Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ya özlem ne zamandır yapıyosun sen onu? bugün bende baktım youtube de ama çok kısa sürdü nasıl başlıycağımı bilemedim bende video indirdi mi sen?
bi siteden 4 mile i tek parça olarak indirdim 5 mile olanı da realplayer programı var onunla part part indirdim eğer özele mailini atarsan 4 mile gönderirim ben daha çok nesfitin lessmills ini yapıyorum daha çok terletiyo ve eğlenceli 20 dakika sürüyo o youtube de arat Lessmils BodyJam(BODYVİVE) başka bölümleri de var bunun ama onlar zor geldi biraz
ne zaman başladığımı hatırlamıyorum ama ben onun tamamını yapmıyorum 20 dk falan 20 dakika lesmils 20 dk falan da ender saraç yapıyorum

Son düzenleme:

tamam tatlım attım özelden mailimi hadi bekliyorumm:):)

kız söylesene dün ne yediinn niye toksun bu kadar hey maşalah 2 günlük yemek mi yedin diycemm

saydım ya kısır, kek ve kurabiye yedim kurabiye bi taneydi ama diğerlerinin sayısını söylemicem akşam da çorbamı içtim yeşil çay ve limonlu ılık su da içtim ohh :) bu arada sandaloz sakızı almaya gittim ne için kullanacaksınız dedi kadın. kilo vermeye yardımcıymış falan dedim. kendinizie değil herhalde yani olamaz dedi

canım zaten az yiyorsun sen okuduklarıma göre sandaloz sakızı mideyi küçültüyor az yemeni sağlıyor ben gibiler için o

ya zeten mayıstada ancak meyveler cıkar. bıde benı dusun kasım sonu dıyor bana

körle yatan şaşı kalkarmış

bende isterim bundan neymıs bu..

gunaydın

dun +300 le uyanmıstım. bugun onun ustune +800 le uyandım ya. yedıklerım bıle 1 kg etmezken bukadar artı nasıl cıktım ben

hiç kaçamakta yapmadım. sınırlı izinlilerden bile tüketmiyorum. yürüyüşümü yapıyorum. neden artı cıkıyor.

gunluk 3 lt suyumu mutlaka ıcıyorum. üzerine dıger aldıgım sıvılar cabası. vicudum su mu tutuyor acaba. tuzluda yemıyorum ama.

moralim ççççççççoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk bozuk.. ağlamak istiyorum..

tatlı su oranını düşür...3 litre su yerine tüm içtiiğin sıvılarla 3 litre olsun bide öyle dene bakalım bende suyumu azalttım bu ara bendede oluyor çünkü..

tatlı su oranını düşür...3 litre su yerine tüm içtiiğin sıvılarla 3 litre olsun bide öyle dene bakalım bende suyumu azalttım bu ara bendede oluyor çünkü..

ya haftasonlarıda azaltıyorum. fırsatım olmuyo ıcmeye ınan. bıde dısarı cıkıyoruzya wc olayı var dıyede ıcmek ıstemıyorum ama haftasonuda aynı. yanı ıctıgım suyla alakalı degıl.

vücudum içtiğim suyu atmıyo galıba. buna care bulmam lazım benım:26:

ama gitmiyo bu 6 kilo benden yapıştı kaldı sanki napıcam o zaman

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr 68 çıktım bu sabaaah canım sende metabolizma hızlandıran çaylardan dene işe yarıyor baya yeşil çay iç eğer onu yaptıysan 5i biyerde çayını dene :))
Asyacım moral bozmak yok vücudun dengesizlikleri oluyor bazen yarın daha az çıkıcağına inanıyoruuum

umarım dedıgın gıbı olur. ama inatla devam edıceeeeeeeeeeeemmmmm.. öğlen yemegımı yedıkten sonra 45-50 dk yuruycem

umarım dedıgın gıbı olur. ama inatla devam edıceeeeeeeeeeeemmmmm.. öğlen yemegımı yedıkten sonra 45-50 dk yuruycem

sözümü tutamadım kızlar ya. ama ınanın benım elımde olan bısey degıl. birim olarak gıttık yemege ve ızgara tavuk sıparıs ettım. ızgara dıye yagda kızartılmıs sadece 1 parca tavuk geldi. hem ac kaldım hemde yağda kızartılmıs tavuk yemek zorunda kaldım. üstünede yürüyemedim..

canlarım ben geldimm sabah kahvaltısı 1 dilim kızarmış ekmek yiyebildim anca.öğlen ve akşam yemeği niyetine 2 parça tavuk bonfile ve salata yedim 1 büyük ayran ooh gümlettim

biri benide zayıflamaya teşfik etsin bir türlü rejim yapamıyorum

canlarım ben geldimm sabah kahvaltısı 1 dilim kızarmış ekmek yiyebildim anca.öğlen ve akşam yemeği niyetine 2 parça tavuk bonfile ve salata yedim 1 büyük ayran ooh gümlettim

selam kızlarr :) hoşgeldin ceylin :) asya moralini bozma sana ceza veririz olur biter pazar günü 2 saat yürürsün mesela.. 3 litre su yerine günde 5 bardak falan yeşil çay içmeyi dene tabi büyük büyük bardaklarla. ben de kahvaltımı yaptım öğlen bi form yulaflı yedm ve ayran içtim. arada peynir helva gibi kahvaltılıklardan yedim bikaç çatal ekmeksiz tabi ki. eve şimdi geldim ve salata yanında toplasak bi kaşık edecek 4 küçük et parçası

yani araya illaaa bii helvayı sıkıştırdın sabır beyza sabııırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…