- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.721
bırakma lütfeeeen çünkü sen bırakırsan herkes bırakır, en azimlimiz sensn, sen koyverirsen burası kaçamaktan geçilmez bilesin
sizin diyete uygun tatlılarınız vardı onlardan denesen?bırakmaya bırkmamda canım çok tatlı cekıyor. ve reglim gecen ay 10 gun gecıktı. e bu ayda o gun geldı yıne gecıkecek galıba. dıyettenmı acaba. of of offffff..
canım ben sana bunu soylemeye çalışmıştım zaten o diyeti bu diyeti bi süre sonra bıktırıyo sıkılıyo insan. dukanda aynı şekilde. sen zaten dukanı yapabiliyosan her turlu kısıtlamayı kendin getirir sporla birlikte kilo veririsin zaten. gerek yoktu bence oyle dukana ama sen bilirsin genede
yarın için erken bence yani yarın deil ama hafta sonunda görebilirsinyarın 99 görsem
cnm benım sıkıntım dukandan degılllllll.. diyetle suan ıyı aram. ama iş hayatım iğrenç ötesi kaldırmaıyorum artık. mutlu değilim
yarın için erken bence yani yarın deil ama hafta sonunda görebilirsin
hangi hareket canım o
sınavlar var yaa cezayı ertelesek birazmoralini bozma. vicudun su tutmustur belkı. neden gerı aldınkı kacamak mı yaptın. istersen ceza keselim sana.. bak işe yarıyor bu cezxalar . moralini bozma ve devam ettttt..
tebrikler . hadi gözün aydın. isveç diyeti ne olakii..
ne mi olacak cevabı çok açık kilo olacaksınavlar var yaa cezayı ertelesek birazspor yapamıyorum sınavlara çalışmaktan .. kaçamağım hergün bi tane dondurma yani nolcakki
ama yürüyüş yapıyorum hemen ardındannnne mi olacak cevabı çok açık kilo olacak
tamam tamam bişe olmaz herhalde:) isveçim bitsin ilk işim dondurma yemek olacakama yürüyüş yapıyorum hemen ardındannn
tamam tamam bişe olmaz herhalde:) isveçim bitsin ilk işim dondurma yemek olacakbugün niyeti de diyeti de bozacaktım tövbe çektim açlığa devam ettim
hiç bi sakıncası yok hem tok tutar hem metabolizmayı hızlandırır ama soda içmesen iyi olur diyetlerde meyveli soda önerilmiyoaynen yaa bu aralar canım bissürü şey istiyor aşeriyor gibiyimbide her akşam 1 türk kahvesi içiyorum şekersiz sakıncası var mıdır yağ yakımına yardımcı oluyor diye okumuştum ama:26: gözüme yeşil kahve çarptı yağ yakımını hızlandırıyormuş oda ondan alıcam aktara gittiğimde :18: çilekli sodanın bi zararı olur mu sence:18:
sana demiştim pazar sabahını bekle güzel olacak:)selammmm
evde yumurta bıtmıs. farkında değilim. bende peynırle dukan ekmegımden yedım kahvaltıda.
tartıda tık yoktu bugun. 99 olamıycam galiba
aferin sana sonuçlarını düşün ağrıları unutursun:)kızlar 2 gundur bacaklarım feci arıyo ona rağmen yuruyorum
haklısın ya içinde şeker var zatenhiç bi sakıncası yok hem tok tutar hem metabolizmayı hızlandırır ama soda içmesen iyi olur diyetlerde meyveli soda önerilmiyo
sana demiştim pazar sabahını bekle güzel olacak:)
aferin sana sonuçlarını düşün ağrıları unutursun:)
kolay gelsin :)
umarım en kısa zamanda istediğin kiloya inersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?