Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

canım ben denemedimde asya_deniz yapıyordu galiba:))

Tavsiye ederim.Yorumlarınızı okudum o sandaloz sakızı işkencesini bende yaşadım ama bir faydasını görmedim.Dukan diyetine başlayalı 7 gün oldu hiç acıktıgımı hissetmedim.Başlamadan kitabını okuman gerekıyo ama içinde gercekten cok guzel bılgıler var.Dukan amca bizim kimyamızı çözmüş.

Tavsiye ederim.Bende sandaloz sakızı denemiştim ama bir işe yaramadı.Birde resmen işgence gibi geliyordu bana.

ya bende bi işkence gibi değil ben gayet memnunum aslında :))) dukan diyetinede başlamayı cesaret edemedim sıkılırsam sonrasında kötü olur benim için diye.ben ancak 3-4 günlük detoks kıvamındakileri yapabiliyorum sıkılıyorum sonra :))))

kızlarr görüşemedik giremedim nasılsınızzzzzzz

canım ben hafta sonu çok kötü şeyler yaptım ama sölemiceem döversiniz vallahi sölesem ama ardından hemen spor yaptım azcık içim azda olsa rahatladı şuandada akşam açken tartıldım 67

asya gelmişşşş öncelikle oğlunu çok merak ediyorum aslında hepinizi merak ediyorum ve asyacım bugün kahvaltıdan sonra spor yaptım zorunlu olarak pazar günleri yapıyorum zaten :) öğlen falan hiç bi şey yok akşam da biraz salata 2 parça et ve yoğurt az önce de 3 bardak yeşil çay yanında bikaç kuru üzüm heheytt ama galiba benim ideal kilom bu ben sadece sağlıklı yaşıyorum gibime geliyor böyle yaparak ama hırslıyım 50 olucamm

oğlumun re4smini eklerdim ama resım eklemeyı bılmıyorum. facın varsa faceden gorebılırsın

gunaydın bacılar. bende gr oynama yok artık. nazar degdırdınız

sabah halanmıs yumurta peynır ve dukan ekmegı yedım geldım. şimide lımonlu cay ıcıyorum.

hadı eksılenler yazsında moral olsun.

kızlar gunaydın. asya-deniz sayesinde başladığım diyetin 4 .haftası bitti. bugun itibariyle 68 e inmişim. bu benim için çok şey demek çünkü 3-4 senedir 6lı rakamları göremiyordum çok ama çok mutluyum sanki 10 kilo vermiş gibi ama keşke kaçamak yapmasaydım okadar,6 kilo vermiştim yapmasaydım. neyseki yürüyüşlerimi hiç aksatmadım ve sağlıklı bir şekilde kilo kaybetmeye başladım şükürler olsun

günaydıııııııııııııınnn:) kahvaltım 2 kepek tost ekmeği arasına incecik bi kaşar dilimi ile yapılmış yağsız bi tost, galiba kilom da sabitlendi tabi umarım sabitlenmiştir 65te:)

hoşgeldin nerelerdesin sen... maşallah tebrik ederim. allah nazarlardan saklasın. tam gaz devam bak gerı donus almaya baslamıssın.

beyza cezalarım işe yaramıs bak sen hala lolololoololo36:

günaydın sabıtlenmemıstır bence cunku dahada ınecektır..

hoşgeldin nerelerdesin sen... maşallah tebrik ederim. allah nazarlardan saklasın. tam gaz devam bak gerı donus almaya baslamıssın.

beyza cezalarım işe yaramıs bak sen hala lolololoololo36:

sende maşallah iki katımı vermişsin. ben 4 kilo verdim diye acayıp mutluyum bide senin gibi versem herhalde kendimi model sanardım

olsun canım sen onu düşünme sen verdiğin kiloları düşün ki motive ol. eminim bu hızla gidersen dediğim gunlerde gelecektir

beenn geldiiiimmm kulaklarım çınımçınım çınladı bu aralar çok düzensiz besleniyorum ve kilo veremiyorum ama üzülmüyorum almadığıma seviniyorum bileeemmm sınavlarımbi bitsin müthiş gelicem görürsünüüüz kahvaltı açık çay ve poğaça yedim knatin usulü..şimdi kendime karnıbahar haşlıyorum yoğurtlayıp onu yiyceem:) öncesinde greyfurt içiceğimm:))

ah o kahvaltıda yenen poğaçalar burnumda tütüyordu geçen hafta dayanamayıp 2 tane aldım dile kolay 3 hafta ağzıma sürmemiştim ( 3 sene der gibi oldu ama neyse)

ama diyetteyken yememek lazım canım katı yağ onlar sırf. ben sabah yururken kaç tane fırının önünden geçiyorum malesef nasıl kokuyor burnuma ki poğaça boyoz benim sen sevdiğim şeylerdir bir İzmirli olarak. ama napayım tutmam lazım boğazımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…