- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.481
inşallah tez zamanda bitirirsin inşallah:) bunu sana sölemem mesleki olarak ne kadar etik olur bilmiyorum ama laf aramızda eğer ilgin varsa bizim bölüme şiddetle öneririm bi süreliğine iş garantili diyebiriliz:) tabi benim olayım sadece maddiyat deil maneviyat dahaklısın canım tabii ama cahilliği ilk yerleştiği yerde yaptı muhasebe okuyodu orayı bıraktı yapamıyorum diye sonra böyle bi bölüm açıldı falan oda değerlendirdi napalım açmasalarmış canııımmbizim bölümde her yerdeee var madem bu kadar çok bölümü açıyorsun niye sınav yapıyorsun dimi benim 2. yılım ünivde bakalım yaz okuluna açılcak derslere giricem ama inş açarlar
inşallah tez zamanda bitirirsin inşallah:) bunu sana sölemem mesleki olarak ne kadar etik olur bilmiyorum ama laf aramızda eğer ilgin varsa bizim bölüme şiddetle öneririm bi süreliğine iş garantili diyebiriliz:) tabi benim olayım sadece maddiyat deil maneviyat da
inşallah canım okuyan çabalayan kişileri gördükçe çok mutlu oluyorum yaaa herşeyin başı cehalet yaa şöle okuyup bilinçli bi toplum olsak ne güzel olurdu herşey beni şu hayatta şaşırtacak bi trajedi yok artık, sevdiceğin çalışmaya başlayınca anlayacaksın beniiyikiii aramızdaa bütün topik öğrendiiya aslında grafiğe merakım var benim ama o bölümde aklımda valla 4 yıllğa geçişim olcak ancak işletme ve iktisat olarak açıköğretim bölümünden yapıcam..laf aramızda kendi bölümümü sevmiyorum mutlu değilim bu bölümde şu bölümü bitiriyim bakalım yolumu o günkü halime göre çizicemm:)))
inşallah canım okuyan çabalayan kişileri gördükçe çok mutlu oluyorum yaaa herşeyin başı cehalet yaa şöle okuyup bilinçli bi toplum olsak ne güzel olurdu herşey beni şu hayatta şaşırtacak bi trajedi yok artık, sevdiceğin çalışmaya başlayınca anlayacaksın beni
çalışta_0 canım tebrik ederim adtin tam bitsin dahada düşersiin :):)bende bugün 96.400 gram gördüm bi mutlu oldum bir mutluama çok uzun sürmedi bu mutluluk greyfurtu içtikten sonra geldim baktım eskiye geri dönmüşüm hahahahah mutluluğum kursağımda kaldı
keeeeek miiiiiiiiiiiiiiiiiicanım inşallah dedğinz gbi olur yaa:2: sabah 1 dilim kepek ekmeğine labne sürdüm yedim ve 5li çaydan içtim saat1 gibi 1 dilim kek yedim görünce dayanamadım:26: az öncede 1 kırmızı elma yedimakşam yemektede bakla varmış
keeeeek miiiiiiiiiiiiiiiiiikakaolu muydu meyveli mi yoksa sadeli miii kızamıcam ben de olsam yerdim herhalde cezadan sorumlu bakanımız keser cezayı olur biter
çayı yeni demledi beyza bana nasip olmadı sen almaz mısınsade içinde nutella mı ne vardı :26: cezam neyse razıyım
canım inşallah dedğinz gbi olur yaa:2: sabah 1 dilim kepek ekmeğine labne sürdüm yedim ve 5li çaydan içtim saat1 gibi 1 dilim kek yedim görünce dayanamadım:26: az öncede 1 kırmızı elma yedimakşam yemektede bakla varmış
kekikn boyutu ne kadardı acepşimdi asya diycek ki -"hem veremiyorum veremiyorum diyosun o 1 dilim kek senin neyine hıı neyine sabır asyaa sabıır asyyaa sinirlenmek yok asya " ayneen bunu yapıcak o yediğin 1 dilim kek var yaa nasıl pişman edicek seni baak
ne çayııçayı yeni demledi beyza bana nasip olmadı sen almaz mısın
ben akşam bol bol mekikle eritirim onu
ne çayıı
arkadaş püsküütüne banıcak..sende kekini ban diyicem ama yemişsin şimdi üstüne içte aşağıda bulurşurlar artık
selaaam :) kahvaltım domates salatalık peynir ve yumurta. az önce de bi bardak süt ve 4 form yedim ( paket değil) akşam da çorba içicem hala dünün tokluğunu yaşıyorum
keşke yediklerine dünden başlasaydın saymaya
görürsünüz telafi edicem onları
uyguladım testi sanki değişecek gibi hergün uyguluyorum zaten 1 aydıratak 4 gün çıkıyo ve tam mezuniyetimin olduğu güne istediğim kiloya ulaştıracağına güvence veriyo:) yumurtayı sütü yoğurtu seviyorum hadi beyaz et de olur beni tek düşündüren kırmızı et
iyikiii aramızdaa bütün topik öğrendiiya aslında grafiğe merakım var benim ama o bölümde aklımda valla 4 yıllğa geçişim olcak ancak işletme ve iktisat olarak açıköğretim bölümünden yapıcam..laf aramızda kendi bölümümü sevmiyorum mutlu değilim bu bölümde şu bölümü bitiriyim bakalım yolumu o günkü halime göre çizicemm:)))
sade içinde nutella mı ne vardı :26: cezam neyse razıyım
kekikn boyutu ne kadardı acepşimdi asya diycek ki -" " ayneen bunu yapıcak o yediğin 1 dilim kek var yaa nasıl pişman edicek seni baak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?