Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

boşver bir simit kaçamak sayılmaz ya.
sandoloz sakızı ne ki?
Belli bir tadı olmayan görünüşte limon tuzunun kirlenmiş hali gibi olan kilo vermeye yardımcı madde denilebilir en yalın haliyle sanırım tok tutucu özelliği var çünkü şu saat olması ve yemekhaneden mis gibi börek vs kokuları gelmesine rağmen acıkmadım
sandaloz sakızının tüketimi sabah ve akşam yemeklerinden yarım saat önce ılık su içine elma sirkesi, meyve suyu, ya da yoğurt ile olabilirken tüketim miktarı fındık kadar olarak ifade edilmektedir. Bu ürünün mali boyutuna bakacak olursak aktarlardan 5 TL karışılığında 100gr sakıza sahip olabilirsiniz

Son düzenleme:
ayy dün aktardaki genç çocuk hatta küçük de denilebilir biberiye yağını ne için kullanıyolar diye sorduğum soruya hamilelik sonrası çatlaklar için mi alacaksınız diye soruyla yanıt verdi ve hayııır ben bekarım cevabından sonra yerin dibine girdi. aslında yerin dibine girmesi gereken bendim ama açıkçası hiç utanmadım kızmadım da güldüm geçtim

ay ne hadsiz bu aktarda çalışanlar ya malum geçen gun bende bi anımı anlatmıştım ama ben gulememiştim malesef çokda uzulmuştum eşşek herif aklıma geldikçe uzuluyorum .
sandoloz sakızı beni tok tutar mı acaba hiçbir şey beni acıktırmamayı başaramadıda bu arada pazartesi tartı gunum acaba 66 oldum mu ya. bu hafta yuruyuşler aksadı yok yağmur vardı yok işim vardı. inş 2 kiloda olsa verebilmişimdir

belki tutar ben bi hafta sonra bilgi veriririm etkisine yönelik
ben kızmıyorum olabiliyo öle hatalar ben daha ziyade eşşek kadar adamların kadınların müracaata geldiklerinde abla demesine kızıyorum
ben de kırdığım potu anlatayım engelli memur alımı başvuruları olduğunda bilgi almak için kurumu arıyolardı ben de yönlendirme yapıyodum bi engelli vatandaş nasıl başvurcam falan dedi ben de engel durumunu sormadan internette klavuz var oradan indirip doldurabilirsinz dedim bi sessizlik sonrası adam ben görme engelliyim indiremem dedi bu kez ben de uzuuuuuuuun bi sessizlik oldu tabi kısa bi özür sonrası devam ettim ama çok üzüldüm bu boş bulunuşuma

ama seninki hadsizlik değil canım sonuçta telefondaki insanın özrünü- engelini bilemezsin ki....
ama aktarların ve bazı hadsiz kişilikleirn kilolu olduğumuzu bilerek -görerek boyle konuşmaları beni çok sinir ediyo ama hani alınmıyo gibi yapıyorum napım

kızlar beni taksanıza yaa 68 oldum 68 öle çok bişeyde yemedim valla yeni bişey duydum yeşil kahve yağ yakıyormuş ondan alıcam :26:

kızlar beni taksanıza yaa 68 oldum 68 öle çok bişeyde yemedim valla yeni bişey duydum yeşil kahve yağ yakıyormuş ondan alıcam :26:

canım kilo çizelgen olmadığı için takip edemiyoruz yapsana kilo çizelgesi kendine. hem inan onu ileri doğru kaydırmak çok zevkli oluyo

açılış benden günaydınlaaaaar:) ne yalan sölim çok mutluyum sabah tartıya çıktım wuuuu 64 hemen ışığı açıp öle baktım 64 hemen tartıdan indim sanki bi anda 65e dönecekmişim gibi dijital olmadığı için net rakam veremem ama gönül rahatlığıyla en azından 64,5 olduğumu söyleyebilirim:)
annemin isteği üzerine bugün isveç diyetine başladık bakalım hayrolsun:)

moralini bozma. vicudun su tutmustur belkı. neden gerı aldınkı kacamak mı yaptın. istersen ceza keselim sana.. bak işe yarıyor bu cezxalar . moralini bozma ve devam ettttt..

tebrikler . hadi gözün aydın. isveç diyeti ne olakii..

selaaammmmm

günaydın demek için geciktim. işlerimi bitiremedim..

sabah evde yumurta kalmamıs. dukan ekmeğimle bi parça peynir yedim. şimdide ara öğünüm ayranımı içiyorummm..

tebrikler . hadi gözün aydın. isveç diyeti ne olakii..
dükanın biraz daha ağır hali denilebilir şok diyet kategorisinde temel olarak sabah şekersiz kahve öğlen 2 yumurta akşam da 200gr etten oluşmakta bunun yanı sıra zaman zaman günlere öğüne yoğurt ton balığı ıspanak ve meyve ekleme çıkarma var . yani; belli liste var ona uyacaksın arkadaş

ayrıca kilondaki düşüş gözümden kaçmadı değil

dukandan cokta farklı degıl gıbı. uygula bakalım. maşallah de. duruyor sonra

ya ben çoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sıkıldııımmmm.. insan diyet yaparken her türlü mutlu olmalı. bense birtek evimde mutluyummm.. sıkıntıdanda yıyen bırıyım zaten. dıyetı bırakmamak ıcın zor duruyorum. işe gelmek istemiyorummmmm diyet yapmak istemiyorum...

bitek oğlum olsun bana bişey olmaaazzz bide kocacığım. bide annem. bide bide....yemek

evet asya 10 kiloyu geçtin valla tebrikler inş devamıda kolay kolay gelir canım
pazartesi tartı gunum kızlarrrrrrrrrr şu birkaç gun akşam yemeklerini 1 dilime indireyim bari 1 dilim diye oturup 2 dilim yiyorum genelde

bırakma lütfeeeen çünkü sen bırakırsan herkes bırakır, en azimlimiz sensn, sen koyverirsen burası kaçamaktan geçilmez bilesin

canım ben sana bunu soylemeye çalışmıştım zaten o diyeti bu diyeti bi süre sonra bıktırıyo sıkılıyo insan. dukanda aynı şekilde. sen zaten dukanı yapabiliyosan her turlu kısıtlamayı kendin getirir sporla birlikte kilo veririsin zaten. gerek yoktu bence oyle dukana ama sen bilirsin genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…