- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.581
ama diyetteyken yememek lazım canım katı yağ onlar sırf. ben sabah yururken kaç tane fırının önünden geçiyorum malesefnasıl kokuyor burnuma ki poğaça boyoz benim sen sevdiğim şeylerdir bir İzmirli olarak. ama napayım tutmam lazım boğazımı
o zaman önünd eeğiliyorum canım şahsen benim babam pastacı olsa ben 150 kilo olurdum çoktançünkü benim sorunum şu ;varsa ille yiyecem bırakmayacam ama yoksa gidip almam diyetteyken. mesela canım çikolata çekti çok hayatta gidip almam diyetteyim diye kendimi durdururum ama evde varsa yada dolapta hoopp mideye o yuzden babam iyiki pastacı olmamış, batardı zaten
var var olmaz mıbu arada gene gitmiş herkes geceleri beyza da olurdu ama uyudu mu naptı
Bende iki bardak ayran içtim mmmm miss..
ekleşelim ordanda görüşürüz.
afiyet bal olsuuuunn:)) niye bizim her yazdığımızı beğeniyosun asya yaa:44:
kahvaltım her zaman ki gibi az önce biraz patates yemeği yedim yanında yoğurtla akşama doğru da 5 bardak yeşil çay planlıyorum :) kilo vermek değil artık derdim sıkılaşıyorum bunu anladım yanlar falan kalmadı
offf yaa bugün sayamayacak kadar çok yedim çatlayabilirim, hemen telafi etmem lazım sanırımkendi cezamı kendim keseyim spooooorr
düzenli yapılırsa faydası var ama biz tabi para vermiyoruz ya yapamıyoruzsenden özendim bende evdeyken videolarımı açayım barii
afiyet bal olsuuuunn:)) niye bizim her yazdığımızı beğeniyosun asya yaa:44:
offf yaa bugün sayamayacak kadar çok yedim çatlayabilirim, hemen telafi etmem lazım sanırımkendi cezamı kendim keseyim spooooorr
bende cok yedım ama dıyet yemeklerımden yedım
beni unuttunuzz
beni unuttunuzz
beni unuttunuzz
unuturmuyuz ask olsun. neler yedın anlat sende.vermeye basladeınmı.neler yapıyorsun.anlat anlatt...
allahım 4 senedir kilolarımla başım dertte bende zayıflamak istiyorum lütfen yardım yaşam koçu istiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?