Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

biliyorum canım benim babamın mesleği pastcılık tüm içerikleri biliyorum ama sınav önce yiyemiyorum çıkınca acıkmış oluyorum yağlı tost hamburger mayonezli ekmek sandvcler yerine poğaca daha masum sade beyaz beynirli sandvc çıakrıyorlardı bugün yokmuş bende 1 tane poğaca yedim napayım

o zaman önünd eeğiliyorum canım şahsen benim babam pastacı olsa ben 150 kilo olurdum çoktan çünkü benim sorunum şu ;varsa ille yiyecem bırakmayacam ama yoksa gidip almam diyetteyken. mesela canım çikolata çekti çok hayatta gidip almam diyetteyim diye kendimi durdururum ama evde varsa yada dolapta hoopp mideye o yuzden babam iyiki pastacı olmamış, batardı zaten

yaaa ben yoktan yere böyle kilo almadım yazın dondurmalarını götürdüm mideye oohh kilo alıyosun dikkat et dediler ama duymadım kimseyi sadece yemek yemek yemek ve yemekti benim için

ekleşelim ordanda görüşürüz.

afiyet bal olsuuuunn:)) niye bizim her yazdığımızı beğeniyosun asya yaa:44:

kahvaltım her zaman ki gibi az önce biraz patates yemeği yedim yanında yoğurtla akşama doğru da 5 bardak yeşil çay planlıyorum :) kilo vermek değil artık derdim sıkılaşıyorum bunu anladım yanlar falan kalmadı

hım planlıyorum güzel bi ahenk katmış cümlene görmeden inanmam pelinciğim

offf yaa bugün sayamayacak kadar çok yedim çatlayabilirim, hemen telafi etmem lazım sanırım kendi cezamı kendim keseyim spooooorr

afiyet bal olsuuuunn:)) niye bizim her yazdığımızı beğeniyosun asya yaa:44:

napım canım yaa okadar guzel seyler yazıyosunuzkı begenmeden gecemıyorum. ılgılendıgımı gorun dıye begenıyorum okuyorum ama yorum yazacak zaman bulamıyorum...

offf yaa bugün sayamayacak kadar çok yedim çatlayabilirim, hemen telafi etmem lazım sanırım kendi cezamı kendim keseyim spooooorr

işte bu..

allahım 4 senedir kilolarımla başım dertte bende zayıflamak istiyorum lütfen yardım yaşam koçu istiyorum :))

ahh tatlım hoşgeldin aramızaa valla şekerim ben 97 kilodayım ve koç gibiyim yani övünmek gibi olmasın diyomuşum sana ne kadar yardımcı olabilirsem olurum öncelikle ismin ne ?kaç kilodasın?hedef kilon ne? boyun kaç ?yaşın kaç? uyguladığın herhangi bi diyet var mı?aayy biliyorum çok soru sordum ama bi çırpıda soruyumda kimseye sorulcak soru bırakmayım die şaaptım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…