Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

hoşgeldın cnm. Motıve etmek ıcın burdayız. Inşallah verırsın. Ben dukanı yapıyorum sende bı bak ıstersen uyarsa baslarsın.. Tavsıye ederım..
sıcak olsunda yağmurlu olmasın ya... Yağmur oldu mu yuruyemiyoz

bu kaa sıcak oluncada yurunmuyorkı

hoşbulduk çok teşekkür ederim:) ya ben niye bu kadar geç keşfettim bu siteyi :S hemen sorulara cevap veriyorum 27 yaşındayım ismim esra boyum 170 kilom 70 tam 2 aydır step aerobik yapıyorum henüz tık demedi yememede dikkat ediyorum ama maalesef kilom takıldı daha önce neler yapmadım ki kilo vercem diye mezoterapi karboksi terapi herbalife dukan diyeti sanırım bedenim bana küstü cevap vermiyo

kaç kilodan bu kiloya inmiştin canım?bide ne kadar zamandır diyet yapıyosun yoksa 2 aydır steple mi başladın diyete? bide mezoterapi ve karboksi terapinin de mi yararını görmedin? şu bitki çaylarını denedin mi desteklemek için bişey yapmıyor msun? su içme durumun nasıl?
bide anlayabildiğim kadarıyla dukan diyeti hemen bırakılabilcek bi diyet değil acaba yarım yamalak yaptında bunun için de bi etkisi olabilir mi?

Aslında bu kadar soru sormam ama niyeyse sana sorup duruyorum kızma bana emi

hoşgeldin canım :)) hepimzi motive istiyoruz..destekçyiz birbirimizee..:))

dukan diyeti, o diyeti, bu diyeti karşıyım ben kızlar ya. bi süre sonra beden artık bıkar belli şeyleri yemekten. çok yakınım dukan yapıyodu 10 a yakın kilo verdi ama devam edemedi çok zor dedi bırakıncada eskiden olduğu kilonun üstüne bi 5 kilo daha aldı. ben hayatımda hiç oyle diyet yapmadım. yapamam zaten. benim anlayışım sadece yedikleirni kısmak, yasaklı yiyecekler koymak ve bol yuruyuş.
bu arada yasaklı yiyeceklerden olsada dün annem kızartma yapmış ya ama ben çok az aldım 4 kaşık kadar. 4 kaşık azmı demeyin eskiden 2 tabak kızartma yiyen bi hatunum ben

ben senın gıbı dusunmuyorum. dukan dıyetı yapıyorum. problemde yasamıyorum. . dukan dıyetındede herseyı yıyorsun. sadece bellı seylerın sınırı bellı seylerınde zamanı var. adam sana meyve, ekmek makarna plav yeme demıyor. guclendırmeye gec istedıgını ye diyor. senın bahsettıgın dıyetı yapıpta bırakırsan emın ol onuda gerı alırsın. sorun o dıyetı bu dıyetı degıl bence. sorun beslenme tarzı ve bu tarzı yasam tarzı halıne getırememek bence. kendımden bılıyorum bunları yazarken. senın yaptıgın gıbı yapıp 21 kılo verdıgımde oldu. şimdi o kilonun üstüne bi 20 kılo daha aldıgımıda bılıyorum. bizler kiloya meyıllıyız ve kılo almak istemıyorsak ona gore beslenmelıyız. ha bunları dıyorum. çünkü bunun bilincindeyim . tek eksiğim az öncede dediğim gibi bunu yasam tarzı halıne getırememem, uygulayamamam. uygulamıs olsaydım şimdi burda bu kıloları verme derdınde olmazdım.

hoşbulduk canım
yürümeyi bende çok seviyorum evde de leslie yapabilirim
umarım bende sizin gibi verebilirim

verirsin canım yeterki iste yeterki zorla kendini
asya -denizcim ben belli diyet yapmıyorum ki bıraktığımda alayım sadece yediklerimi kısıyorum geçen yıl verdiğim 8-9 kiloyu geri almadım. sadece yuruyuş yapmadığım için devamını getirememiştim malum kış girince. ama senin bahsettiğin diyetler çok zorluyo insanı. umarım senin beklentini karşılar

bu arada gamyoncu o resim Rozalinda ya ait değil mi tani Thalia ya of ya ne kadar guzel bir kadın ve mükemmel bir fizik ah ah

günaydınlarrrr
sabah kahvaltım 3 kaşık müsli+light süt off yaa dün canım ev yapımı çiğ köfte istedi ne yediysem olmadı dayanamadım yaptım tabi deli gibi de yedim ne yazıkki geri dönüşü de oldu sabah ,ne yapalım olanla ölene çare yok telafi edilecek mecbur

bende severim bi zamnlar tüm dizileirni izlerdim. nasıl bir fizik o ya offf off. hep boyle içmi çekeceğiz acaba
senle hedeflerimiz birbirine çok yakın boylarda aynı sayılır. hadi bakalım inş sende başarırsın canım. ben 19 martta başladım 16 nisanda 4 kilo vermiştim hemde aç kalmadan. ah birazda aç kalsaydım 6-7 vermiştim kesin ama işte pek iradeli değilim galiba:26:

arada kaçar oyle canım olsun telafi edersin. bende dün akşam kızartma yedim

edilmedi bende bu sabah yururken nasıl zorlandım istemiyorum oyle sıkıldım ki artık...kardeşime yururken mesaj atıyorum motive etsin beni diye.. oda abla mecbursun "düğüne ne kaldı şurda diyo" ben tam gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…