- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.501
illa kırmızı tuketeceksın dıye bıosey yokkı. yanı proteın olsunda ne olursa olsun. hem kırmızıyı köfte olarakta tuketebılırsın.
önümüzdeki yıl bende bunu tercıh edeyım.
hem veremiyorum veremiyorum diyosun o 1 dilim kek senin neyine hıı neyine sabır asyaa sabıır asyyaa sinirlenmek yok asya...madem razısın 5 saat yuruyus cezası. afiyet olsun
dedim bileeeeeeeeeeeeee
hangi bölümü canım sosyal hizmetleri mi benim bölümüm olan bilgisayar programcılığı mi:))
asya çok güldüm vallabaksana sibelim 84 vardı gelmez oldu cekk vardı gelmez oldu luckmary vardı oda gelmez oldu wildmor vardı kaç gündür onunda ayağı soğudu biz yüzsüzlükle kalıyoruz o kadarda azarlamana rağmen hahaha
2 saattir yürüyorumm
bende akşam yemeğimde ayranlı çorba içtim :))birde mate çayı:)
az kaldı az en geç 1 hafta sonra görürsün inşallah:)aksam soğanlı baharatlı kıyma kavurması ve salata yedın. yanında da ayran içtim
ikili rakamlara görmek ıstıyorum artık yaaaaaaaaaaaaa
az kaldı az en geç 1 hafta sonra görürsün inşallah:)
aynı şeyi ben de yapmayı düşünüyorumm:) biraz moralim bozulsun da asılayım.bende 80 lileri görmek istiyoruuumm çok sıkıldım yaa valla bunaldımmhalbukisi yerkene çok zevkliydi
asyacığım bozadım niyeti tam gaz devaaamm:):) yarın mağazaya gidip pantoln deniyceğimazck daha şevke gelmek istiyorumm
bende 80 lileri görmek istiyoruuumm çok sıkıldım yaa valla bunaldımmhalbukisi yerkene çok zevkliydi asyacığım bozmadım niyeti tam gaz devaaamm:):) yarın mağazaya gidip pantoln deniyceğim azck daha şevke gelmek istiyorumm
aynı şeyi ben de yapmayı düşünüyorumm:) biraz moralim bozulsun da asılayım.
asyaaa dukana geçicem de şimdi elimde yulaf kepeği yok ancak ctesi alabilirim aktardan 2 günü kepeği yerine ezmesi ile geçirsem bi sorun olur mu ayrıca takip ettiğin topikte sıkılıp diyeti bıraktığı için verdiği kiloyu geri alan var mı
işte bundan korkuyorum başlarım bol yoğurt süt et falan sonra dayanamam yaz geldi erikler çilekler çıktı bi tane yerim ki bi taneyle de yetinmemınternettende keğei sipariş edebilirsin.hammeddeler.com veya gurmenetten. kargosuyla bıle aktardan ucuza geldı bana.1 gunde de geldi. yulaf ezmesikullanma.kepeğin gelince kepeği kullanırsın. bende ilk atak evresınde kullanmamıstım. ya tum evrelerı tamamlamayıp bırakıp alan bikaşkişi var. ama genelolarak olumlu.
işte bundan korkuyorum başlarım bol yoğurt süt et falan sonra dayanamam yaz geldi erikler çilekler çıktı bi tane yerim ki bi taneyle de yetinmembu kez diyet bozulur verdiğim kilo da geriye gelirse yanarım ki teste göre 25 mayısa kadar meyve yok
işte bundan korkuyorum başlarım bol yoğurt süt et falan sonra dayanamam yaz geldi erikler çilekler çıktı bi tane yerim ki bi taneyle de yetinmembu kez diyet bozulur verdiğim kilo da geriye gelirse yanarım ki teste göre 25 mayısa kadar meyve yok
aşk olsun püüsküütü esirgemem sizden hem de diyetinden ikram ederim yeter ki zayıflayın napalım ben de o zaman isyaaaaaaaaaaaaaaaaannnn aaaaayyyyy oooyyyy der kıvrılırım yanınıza tabi aldığım kilolarla kıvrılmam mümkün olmaz ama kıvrılmış gibi yaparımabboookız valla biz zayıflarız sende bizim yerimizi alırsın bizde çay demleriz geliriz buraya hani özlem püsküüt müsküüt yok mu deriz ayy bende iyice asya ya çekmeye başladım he öyle hissediyorum kendimi bu ara
aşk olsun püüsküütü esirgemem sizden hem de diyetinden ikram ederim yeter ki zayıflayın napalım ben de o zaman isyaaaaaaaaaaaaaaaaannnn aaaaayyyyy oooyyyy der kıvrılırım yanınıza tabi aldığım kilolarla kıvrılmam mümkün olmaz ama kıvrılmış gibi yaparım
o zaman ben biraz leslieyle yürüyim bakalım o ne diyo bu konu hakkındahadi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?