- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.641
dilini ısır kendini çimdikle bişe yap nazar değmesinsabah sütlü kahvemi içtim...dünde arkdşımla yürüdüm baya bi yürümüşüzki ayaklarımı hissetmedim bittiğinde:))öncesindede lesliee ile beraberdim baya hareketliydim maşallaahh
dilini ısır kendini çimdikle bişe yap nazar değmesin
belli olmaz renkli gözlüyüm nazarım değer neyim sen önlemini alkıııızzz çok güldümmsen yapamıyon die kıskandın deem
belli olmaz renkli gözlüyüm nazarım değer neyim sen önlemini al
günaydın kızlaaaaaar bu sabah 66
günaydın şekerimm:)) atağa geçtin bakıyorum daamaşalaahh maşalaahh tututut nazar değmesin
aynen yaa maşallah vallaöle pek dikkatte etmiyorum nasıl oldu anlamadım
ne renkk benimkide renkliye çalıyo hahahaha
ohh ohh maşşallah süphanallahgünaydın kızlaaaaaar bu sabah 66
:))) insan verdim mi vermedim mi niye durdum derken veremiyo valla bende takmıyorum bu ara bakalım nolcam:))kafana takmadığın için veriyosun:))
sanırım ondan bu aralar pek düşünemiyorum onu
yeşil yeşil, yeşil yeşil, benim yeşil gözlerim
ohh ohh maşşallah süphanallah
sırlarını bize de açıkla çabuk
sadece 5li çay :18: oda 1 geçe içiyorum 1 gece içmiyorum:18:
5 li çay dedinde aklıma tatsız bir anı geldi. birgun işyerimin ordaki aktara girdim kahve alıcam . adam kahveyi tartarken demez mi bana" isterseniz 5 li zayıflama çaylarından var bayada iyi satıyo" diyehadsiz nolcak nasıl uzuldum nasıl uzuldum. ama içime atıp yok istemez diyebilidm sadece insanlar gerçekten bazen çok hadsiz oluyo çok
benm ana öğün olduğu için paketin tamamını yemek zorunda kaldım gerçi mecbur olmasam da yerdimay çok iyi fikir bu... keşke okadar zayıflasam
olsun onlarda guzel hemde tok tutuyor. ben ara oğnde 1 paket yerdime skiden şimdi 3 taneye indirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?