- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.621
hoşgeldın cnm. Motıve etmek ıcın burdayız. Inşallah verırsın. Ben dukanı yapıyorum sende bı bak ıstersen uyarsa baslarsın.. Tavsıye ederım..merhabalar kızlar
benimde acilen kilo vermeye ve motivasyona ihtiyacım var 1,70 boyum ve 90 kilodayım
bana da yardımcı olur musunuz kızlar
su andan itibaren başlamak ve bırakmamak istiyorum
kaçamak yaptığımda bana kızabilirsiniz
yeter ki ben de zayıflamaya başlıyım
ben şimdi işe gidiyorum akşama görüşürüz kızlar
sıcak olsunda yağmurlu olmasın ya... Yağmur oldu mu yuruyemiyoz
ahh tatlım hoşgeldin aramızaavalla şekerim ben 97 kilodayım ve koç gibiyim yani övünmek gibi olmasın diyomuşum sana ne kadar yardımcı olabilirsem olurum öncelikle ismin ne ?kaç kilodasın?hedef kilon ne? boyun kaç ?yaşın kaç? uyguladığın herhangi bi diyet var mı?aayy biliyorum çok soru sordum ama bi çırpıda soruyumda kimseye sorulcak soru bırakmayım die şaaptım
evet cnm gelmemıs.
hoşgeldin cnm. umarım bı sonuca varırız hepbırlıke.. beyza soracagını sormus[/QU
Hoşbulduukk:) hedef 10 kilo ağustosa kadar verebilirmiyim bilmiyorum ama ya istiklal ya ölüm diyip savaşa başlıyorum bakalım:))
hoşbulduk çok teşekkür ederim:) ya ben niye bu kadar geç keşfettim bu siteyi :S hemen sorulara cevap veriyorum 27 yaşındayım ismim esra boyum 170 kilom 70 tam 2 aydır step aerobik yapıyorum henüz tık demedi yememede dikkat ediyorum ama maalesef kilom takıldı daha önce neler yapmadım ki kilo vercem diye mezoterapi karboksi terapi herbalife dukan diyeti sanırım bedenim bana küstü cevap vermiyo
merhabalar kızlar
benimde acilen kilo vermeye ve motivasyona ihtiyacım var 1,70 boyum ve 90 kilodayım
bana da yardımcı olur musunuz kızlar
su andan itibaren başlamak ve bırakmamak istiyorum
kaçamak yaptığımda bana kızabilirsiniz
yeter ki ben de zayıflamaya başlıyım
ben şimdi işe gidiyorum akşama görüşürüz kızlar
dukan diyeti, o diyeti, bu diyeti karşıyım ben kızlar ya. bi süre sonra beden artık bıkar belli şeyleri yemekten. çok yakınım dukan yapıyodu 10 a yakın kilo verdi ama devam edemedi çok zor dedi bırakıncada eskiden olduğu kilonun üstüne bi 5 kilo daha aldı. ben hayatımda hiç oyle diyet yapmadım. yapamam zaten. benim anlayışım sadece yedikleirni kısmak, yasaklı yiyecekler koymak ve bol yuruyuş.
bu arada yasaklı yiyeceklerden olsada dün annem kızartma yapmış yaama ben çok az aldım 4 kaşık kadar. 4 kaşık azmı demeyin eskiden 2 tabak kızartma yiyen bi hatunum ben
hoşgeldın cnm. Motıve etmek ıcın burdayız. Inşallah verırsın. Ben dukanı yapıyorum sende bı bak ıstersen uyarsa baslarsın.. Tavsıye ederım..
hoşbulduk canım inşallah bende sizinle motive olurum
hoşgeldin canım.
hemen porsiyonlarını küçültmeye ve bugunden itibaren yurumeye yada spor yapmaya başlıyosun. karşında boğazını pek tutamayan ama yuruyuşu bırakmadığı için yavaş ama sağlıklı kilo vermeye başlayan bir hatun vartecrubelerimizden yararlan sende
hoşgeldin canım :)) hepimzi motive istiyoruz..destekçyiz birbirimizee..:))
slmmmm bugun -100 gordum mutluyum mutluyum mutluyuuuuummm
bu arada gamyoncu o resim Rozalinda ya ait değil mi tani Thalia ya of ya ne kadar guzel bir kadın ve mükemmel bir fizik ah ah
günaydınlarrrr
sabah kahvaltım 3 kaşık müsli+light süt off yaa dün canım ev yapımı çiğ köfte istedi ne yediysem olmadı dayanamadım yaptım tabi deli gibi de yedim ne yazıkki geri dönüşü de oldu sabah ,ne yapalım olanla ölene çare yok telafi edilecek mecbur
arada kaçar oyle canım olsun telafi edersin. bende dün akşam kızartma yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?