- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.681
burda bi arkadaş yazmıştı gunde 300 hareketle basenlerimi incelttim diye. bende gunde enfazla 150 ye kadar çıkıyorum akşamları basit basen haereketleri varya canım yere uzan bacağı çek bırak hareketleri onlardan yapıyorum her akşam. daha önce hiç ölçmemeiştim 2 hafta once ölçtüm olçmez olaydımya neysebirde bu akşam ölçtüm 3 cm kadar incelmiş çok sevindim
sibeeellll kimse yok bizden başka herkes nerde yaaacanım 1,5 aydır yuruyuş yapıyorum ama basenlerimi ölçmek aklıma gelmemişti. 2 hafta once pazartesi gunu ölçtüm bide dün ölçtüm 3 cm gibi bi fark vardı sadece iki haftada.inanamadım çok sveindim.
ben nasıl yapıyorum biliyo musun dizi izliyorum mesela reklam girdi hop yapıyorum 100 er tane sonra tekrar reklam yapıyorum 50 yada 100 ne kadar dayanabilirsem
aslında gevrek normal bi kahvaltıdan daha kalorili:) bence mümkün olduğunca az tüketevet ya kimseler yok. hadi ben haftasonu olduğu için giremiyordum ama iş gunleri rahat girebiliyorum.
sabah gene kepek ekmeğine başladım.malum 3 gunluk tatilde her sabah gevrek yedim
Çok sağol canım. Ne güzel sende işe de yaramış. Peki ne kadar zamanda bu 3 cm incelme gerçekleşti? Birde sadece 150 tane mi yapıyordun bir bacak için günde?
canım 1,5 aydır yuruyuş yapıyorum ama basenlerimi ölçmek aklıma gelmemişti. 2 hafta once pazartesi gunu ölçtüm bide dün ölçtüm 3 cm gibi bi fark vardı sadece iki haftada.inanamadım çok sveindim.
ben nasıl yapıyorum biliyo musun dizi izliyorum mesela reklam girdi hop yapıyorum 100 er tane sonra tekrar reklam yapıyorum 50 yada 100 ne kadar dayanabilirsem
sibeeellll kimse yok bizden başka herkes nerde yaaaama olsun biz yazıflıcaz onlar öle kalacaak:)
canım hoşgeldin aramıza. oncelikle yediklerini kısarak ve hareket ederek başlayacaksın diyete. ben geçen sene 7-8 kilo kadar verdim. bu senede bir ayda 4 kilo verdim hala devam ediyorum. aç kalmadan zayıflıyorum inan onemli olan hareket. ben sabah ve akşam 35 er dakikadan toplam 70 dskika yuruyorum. sende başaabilirsin inan
selam kızlar :) fotosentez ve sibelim benim de 6 cm inceldi basenlerim. ben başka bi hareket yaptım ama ilk sayfalarda olması gerek. ayakta kolları iki yana uzatarak yapılıyor. her akşam yatmadan yapmaya dikkat ettim kesinlikle işe yarıyor şuan memnunum basenlerimden ama yapıyorum gene de
haklısın tatlım yürümeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam. ama 7aylık kızım var bırakacak kimsemde yok.
1kez bebek arabsıyla çıkıyım dedim 4. katta oturuyoruz asansör yok mahvoldum kızda duradı bır yandan.
yürüyenlere çok imreniyorum kızım olmadan hergün yürüyordum bende sonra çıktı kilolar 88 e
günaydıııınnn aman da aman asya hanımlar da buradaymış:)
günaydın bayanlarrr...
bend geldimm.. yoktum. çünkü tatili fırsat bildim ve şehir dışına çıktım. girmeye fırsatım olmadı.
kaçamak yaptım mı evet yaptım bende simit yedim.baskada kaçamagım yok
amaaaaaaaaaaaaaaa tam -1300ile karsınızdayım.
ama benim çok kötü tuvalet sorunum bas gösterdi. bugun 6. gunum. dün gece ilaç içtim bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak. tuvaletede cıkmıs olsaydım daha cok eksı gormus olacaktım
sabahta sadece haslanmıs yumurta yedım..
iyi diyelim öle olsun eskisinden daha hırslı ve donanımlı ilerliyorum sandaloz sakızı ve biberiye yağı aldım, yağı ilk kullanımla bile beğendim sandaloza yorum yok henüz:) bu hafta sonu 64e ulaşıcam gibi duruyogunaydın cnm. geldım burdayım artık..nasıl gıdıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?