- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.601
napım canım yaa okadar guzel seyler yazıyosunuzkı begenmeden gecemıyorum. ılgılendıgımı gorun dıye begenıyorum okuyorum ama yorum yazacak zaman bulamıyorum...
şımariceğim asyacığımmbak bu ilgin azalırsa falan depresyonlara girerim çıkamam bidaha
şımariceğim asyacığımmbak bu ilgin azalırsa falan depresyonlara girerim çıkamam bidaha
msj göndermeye çalıştım da olmadı galiba asya
hoşgeldin cnm. umarım bı sonuca varırız hepbırlıke.. beyza soracagını sormusallahım 4 senedir kilolarımla başım dertte bende zayıflamak istiyorum lütfen yardım yaşam koçu istiyorum :))
inceden inceden bir dokundurma hissetim heee
yok tatlıımm ağlamaaa:)) dokundurmadım kııızz şaka yaptım ama sen benimle alay ettin gittin gibi oldu
sabah kahvaltımda domtis peynir salatalık,zeytin yedim ekmek yerine 3 tane galeta yedim 1 kupa açık çay:))
yine bana hüsran var. eksi yoookkk. eksiye hasret kaldım
afıyet olsun. kılo verdınmı ben artık veremıyorum..
anlat bakalım neler yedin bugüün :) ben akşam da 4 kaşık ıspanak yedm 3 bardak yeşil çay :)
yzıyom kimsenin taktığı yok amaunuturmuyuz ask olsun. neler yedın anlat sende.vermeye basladeınmı.neler yapıyorsun.anlat anlatt...
kaç kiloydunda 67 çıkıyosun?
cıx. eksi olsun artı istememartı var mı artıı?
dün sabah 1 dilim buğday ekmeği ve çayım ile kahvaltı yaptımakşam 1 kaşık mercimek 1 tanede biber yedim ekmeksiz saat 10 gibide çayımı içtim
yzıyom kimsenin taktığı yok ama67 çıkıyorum artık
merhabalar kızlar
benimde acilen kilo vermeye ve motivasyona ihtiyacım var 1,70 boyum ve 90 kilodayım
bana da yardımcı olur musunuz kızlar
su andan itibaren başlamak ve bırakmamak istiyorum
kaçamak yaptığımda bana kızabilirsiniz
yeter ki ben de zayıflamaya başlıyım
ben şimdi işe gidiyorum akşama görüşürüz kızlar
asya-deniz kilo vermenin durması için daha erken. ne zamanki durdu sporu arttırman lazım. ama daha başlayalı 1 ay oldu niye durdu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?