtiğimiz inşaaallaaahh

hanimişte hanimişşş bydrp yemez miymiş okul olmayıncaaa amanda amaaann bende biraz daha akşam olsun öyle çıkıcağm dışarı :))eti form yedim bende şimdilik su tüketiyorum:)))

tebrikler asya dışardayken durduramıyo insan kendini bazen :) bu arada beyza bydrp yazınca dikkatimi çekti ismimi hiç söylememişim ve benden başka herkesin daha hitap edilesi isimleri var pelin ben pelin

günaydınlar herkesleree:)))sabah kalktım bi tartıldım 100 gramım daha gitmişşş ancak birazcık zaman geçsin bikaç gün aynı görürsem öyle değiştircem tickerımı :))) sabah uyandım limonlu ılık suyumu içtim bugün 2 küçük dilim peynir salatalık 5 adet zeytin domtis:)salatalık bi kaç sapta maydanoz yedim:)2 kupa acık şekersiz çay:)

sabah 104.2 yı gordum ama yarından umudum yok.yememem gereken bısey yedım ve cok az su ıctım bugun.

aksam ızgara kuzu pirzola yedim.bu kaçamaksa evet kaçamak yaptım beeeeeeeeeeeeeeennnnnnn

hoş geldin canımmm:)))hedefin ne pek:)

hoşbuldum sağolun.bugün arasıra krize girdim ama çok şükür ikinci günde gitti.arkadaşlar ben evde yapılan her yemekten yiyorum ama kararında ekmekten uzak duruyorum tatlı hamur işi abur cubur kızartma kola vs.bunları kesinlikle ağzıma sürmedim iki gndür sürmücemde bolca yürüyüş yapıyorum .sabah aç karnıma yeşilçay içiyorum metobolizmayı hızlandırıyormuş akşamda doğandanın kayısılı form çayını içiyorum bol su tabiki benm en büyük hatam gece yemekti 6 dan sonra ağzıma birşey sürmedim iki gndür yarında ayran detoksu yapcaz ablamla iki gün benm ilk hedef kilom 70li kilolar 75 diyim tabi şuanda hayal geliyor hepimize başarılar diliyorum umarım bu yaz bu kiloları verip gelcek yaz birer çıtır olcaz neden olmasın dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…