Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

hoşgeldin cnm. kilon boyun yasın nedir. uyguladıgın bır dıyet var mı?

yaşım:32 boyum:1.78 kilom:123 3 çocuk annesiyim 9 aylık bir bebeğim var.ve benim durumum çok vahim kilo vermem gerekiyor ama rejim yapacağım dedikçe sanki iştahım bir o kadar daha artıyor işin kötüsü moralim şuan sıfır hamile kalmadan 1 ay öncesi 68 kiloydum yani 2 sene içinde 55 kilo almışım ...ve bir gerçek daha var ben bundan 4 sene öncede 122 kiloydum ve kendimce yaptığım diyet ve sporla 2 senede 65kiloya kadar zayıflamıştım.bende bu iştahla daha 160 kilolarıda görürüm sanırım hayata küstüm artık ...karma karışık yazdım sanırım kusura bakmayın

zamanında vermişsin şimdi neden veremeyesin ki :) ilk etapta kilon fazla olduğu için daha kolay gidecektir. biraz dikkat etmen yeter. eminim eğer istersen tekrar eski kilolarına döneceksin ekmeği hiç bir öğünde yeme sadece kahvaltılarda 2 dilin kemekli olmak şartıyla yiyebilirsin. günde 3 litre su içmeye çalış aklına geldikçe iç yani. akşam 6-7 den sonra bi şey yemek yok. devamlı yeşil çay iç.. abur cubur zaten yok :) pilav,makarna gibi şeyler yeme listende hiç olmasın mümkünse.. hadi sana da kolay gelsin yediklerini yaz fırsat buldukça, bekliyoruz

tatlıımm hoşgeldiinn...kendini diyet yapıyorum diye şartlandırmaktansa yediklerime dikkat ediyorum demekle başla canımm..sonrasında eminimki verdiğini gördükçe şevke gelirsin:)) hem daha önceden başardıysan şimdide yapabilirsin bizde burda başarabilmek için varız tatlım kötü düşünmek yook:))günlük ne yediğini falan yazarsan bizde kendimizce şekillendirip devam ederiz biz öyle yapıyoruz en azından:)) bildiklerimizi duyduklarımızı paylaşarak devam ediyoruz..aslında senin bi başarı öykün varken senin bize yardımcı olman lazım hemm

asyacığımm ben özlemin gönderdiklerini alamadım netten ancak bi program var bende ben onunla youtube den indirdim istersen yardımcı olabilrim sana

ayrıca bugün sabah kahvaltısını yapamadımm sandlz sakızı yuttum sabah aç karnına sıcak suyumu içtim sonra okula gittim sınava girdim çıktım 1 tane sandvc ve acık çay içtim öğlende 2 gibi kabak yemeği yaptım yanına salata yaptım yedim ooh tokum şuaan:))

tabi tok olcaksın yemişsin kabağı sandaloz işe yarıyor mu ?

tabi tok olcaksın yemişsin kabağı sandaloz işe yarıyor mu ?

tıka basa doluyuuum oohh yarıyor gibime geliyor bebeğim bilmiyorum psikolojik mi ne ama şu sınavlarım bitsin dahada ne olduğunu anlıycağım spor falan yapamıyorum bu ara yapabilsem belki dahada etksini görürüm bizim kızlar gelmemiş kaçamak alemindeler mi acaba nee

sadece biz yazıyoruz neden kimse yook yarın alırım ben de belki sandalozdan :)

nerlerdesiniiizz aloooo sandlozumu yuttum azıcık sıcak suyumuma 1 çay kaşığı sirke ve azıcıkta limon damlattım fena değildi tadı:)) greyfurt suyumuda içtim yanında 3 tane galeta yedim:)) tartıda eksilmiş görüyorum ama şöyle üzrinden geçsin bi müddet öyle değiştircem tickerımı

beyza kimsecikler yok asya bilee ikimizin oldu burası hahaha

canım evlatlarını allah bagıslasın.sen sımdı herseyı unut yavsa yavas basla. bence bız daha sanslıyız en azından ılk zamanlar daha kolay kılo verebılıyoruz. ben dukanı uygulamaya calısıyorum. eger yapabılırım dıyorsan sende deneyebılırsın. verıcez bu kıloları merak etme. ne yedıgını gunluk yaz sende fıkır alısverısı olmus olur..

ah bu dedıklerını bıde sen uygulasanya..lafta ıyısın yemeye gelınce mınık bı kurabıye dersın. helvayıda goturmus hayınnnn....

beyza kimsecikler yok asya bilee ikimizin oldu burası hahaha

geldim burdayım.ya hafta ıcı full acıgım kımseler yok. aksamları ve haftasonuda ne esımden nede oğlumdan fırsat bulupta gıremıyorumkı.oğlumdan fırsat bulurum bu sefer eşim başlar işin cokmu pc de. ben bakıcaktım. ya sabırrrr benımı gozluyor ne eşimden fırsat bulurum oğlum mız mız mız.ya karnı acıkır ya altına yapar amaaaaaaaaannn bıde ustune dıyet. barı versek. ben bu aralar durdum yaaaa

hafta sonları su ıcmek hıc aklıma gelmıyor. sabah kahvaltıda da mınnacık ekmek ve sahanda lorla yaptıgım yumurtadan az yedım hepsınıde yıyemedım. ama ben kılo veremedım yıne yaa.noluyor bana. daha fazla ne azaltabılırımkı:26::26::26::26:

ben geldiiiiiiiiiiiiiim kısaca neler yaptığımı anlatayımm cuma gününe kadar aç gezmiştim bi kaç gün cuma günü hala gram oynamamıştı neredeyse 66 dı ve ben sinirlendim bıraktım, patatesli börekler, kuru yemişler baklavalar falan bu sabah tartıldım 65e inmiştim şok oldum demekki stresten veremiyodum bugün kahvaltımı çok kasmadan ama abartmadan yedim artık diyeti sorun haline getirmeden yapmak istiyorum galiba öle daha etkili

yaniii kısaca gelsin börekler baklavalar dedin ve gitti kilocuklar öyle miii ben yıllardır yapıyorum bu işi hiç kilo veremedim üstüne kat kat kat aldım hahahahhha

canım ben denemedimde asya_deniz yapıyordu galiba:))

Tavsiye ederim.Yorumlarınızı okudum o sandaloz sakızı işkencesini bende yaşadım ama bir faydasını görmedim.Dukan diyetine başlayalı 7 gün oldu hiç acıktıgımı hissetmedim.Başlamadan kitabını okuman gerekıyo ama içinde gercekten cok guzel bılgıler var.Dukan amca bizim kimyamızı çözmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…