Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ben geldiimm :) dün giremedim arkadaştaydım bozmadım da evdeki kadar dikkat de edemedim ama.. bugün de öğlen kahvaltılık şeyler yedim akşam da patlıcan yemeği ve 3 bardak yeşil çay.. şimdi de 2-3 bardak yeşil çay içicem.. calistaa nasıl başladın vermeye ya ben neden aynı duruyorum

gunaydın

bugun -200 gıttı. gecen haftalardakı kadar cok veremedım ama verdım. oh be rahatladım azcık..

sabah 1 bardak ayran, haslanmıs yumurta ve dukan ekmegımı yedım.

hadi bakalım nice -200 lere hatta -2000 lere
bana gelince dün akşam yağmur ve fırtına vardı yürüyemedim akşamda evde kızartma vardı ve 1 tabak yedim çok pişmanım ama iş işten geçti:44:

hadi bakalım nice -200 lere hatta -2000 lere
bana gelince dün akşam yağmur ve fırtına vardı yürüyemedim akşamda evde kızartma vardı ve 1 tabak yedim çok pişmanım ama iş işten geçti:44:

kızartma mıııı ne çok tuketıyorsun. diyettesinnnnnn

sorma ya annem önceki gun yemedim diye kalktı onume koydu. yabanamı gitsin dedi bide çorba yapmış yanına. tabi ben çorbanın yuzune bakmadım 1 dilim ekmek yedim ama pişmanım çok ya

keşke corbayı yeseydınde kızartmanın yuzune bakmasaydın

bu arada kızlar artık basenlerimide ölçmeye başladım. 2 hafta önce olçmuştum hay ölçmez olaydım ya neyse.. pazartesi bakacağım incelme var mı. sanki hep üstumden gidiyo gibi geliyo ya

kızlar ben bılerek ve ısteyerek kacamak yaptım. çunku uzun sure yıyemeyecegım bırseydı. annem su boregı acmıstı. bende aksam ve bu sabah 1 dılım yedım annem gıdecek kımbılır bıdaha nezaman yerımannemın boregını:26::26::26:

bugunleridemi görecektik asya deniz..sen kaçamak yapmışsın eh artık bilmem kaç saat fazla yurumem lazım ....kendi cezanı kendin ver yoksa dilimden bi kaza çıkacak

bugunleridemi görecektik asya deniz..sen kaçamak yapmışsın eh artık bilmem kaç saat fazla yurumem lazım ....kendi cezanı kendin ver yoksa dilimden bi kaza çıkacak

artık ceza vermıyoruzkı. vermıs olsaydık senın burdan oraya yurumen gerekırdı. kızartmaları hatırlatırım..

kızartmalar:26: neyse ben bu ceza konusunda zararlı çıkacağım galiba en iyisi bu konuu kapatayım
artık telafi edersin bi şekilde bi kerecikten bişey olmaz

hadi ben regl öncesi bi depresyon süreci geçirdim eee peki herkes nerde 15 gün sonunda şükür regl oldum dün çok mutluyum bugün onca şişliğe rağmen tartıda 65tim umarım hafta içinde 64 e düşerim ayrıca bugün kyafet bakarken m beden elbise ve bluzların olduğunu gördüm şok oldum ben bu gazla s ye de girerim

hadi bakalım maşalllah maşallah gitsin kilolar inş ben dışarda yedim yemek bugun ve malesef götürdüm dönerleri bende bi insen 64-65 lere ah ah

merhaba bende size katılabilir miyim. çok istiyorum aa bi türlü kilo vereiyorum. doğum yapalı 7 ay oldu 20 kilo fazla var.
ne yapıyorsunuz nasıl zayıflıyorsunuz banada yardımcı olun lüüütfeeen. kızım eşi sıfır beden ben yüz beden

canım hoşgeldin aramıza. oncelikle yediklerini kısarak ve hareket ederek başlayacaksın diyete. ben geçen sene 7-8 kilo kadar verdim. bu senede bir ayda 4 kilo verdim hala devam ediyorum. aç kalmadan zayıflıyorum inan onemli olan hareket. ben sabah ve akşam 35 er dakikadan toplam 70 dskika yuruyorum. sende başaabilirsin inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…