Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

bırakma lütfeeeen çünkü sen bırakırsan herkes bırakır, en azimlimiz sensn, sen koyverirsen burası kaçamaktan geçilmez bilesin

bırakmaya bırkmamda canım çok tatlı cekıyor. ve reglim gecen ay 10 gun gecıktı. e bu ayda o gun geldı yıne gecıkecek galıba. dıyettenmı acaba. of of offffff..

cnm benım sıkıntım dukandan degılllllll.. diyetle suan ıyı aram. ama iş hayatım iğrenç ötesi kaldırmaıyorum artık. mutlu değilim

cnm benım sıkıntım dukandan degılllllll.. diyetle suan ıyı aram. ama iş hayatım iğrenç ötesi kaldırmaıyorum artık. mutlu değilim

anladım canım . bende mutlu olmadığım zamanlarda almıştım kiloları zaten. millet üzülür yemez ben üzlür yedikçe yerdim. şükürler olsun şimdiki halime
sende takmamaya çalış canım ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama iş hayatında hiçkimse dört dörtlük değil zaten . ille bi sorun oluyo bunların seni etkilemesine izin verme. hele ki mideni etkilemesine asla

sınavlar var yaa cezayı ertelesek biraz spor yapamıyorum sınavlara çalışmaktan .. kaçamağım hergün bi tane dondurma yani nolcakki

tamam tamam bişe olmaz herhalde:) isveçim bitsin ilk işim dondurma yemek olacak bugün niyeti de diyeti de bozacaktım tövbe çektim açlığa devam ettim

aynen yaa bu aralar canım bissürü şey istiyor aşeriyor gibiyim bide her akşam 1 türk kahvesi içiyorum şekersiz sakıncası var mıdır yağ yakımına yardımcı oluyor diye okumuştum ama:26: gözüme yeşil kahve çarptı yağ yakımını hızlandırıyormuş oda ondan alıcam aktara gittiğimde :18: çilekli sodanın bi zararı olur mu sence:18:

selammmm

evde yumurta bıtmıs. farkında değilim. bende peynırle dukan ekmegımden yedım kahvaltıda.

tartıda tık yoktu bugun. 99 olamıycam galiba

hiç bi sakıncası yok hem tok tutar hem metabolizmayı hızlandırır ama soda içmesen iyi olur diyetlerde meyveli soda önerilmiyo

selammmm

evde yumurta bıtmıs. farkında değilim. bende peynırle dukan ekmegımden yedım kahvaltıda.

tartıda tık yoktu bugun. 99 olamıycam galiba
sana demiştim pazar sabahını bekle güzel olacak:)

kızlar 2 gundur bacaklarım feci arıyo ona rağmen yuruyorum
aferin sana sonuçlarını düşün ağrıları unutursun:)

haklısın ya içinde şeker var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…