- 17 Ocak 2012
- 214
- 2
- 116
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.541
yani araya illaaa bii helvayı sıkıştırdınsabır beyza sabııırrr
hoşgeldin cnm. kilon boyun yasın nedir. uyguladıgın bır dıyet var mı?
yaşım:32 boyum:1.78 kilom:1233 çocuk annesiyim 9 aylık bir bebeğim var.ve benim durumum çok vahim kilo vermem gerekiyor ama rejim yapacağım dedikçe sanki iştahım bir o kadar daha artıyor işin kötüsü moralim şuan sıfır hamile kalmadan 1 ay öncesi 68 kiloydum yani 2 sene içinde 55 kilo almışım ...ve bir gerçek daha var ben bundan 4 sene öncede 122 kiloydum ve kendimce yaptığım diyet ve sporla 2 senede 65kiloya kadar zayıflamıştım.bende bu iştahla daha 160 kilolarıda görürüm sanırım hayata küstüm artık ...karma karışık yazdım sanırım kusura bakmayın
yaşım:32 boyum:1.78 kilom:1233 çocuk annesiyim 9 aylık bir bebeğim var.ve benim durumum çok vahim kilo vermem gerekiyor ama rejim yapacağım dedikçe sanki iştahım bir o kadar daha artıyor işin kötüsü moralim şuan sıfır hamile kalmadan 1 ay öncesi 68 kiloydum yani 2 sene içinde 55 kilo almışım ...ve bir gerçek daha var ben bundan 4 sene öncede 122 kiloydum ve kendimce yaptığım diyet ve sporla 2 senede 65kiloya kadar zayıflamıştım.bende bu iştahla daha 160 kilolarıda görürüm sanırım hayata küstüm artık ...karma karışık yazdım sanırım kusura bakmayın
asyacığımm ben özlemin gönderdiklerini alamadım netten ancak bi program var bende ben onunla youtube den indirdim istersen yardımcı olabilrim sana
ayrıca bugün sabah kahvaltısını yapamadımm sandlz sakızı yuttum sabah aç karnına sıcak suyumu içtim sonra okula gittim sınava girdim çıktım 1 tane sandvc ve acık çay içtim öğlende 2 gibi kabak yemeği yaptım yanına salata yaptım yedim ooh tokum şuaan:))
tabi tok olcaksın yemişsin kabağısandaloz işe yarıyor mu ?
tıka basa doluyuuum oohh yarıyor gibime geliyor bebeğim bilmiyorum psikolojik mi ne ama şu sınavlarım bitsin dahada ne olduğunu anlıycağım spor falan yapamıyorum bu ara yapabilsem belki dahada etksini görürüm bizim kızlar gelmemiş kaçamak alemindeler mi acaba nee
nerlerdesiniiizz aloooosandlozumu yuttum azıcık sıcak suyumuma 1 çay kaşığı sirke ve azıcıkta limon damlattım fena değildi tadı:)) greyfurt suyumuda içtim yanında 3 tane galeta yedim:)) tartıda eksilmiş görüyorum ama şöyle üzrinden geçsin bi müddet öyle değiştircem tickerımı
zamanında vermişsin şimdi neden veremeyesin ki :) ilk etapta kilon fazla olduğu için daha kolay gidecektir. biraz dikkat etmen yeter. eminim eğer istersen tekrar eski kilolarına döneceksinekmeği hiç bir öğünde yeme sadece kahvaltılarda 2 dilin kemekli olmak şartıyla yiyebilirsin. günde 3 litre su içmeye çalış aklına geldikçe iç yani. akşam 6-7 den sonra bi şey yemek yok. devamlı yeşil çay iç.. abur cubur zaten yok :) pilav,makarna gibi şeyler yeme listende hiç olmasın mümkünse.. hadi sana da kolay gelsin yediklerini yaz fırsat buldukça, bekliyoruz
beyza kimsecikler yok asya bileeikimizin oldu burası hahaha
kızlarr görüşemedik giremedim nasılsınızzzzzzz
ben geldiiiiiiiiiiiiiimkısaca neler yaptığımı anlatayımm cuma gününe kadar aç gezmiştim bi kaç gün cuma günü hala gram oynamamıştı neredeyse 66 dı ve ben sinirlendim bıraktım, patatesli börekler, kuru yemişler baklavalar falan bu sabah tartıldım 65e inmiştim şok oldum demekki stresten veremiyodum bugün kahvaltımı çok kasmadan ama abartmadan yedim artık diyeti sorun haline getirmeden yapmak istiyorum galiba öle daha etkili
Arkadaşlar dukan diyetini denedinizmi.
canım ben denemedimde asya_deniz yapıyordu galiba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?