Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

inşallah tez zamanda bitirirsin inşallah:) bunu sana sölemem mesleki olarak ne kadar etik olur bilmiyorum ama laf aramızda eğer ilgin varsa bizim bölüme şiddetle öneririm bi süreliğine iş garantili diyebiriliz:) tabi benim olayım sadece maddiyat deil maneviyat da

iyikiii aramızdaa bütün topik öğrendii ya aslında grafiğe merakım var benim ama o bölümde aklımda valla 4 yıllğa geçişim olcak ancak işletme ve iktisat olarak açıköğretim bölümünden yapıcam..laf aramızda kendi bölümümü sevmiyorum mutlu değilim bu bölümde şu bölümü bitiriyim bakalım yolumu o günkü halime göre çizicemm:)))

inşallah canım okuyan çabalayan kişileri gördükçe çok mutlu oluyorum yaaa herşeyin başı cehalet yaa şöle okuyup bilinçli bi toplum olsak ne güzel olurdu herşey beni şu hayatta şaşırtacak bi trajedi yok artık, sevdiceğin çalışmaya başlayınca anlayacaksın beni

aslında okumaklada çözüm değil bize başkaları tarafından takılan at gözlüklerini bizde razıymışız gibi taşıyoruz sonra ne görüyoruz ne duyuyoruz ne biliyoruz..inş dahada kötüye gitmeyiz.şuan çalışıyo o ama bu bölümde değil bakalım bu bölüme temelli geçişinde nasıl olcak merak ediyorum:))

canım inşallah dedğinz gbi olur yaa:2: sabah 1 dilim kepek ekmeğine labne sürdüm yedim ve 5li çaydan içtim saat1 gibi 1 dilim kek yedim görünce dayanamadım:26: az öncede 1 kırmızı elma yedim akşam yemektede bakla varmış

keeeeek miiiiiiiiiiiiiiiiii kakaolu muydu meyveli mi yoksa sadeli miii kızamıcam ben de olsam yerdim herhalde cezadan sorumlu bakanımız keser cezayı olur biter

kekikn boyutu ne kadardı acep şimdi asya diycek ki -"hem veremiyorum veremiyorum diyosun o 1 dilim kek senin neyine hıı neyine sabır asyaa sabıır asyyaa sinirlenmek yok asya " ayneen bunu yapıcak o yediğin 1 dilim kek var yaa nasıl pişman edicek seni baak

ben akşam bol bol mekikle eritirim onu
çayı yeni demledi beyza bana nasip olmadı sen almaz mısın
ne çayıı

arkadaş püsküütüne banıcak..sende kekini ban diyicem ama yemişsin şimdi üstüne içte aşağıda bulurşurlar artık

selaaam :) kahvaltım domates salatalık peynir ve yumurta. az önce de bi bardak süt ve 4 form yedim ( paket değil ) akşam da çorba içicem hala dünün tokluğunu yaşıyorum

illa kırmızı tuketeceksın dıye bıosey yokkı. yanı proteın olsunda ne olursa olsun. hem kırmızıyı köfte olarakta tuketebılırsın.

önümüzdeki yıl bende bunu tercıh edeyım.

sade içinde nutella mı ne vardı :26: cezam neyse razıyım

hem veremiyorum veremiyorum diyosun o 1 dilim kek senin neyine hıı neyine sabır asyaa sabıır asyyaa sinirlenmek yok asya...madem razısın 5 saat yuruyus cezası. afiyet olsun

kekikn boyutu ne kadardı acep şimdi asya diycek ki -" " ayneen bunu yapıcak o yediğin 1 dilim kek var yaa nasıl pişman edicek seni baak

dedim bileeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…