- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.261
merhabalar kızlar benide alın aranıza 98 kilo ile bugün başladım ben yememi yarıya yarıya azlttım bu şekilde yapıyorum bolca yürüyüş tabi herkese başarılar diliyorum :))
bende koccaman bi aferin aldııınnnsıra asyanın gözüne girmekte hahahaha
görmemmi canım ya.maşallahkahve yerine yeşil çay içtim yanında da yarım form yedim :) birazdan da yürüyüşe gidicemm :) görüyorsunuz değil mi okulum olmayınca nasıl da dikkat ediyorum görüyor musun asyaaaaa
merhabalar kızlar benide alın aranıza 98 kilo ile bugün başladım ben yememi yarıya yarıya azlttım bu şekilde yapıyorum bolca yürüyüş tabi herkese başarılar diliyorum :))
kızlar gun boyu dısardaydım. ayaklarıma krasular indi resmen. ancak fısrsat buldum.guzel herkeste bi azim gördüm sanki. işe yarıyor demekki cezalarmaşallah diyeyim.
bende bugun sabah oğlumdan kalma yarım yumurtayı . peynır ve bı parca ekmek yedım. sonra cıktık dısarı bı acıktım anlatamam. ama bozmadım bozmaaaaaaaaaaammmm. 3 tane ayran ıctım ıkısı peşpeşe ucuncusude 1 saat sonra ıctım yettı bana.akşamda ızgara tavuk yedım sadece.
bu sabahta - 300 ıle uyandım.şidilik iyigidiyor. bırakmam umarımmmmmmm
bugun sadece 1 lt su ıcebıldım
hanimişte hanimişşş bydrpyemez miymiş okul olmayıncaaa amanda amaaann bende biraz daha akşam olsun öyle çıkıcağm dışarı :))eti form yedim bende şimdilik su tüketiyorum:)))
kızlar gun boyu dısardaydım. ayaklarıma krasular indi resmen. ancak fısrsat buldum.guzel herkeste bi azim gördüm sanki. işe yarıyor demekki cezalarmaşallah diyeyim.
bende bugun sabah oğlumdan kalma yarım yumurtayı . peynır ve bı parca ekmek yedım. sonra cıktık dısarı bı acıktım anlatamam. ama bozmadım bozmaaaaaaaaaaammmm. 3 tane ayran ıctım ıkısı peşpeşe ucuncusude 1 saat sonra ıctım yettı bana.akşamda ızgara tavuk yedım sadece.
bu sabahta - 300 ıle uyandım.şidilik iyigidiyor. bırakmam umarımmmmmmm
bugun sadece 1 lt su ıcebıldım
tebrikler asya dışardayken durduramıyo insan kendini bazen :) bu arada beyza bydrp yazınca dikkatimi çekti ismimi hiç söylememişim ve benden başka herkesin daha hitap edilesi isimleri varpelin ben pelin
sadece diyetle biryere varamazsın varsanda sabit duramazsın spor yapmalısın :)
tekrardan memnun oldumm peliinn
bendeee :))) kahvaltımı yaptım acıkınca bi bardak süt ile bi form yemeyi düşünüyorum. akşam da yürüyüş :)
hımmmm bende öğle yemeğime diyet mücver yapıyorumm:):)[/QUOTE
sendeyiz bugün
hımmmm bende öğle yemeğime diyet mücver yapıyorumm:):)[/QUOTE
sendeyiz bugün
buyurup gelseydin keşke2 dilim kaldı sana ayırıyım onuda
öğlen 3 küçük dilim DİYET mücver :) 1 saat sonrasında 1 elma daha sonrasında 1 bardak greyfut suyu:) akşamda 2 dilim mücveerr ve günü kapadımm
buyurup gelseydin keşke2 dilim kaldı sana ayırıyım onuda
öğlen 3 küçük dilim DİYET mücver :) 1 saat sonrasında 1 elma daha sonrasında 1 bardak greyfut suyu:) akşamda 2 dilim mücveerr ve günü kapadımm
ben de son olarak bi saat önce bi tabak kereviz yedim ve bugün de böyle bittibizden başka kimse gelmedi bugün kesin birileri diyetini bozduu
ben de son olarak bi saat önce bi tabak kereviz yedim ve bugün de böyle bittibizden başka kimse gelmedi bugün kesin birileri diyetini bozduu
inşalaah bozan olmamıştırsonrası kötü oluyo motivasyon sarsılınca,kendimden biliyorum zorlanıyorum sonra:100:
çaban dıkatımden kacmadı canım. tebriklerazim motivasyon vede iştahsızlığının artmasını dilerim.. bu dilekte ödülün olsun
görmemmi canım ya.maşallahişte böyle devam et.
hogeldin canım. uyguladıgın bellı bır dıyet varmı. neler yapıyorusun. gezdiğin gördüğün seninolsun yediğiniiçtiğinianlat bize
hoş geldin canımmm:)))hedefin ne pek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?