- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.701
Belli bir tadı olmayan görünüşte limon tuzunun kirlenmiş hali gibi olan kilo vermeye yardımcı madde denilebilir en yalın haliyle sanırım tok tutucu özelliği var çünkü şu saat olması ve yemekhaneden mis gibi börek vs kokuları gelmesine rağmen acıkmadımboşver bir simit kaçamak sayılmaz ya.
sandoloz sakızı ne ki?
ayy dün aktardaki genç çocuk hatta küçük de denilebilir biberiye yağını ne için kullanıyolar diye sorduğum soruya hamilelik sonrası çatlaklar için mi alacaksınız diye soruyla yanıt verdi ve hayııır ben bekarım cevabından sonra yerin dibine girdi. aslında yerin dibine girmesi gereken bendim ama açıkçası hiç utanmadım kızmadım da güldüm geçtim
belki tutar ben bi hafta sonra bilgi veriririm etkisine yönelikay ne hadsiz bu aktarda çalışanlar ya malum geçen gun bende bi anımı anlatmıştım ama ben gulememiştim malesefçokda uzulmuştum eşşek herif aklıma geldikçe uzuluyorum .
sandoloz sakızı beni tok tutar mı acaba hiçbir şey beni acıktırmamayı başaramadıdabu arada pazartesi tartı gunum acaba 66 oldum mu ya. bu hafta yuruyuşler aksadı yok yağmur vardı yok işim vardı. inş 2 kiloda olsa verebilmişimdir
kızlar beni taksanıza yaa68 oldum 68 öle çok bişeyde yemedim valla yeni bişey duydum yeşil kahve yağ yakıyormuş ondan alıcam :26:
nasıl yapıcam ki :26:canım kilo çizelgen olmadığı için takip edemiyoruz yapsana kilo çizelgesi kendine. hem inan onu ileri doğru kaydırmak çok zevkli oluyo
tanrıııımmmm naptın sen kendine gelkızlar beni taksanıza yaa68 oldum 68 öle çok bişeyde yemedim valla yeni bişey duydum yeşil kahve yağ yakıyormuş ondan alıcam :26:
tanrıııımmmm naptın sen kendine gelo 2 kiloyu vermek için nasıl zorlandın hatırla çabuk titre ve kendine gel
kızlar beni taksanıza yaa68 oldum 68 öle çok bişeyde yemedim valla yeni bişey duydum yeşil kahve yağ yakıyormuş ondan alıcam :26:
açılış benden günaydınlaaaaar:) ne yalan sölim çok mutluyum sabah tartıya çıktım wuuuu 64 hemen ışığı açıp öle baktım 64 hemen tartıdan indim sanki bi anda 65e dönecekmişim gibi dijital olmadığı için net rakam veremem ama gönül rahatlığıyla en azından 64,5 olduğumu söyleyebilirim:)
annemin isteği üzerine bugün isveç diyetine başladık bakalım hayrolsun:)
dükanın biraz daha ağır hali denilebilir şok diyet kategorisinde temel olarak sabah şekersiz kahve öğlen 2 yumurta akşam da 200gr etten oluşmakta bunun yanı sıra zaman zaman günlere öğüne yoğurt ton balığı ıspanak ve meyve ekleme çıkarma var . yani; belli liste var ona uyacaksın arkadaştebrikler . hadi gözün aydın. isveç diyeti ne olakii..
dükanın biraz daha ağır hali denilebilir şok diyet kategorisinde temel olarak sabah şekersiz kahve öğlen 2 yumurta akşam da 200gr etten oluşmakta bunun yanı sıra zaman zaman günlere öğüne yoğurt ton balığı ıspanak ve meyve ekleme çıkarma var . yani; belli liste var ona uyacaksın arkadaş
ayrıca kilondaki düşüş gözümden kaçmadı değil
bırakma lütfeeeen çünkü sen bırakırsan herkes bırakır, en azimlimiz sensn, sen koyverirsen burası kaçamaktan geçilmez bilesindukandan cokta farklı degıl gıbı. uygula bakalım. maşallah de. duruyor sonra
ya ben çoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sıkıldııımmmm.. insan diyet yaparken her türlü mutlu olmalı. bense birtek evimde mutluyummm.. sıkıntıdanda yıyen bırıyım zaten. dıyetı bırakmamak ıcın zor duruyorum. işe gelmek istemiyorummmmmdiyet yapmak istemiyorum...
bitek oğlum olsun bana bişey olmaaazzzbide kocacığım. bide annem. bide bide....yemek
dukandan cokta farklı degıl gıbı. uygula bakalım. maşallah de. duruyor sonra
ya ben çoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sıkıldııımmmm.. insan diyet yaparken her türlü mutlu olmalı. bense birtek evimde mutluyummm.. sıkıntıdanda yıyen bırıyım zaten. dıyetı bırakmamak ıcın zor duruyorum. işe gelmek istemiyorummmmmdiyet yapmak istemiyorum...
bitek oğlum olsun bana bişey olmaaazzzbide kocacığım. bide annem. bide bide....yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?