Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

afıyet olsun. kılo verdınmı ben artık veremıyorum..

çalışta_0 gnaydın şekerim sen neler yapıyosun anlat bi bakalımmmm sende çizelge yapsana kendine takip etmemiz kolay olur hem:))

anlat bakalım neler yedin bugüün :) ben akşam da 4 kaşık ıspanak yedm 3 bardak yeşil çay :)

dün sabah 1 dilim buğday ekmeği ve çayım ile kahvaltı yaptım akşam 1 kaşık mercimek 1 tanede biber yedim ekmeksiz saat 10 gibide çayımı içtim
unuturmuyuz ask olsun. neler yedın anlat sende.vermeye basladeınmı.neler yapıyorsun.anlat anlatt...
yzıyom kimsenin taktığı yok ama 67 çıkıyorum artık

asya-deniz kilo vermenin durması için daha erken. ne zamanki durdu sporu arttırman lazım. ama daha başlayalı 1 ay oldu niye durdu ki

merhabalar kızlar
benimde acilen kilo vermeye ve motivasyona ihtiyacım var 1,70 boyum ve 90 kilodayım
bana da yardımcı olur musunuz kızlar
su andan itibaren başlamak ve bırakmamak istiyorum
kaçamak yaptığımda bana kızabilirsiniz
yeter ki ben de zayıflamaya başlıyım
ben şimdi işe gidiyorum akşama görüşürüz kızlar

hoşgeldin canım.
hemen porsiyonlarını küçültmeye ve bugunden itibaren yurumeye yada spor yapmaya başlıyosun. karşında boğazını pek tutamayan ama yuruyuşu bırakmadığı için yavaş ama sağlıklı kilo vermeye başlayan bir hatun var tecrubelerimizden yararlan sende

asya-deniz kilo vermenin durması için daha erken. ne zamanki durdu sporu arttırman lazım. ama daha başlayalı 1 ay oldu niye durdu ki

ahh bende bır bılsemmm.. sadece yağmurdan dolayı ıkı uc gun ara verdım yurumeye. değer zamanlar full yurudumde.

dısarıcı ne ıgrenc sıcak oyle. yurudum ama dılım dısarda kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…