Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

asyaaaa yaa dukan diyeti çok etkili mi uygulaması kolay mı 2 ayda ne kadar verdir falan fistan bilgilendr beniii

Ya bu dıyette etı sevmen sart. Sıkılma ıhtımalı yüksek. Evet açlık yok ama aynı seylerı yemek bazen sıkabılıyor. Ozellıkle el becerısı olmayıp benım gıbı hergun aynı seyı yemek baya bı sıkıcı yanı. Kılo verdırıyormu evet verdırıyor. Bünyeden bunyeyede degısıyor ne kadar verecegın. Testtı var uyguluyorsun sana sonucu soyluyor zaten. Ablamda esımde yapamadı mesela. Bıde kıtabını almak sart….

uyguladım testi sanki değişecek gibi hergün uyguluyorum zaten 1 aydır atak 4 gün çıkıyo ve tam mezuniyetimin olduğu güne istediğim kiloya ulaştıracağına güvence veriyo:) yumurtayı sütü yoğurtu seviyorum hadi beyaz et de olur beni tek düşündüren kırmızı et

kız sen okuyo muydun? sanki çalışıyor gibiydin

kız sen okuyo muydun? sanki çalışıyor gibiydin
eğitimim devam ediyo örgün şekilde ancak bölümün müfredatı gereği ağitim hayatının son dönemi yani 4. sınıfın 2. dönemi yani 8. dönem full staj/uygulama bunun için bize seçenek sundular hangi ilde yapmak istiyosunuz diye ben de istanbullu olduğum için burayı seçtim
kısaca kamuda memur gibi çalışıyorum ama akademik olarak hala öğrenciyim

Son düzenleme:

hımm bende seni çalışıyo diye düşünmüştüm hep:):) bende örgün okumaya çalışıyorum yazın bizimde stajlarımız:)))istanbulda mı okuyosun peki?

hımm bende seni çalışıyo diye düşünmüştüm hep:):) bende örgün okumaya çalışıyorum yazın bizimde stajlarımız:)))istanbulda mı okuyosun peki?
yok aydın nazillide bölümüm sosyal hizmet benm girdiğim yıl ankara üni hacettepe sakarya konya ve aydında vardı ankara üni ve hacettepe olmayınca nazilliye yollandım
senn hangi üni bölümdü

yok aydın nazillide bölümüm sosyal hizmet benm girdiğim yıl ankara üni hacettepe sakarya konya ve aydında vardı ankara üni ve hacettepe olmayınca nazilliye yollandım
senn hangi üni bölümdü

benim erkek arkdaşımda sosyal hizmetler okuyor açıköğretimden bende kastamonu myo da bilgisayar programcılığı okumaya çalışıyorum :):):)

benim erkek arkdaşımda sosyal hizmetler okuyor açıköğretimden bende kastamonu myo da bilgisayar programcılığı okumaya çalışıyorum :):):)
bunu duymamış olayım arkadaşlık başka acıköğretime tepki başka allah hayıslısını versin hakkımızda kaçıncı sınıfsın:)

Son düzenleme:
bunu duymamış olayım arkadaşlık başka acıköğretime tepki başka allah hayıslısını versin hakkımızda kaçıncı sınıf

niye öyle dedin şimdi hazırdan geçiyorlar diye mi 2 yıllık onunki kızma ablasııı hahahahaha benimde 2 yıllık ama buçuğa dayandım 2,5 yılda bitcek ancak 3 e tamamlamasa barii

niye öyle dedin şimdi hazırdan geçiyorlar diye mi 2 yıllık onunki kızma ablasııı hahahahaha benimde 2 yıllık ama buçuğa dayandım 2,5 yılda bitcek ancak 3 e tamamlamasa barii
yok bebeğim niye kızayım bi cahillikle yapmıştır olur böyle şeyler gençlikte genelde biz bölümde açıköğretime tepki var da akın akın mezun veriyo meslek elemanlığından düz memurluğa dönüşecek, açıkta kalma korkusu ve maaşın düşme korkusu gibi sebeplerden ama bn okuyanlara değil bölümü açanlara kızıyorum sonuçta böle bi imkan varsa ben de kullanırdım:) bi de ben yolun sonundayım açıköğretimler mezun olana kadar atanırım diye umuyorum onun da etkisi var galiba yani 2,5uncu sınıfta mısın şuanda

haklısın canım tabii ama cahilliği ilk yerleştiği yerde yaptı muhasebe okuyodu orayı bıraktı yapamıyorum diye sonra böyle bi bölüm açıldı falan oda değerlendirdi napalım açmasalarmış canııımm bizim bölümde her yerdeee var madem bu kadar çok bölümü açıyorsun niye sınav yapıyorsun dimi benim 2. yılım ünivde bakalım yaz okuluna açılcak derslere giricem ama inş açarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…