- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.461
offf ben 2 tane salatalık yedim yanıma eti form limonlu almıştım ama yemedim o yüzden şimdi de içim içimi yiyo
galiba beni de acıktırıyomuş şimdi 2 salatalık 22 kalori yarım paket form 100 kalori gel de form ye iştesalatalık beni çok acıktırıyor yaa ancak sabah kahvaltısı veya salatanın içine doğruyorum
galiba beni de acıktırıyomuş şimdi 2 salatalık 22 kalori yarım paket form 100 kalori gel de form ye işte
galiba beni de acıktırıyomuş şimdi 2 salatalık 22 kalori yarım paket form 100 kalori gel de form ye işte
şeytanım olma zaten zor tutuyorum kendimisalata salatalık bunlar sadece su dur kızlar ve sizi doyurmaz acıktırır salatayı sadece yemeğin yanında aparetif olarak tüketin öğün yapmayın kilo aldırıyo
asyaaaa yaa dukan diyeti çok etkili mi uygulaması kolay mı 2 ayda ne kadar verdir falan fistan bilgilendr beniii
kendimle dokunulmazlık oyunu oynuyorum ve püsküüte dokunmuyorumözleeeem ye gitsin püsküütünü
uyguladım testi sanki değişecek gibi hergün uyguluyorum zaten 1 aydırYa bu dıyette etı sevmen sart. Sıkılma ıhtımalı yüksek. Evet açlık yok ama aynı seylerı yemek bazen sıkabılıyor. Ozellıkle el becerısı olmayıp benım gıbı hergun aynı seyı yemek baya bı sıkıcı yanı. Kılo verdırıyormu evet verdırıyor. Bünyeden bunyeyede degısıyor ne kadar verecegın. Testtı var uyguluyorsun sana sonucu soyluyor zaten. Ablamda esımde yapamadı mesela. Bıde kıtabını almak sart .
kendimle dokunulmazlık oyunu oynuyorum ve püsküüte dokunmuyorum
uyguladım testi sanki değişecek gibi hergün uyguluyorum zaten 1 aydıratak 4 gün çıkıyo ve tam mezuniyetimin olduğu güne istediğim kiloya ulaştıracağına güvence veriyo:) yumurtayı sütü yoğurtu seviyorum hadi beyaz et de olur beni tek düşündüren kırmızı et
eğitimim devam ediyo örgün şekilde ancak bölümün müfredatı gereği ağitim hayatının son dönemi yani 4. sınıfın 2. dönemi yani 8. dönem full staj/uygulama bunun için bize seçenek sundular hangi ilde yapmak istiyosunuz diye ben de istanbullu olduğum için burayı seçtimkız sen okuyo muydun? sanki çalışıyor gibiydin
eğitimim devam ediyo örgün şekilde ancak bölümün müfredatı gereği ağitim hayatının son dönemi yani 4. sınıfın 2. dönemi yani 8. dönem full staj/uygulama bunun için bize seçenek sundular hangi ilde yapmak istiyosunuz diye ben de istanbullu olduğum için burayı seçtim
kısaca kamuda memur gibi çalışıyorum ama akademik olarak hala öğrenciyim
yok aydın nazillide bölümüm sosyal hizmet benm girdiğim yıl ankara üni hacettepe sakarya konya ve aydında vardı ankara üni ve hacettepe olmayınca nazilliye yollandımhımm bende seni çalışıyo diye düşünmüştüm hep:):) bende örgün okumaya çalışıyorum yazın bizimde stajlarımız:)))istanbulda mı okuyosun peki?
yok aydın nazillide bölümüm sosyal hizmet benm girdiğim yıl ankara üni hacettepe sakarya konya ve aydında vardı ankara üni ve hacettepe olmayınca nazilliye yollandım
senn hangi üni bölümdü
bunu duymamış olayım arkadaşlık başka acıköğretime tepki başkabenim erkek arkdaşımda sosyal hizmetler okuyor açıköğretimdenbende kastamonu myo da bilgisayar programcılığı okumaya çalışıyorum :):):)
bunu duymamış olayım arkadaşlık başka acıköğretime tepki başkaallah hayıslısını versin hakkımızda kaçıncı sınıf
yok bebeğim niye kızayım bi cahillikle yapmıştır olur böyle şeyler gençlikteniye öyle dedin şimdihazırdan geçiyorlar diye mi 2 yıllık onunki kızma ablasııı hahahahaha benimde 2 yıllık ama buçuğa dayandım 2,5 yılda bitcek ancak 3 e tamamlamasa barii
yok bebeğim niye kızayım bi cahillikle yapmıştır olur böyle şeyler gençliktegenelde biz bölümde açıköğretime tepki var da akın akın mezun veriyo meslek elemanlığından düz memurluğa dönüşecek, açıkta kalma korkusu ve maaşın düşme korkusu gibi sebeplerden ama bn okuyanlara değil bölümü açanlara kızıyorum sonuçta böle bi imkan varsa ben de kullanırdım:) bi de ben yolun sonundayım açıköğretimler mezun olana kadar atanırım diye umuyorum onun da etkisi var galiba yani 2,5uncu sınıfta mısın şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?