- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.561
canım ben denemedimde asya_deniz yapıyordu galiba:))
canım ben denemedimde asya_deniz yapıyordu galiba:))
Tavsiye ederim.Bende sandaloz sakızı denemiştim ama bir işe yaramadı.Birde resmen işgence gibi geliyordu bana.
şahsen ben açlıktan ölüyorum diyebiliriiiimmm
canım evlatlarını allah bagıslasın.sen sımdı herseyı unut yavsa yavas basla. bence bız daha sanslıyız en azından ılk zamanlar daha kolay kılo verebılıyoruz. ben dukanı uygulamaya calısıyorum. eger yapabılırım dıyorsan sende deneyebılırsın. verıcez bu kıloları merak etme. ne yedıgını gunluk yaz sende fıkır alısverısı olmus olur..
ah bu dedıklerını bıde sen uygulasanya..lafta ıyısın yemeye gelınce mınık bı kurabıye dersın. helvayıda goturmus hayınnnn....
geldim burdayım.ya hafta ıcı full acıgım kımseler yok. aksamları ve haftasonuda ne esımden nede oğlumdan fırsat bulupta gıremıyorumkı.oğlumdan fırsat bulurum bu sefer eşim başlar işin cokmu pc de. ben bakıcaktım.ya sabırrrr benımı gozluyor ne eşimden fırsat bulurum oğlum mız mız mız.ya karnı acıkır ya altına yapar amaaaaaaaaannn bıde ustune dıyet. barı versek. ben bu aralar durdum yaaaa
kızlarr görüşemedik giremedim nasılsınızzzzzzz
canım ben hafta sonu çok kötü şeyler yaptım ama sölemiceemdöversiniz vallahi sölesem ama ardından hemen spor yaptım azcık içim azda olsa rahatladı şuandada akşam açken tartıldım 67
asya gelmişşşşöncelikle oğlunu çok merak ediyorum aslında hepinizi merak ediyorum ve asyacım bugün kahvaltıdan sonra spor yaptım zorunlu olarak pazar günleri yapıyorum zaten :) öğlen falan hiç bi şey yok akşam da biraz salata 2 parça et ve yoğurt az önce de 3 bardak yeşil çay yanında bikaç kuru üzüm heheytt ama galiba benim ideal kilom bu ben sadece sağlıklı yaşıyorum gibime geliyor böyle yaparak ama hırslıyım 50 olucamm
oğlumun re4smini eklerdim ama resım eklemeyı bılmıyorum. facın varsa faceden gorebılırsın
var var olmaz mıbu arada gene gitmiş herkes geceleri beyza da olurdu ama uyudu mu naptı
kızlar gunaydın. asya-deniz sayesinde başladığım diyetin 4 .haftası bitti. bugun itibariyle 68 e inmişim. bu benim için çok şey demek çünkü 3-4 senedir 6lı rakamları göremiyordum çok ama çok mutluyum sanki 10 kilo vermiş gibiama keşke kaçamak yapmasaydım okadar,6 kilo vermiştim yapmasaydım. neyseki yürüyüşlerimi hiç aksatmadım ve sağlıklı bir şekilde kilo kaybetmeye başladım şükürler olsun
günaydıııııııııııııınnn:) kahvaltım 2 kepek tost ekmeği arasına incecik bi kaşar dilimi ile yapılmış yağsız bi tost, galiba kilom da sabitlendi tabi umarım sabitlenmiştir 65te:)
hoşgeldin nerelerdesin sen...maşallah tebrik ederim. allah nazarlardan saklasın. tam gaz devam bak gerı donus almaya baslamıssın.
beyza cezalarım işe yaramıs bak sen hala lolololoololo36:
sende maşallah iki katımı vermişsin. ben 4 kilo verdim diye acayıp mutluyum bide senin gibi versem herhalde kendimi model sanardım
ah o kahvaltıda yenen poğaçalar burnumda tütüyordu geçen hafta dayanamayıp 2 tane aldımdile kolay 3 hafta ağzıma sürmemiştim ( 3 sene der gibi oldu ama neyse)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?