Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

sabah 104.2 yı gordum ama yarından umudum yok.yememem gereken bısey yedım ve cok az su ıctım bugun.

aksam ızgara kuzu pirzola yedim.bu kaçamaksa evet kaçamak yaptım beeeeeeeeeeeeeeennnnnnn

cnm olsun yarın dha iyi yaparsın biizm gibi yolu uzun insanların kendilerini çok sıkmadan diyet yapmaları bence daha iyi olur arada mutlak kaçıcak olsun önemli olan devamı gelmesin

iyigidiyorsun cnm.yasın kaçbu arada.

cnm olsun yarın dha iyi yaparsın biizm gibi yolu uzun insanların kendilerini çok sıkmadan diyet yapmaları bence daha iyi olur arada mutlak kaçıcak olsun önemli olan devamı gelmesin

valla canım burda olsunlara yer yok.çükbu olsunlar yuzunden buhalledeyız ızgara serbest amakuzu olması serbetmıbılemedıgımıcın kacamak yaptıgımı dusundum. amaolsun pasta borek veya cıkolata yemedımya..

evet bende onu düşünürek iyimser yazdım zaten pasta börekte yazmazdım inan

valla canım burda olsunlara yer yok.çükbu olsunlar yuzunden buhalledeyız ızgara serbest amakuzu olması serbetmıbılemedıgımıcın kacamak yaptıgımı dusundum. amaolsun pasta borek veya cıkolata yemedımya..

çok iyi vermişsn canım sayfalara baktım ama göremedim kısaca neler yaptın yazarmısın birde yaşın kaçtı
yas 30 canım. bu yasa kadar yedım bu yastan sonrada yedıklerımı yemeye karar verdım. oncelıkle yuruyus yapmaya basladım. ekmek plav makarna aburcuburu hayatımdan cıkardım. ne zamana kadar sabrederım bılmıyorum. daha duzenlı ve saatlı yemeye basladım.proteın agaırlıklı beslendım. ama vermemdekı en onemlı sey yuruyus oldu bence. cunku oncedende cok yıyen bırı degıldım ama veremezdım.

evet ben tek yürüyüşle 5 sene önce yaklaşık 20 kilo vermiştim 5 ayda hiç diyet yapmadım hemde hergün yürümemiştim ama doğumdan sonra aldım başımı gitti yine o ayrı ozamanlar devam etsem diyet yapsam en azından 60lı kilolarda olurdum şimdi protein iyi kilo verdiyor ama pek yapamıyorum ben

kızlarrrrrrrr selamm bende 70 69 arası gidip geliyorum ayın 11inde 4 ay olucak 85le başlamıştım ama şuan gram gitmiyorrr yeşil çayda etki etmiyor artıkk benide aranıza alırmısınızzz bugünde adetimin 2. günü canım çok tatlı istiyor ve ben bu isteğe karşı koyamıyorum 2 3 gündür aştım kendimi az önce tartıldım sonuç değişmemiş henüz allahtan ama böyle giderse sonum fena

canıım hoşgeldin öncelikle:)) üzülme lütfen çünkü bu bile metblzmanı etkileyecek bi faktör bunun için sıkma canını..yeşilçaydan başka çayları dene mesela 5 i 1 yerdeyi denedin mi bilmiyorum ama bana faydası çok oldu..birazcık ara verdim ben ona çünkü vücudumu alıştırmak istemiyorum alışınca etki etmiyor bu seferbende gram gram veriyorum ama üzülmüyorum bazen canıma tak ediyo yemek gelmiyor içimden falankaçamak yaptığımda oldu yapmasaydım belki şuan daha da kilo vermiş olcaktım artık yapmıyorum amahem senin bu durumda almamış olmana bile sevinmelisin:))

hoşgeldin cnm çok güzel kilo vermişsn pes etme başka taktikler dene metobolizman kanmıyor artık demek 1 kaç gün dukan diyeti falan yapa bilirsin morelin yerine gelir

selam canım.hosgeldın.duraklama mutlaka oluyor. sporla sasırt bunyenı. sende baya ıyı vermıssın.senın bıze soyleyecegınseyler mutlaka vardır

iyiyim canım sen nasılsın. morelimde şimdilik iyi ama motivasyona herzamankınden daha cok ıhtıyacım var.insan sıkılıyor bıyerde. 7.8 kg verdim 3 haftada. nasıl

asyaa harikasın yaa ben sadece o kadar versem süper olur ama yok ben çok yavaş veriyorumm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…