Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

sabah sütlü kahvemi içtim...dünde arkdşımla yürüdüm baya bi yürümüşüzki ayaklarımı hissetmedim bittiğinde:))öncesindede lesliee ile beraberdim baya hareketliydim maşallaahh

sadece 5li çay :18: oda 1 geçe içiyorum 1 gece içmiyorum:18:

5 li çay dedinde aklıma tatsız bir anı geldi. birgun işyerimin ordaki aktara girdim kahve alıcam . adam kahveyi tartarken demez mi bana" isterseniz 5 li zayıflama çaylarından var bayada iyi satıyo" diye hadsiz nolcak nasıl uzuldum nasıl uzuldum. ama içime atıp yok istemez diyebilidm sadece insanlar gerçekten bazen çok hadsiz oluyo çok

terbiyesize bak onamı kalmış yaa

öğle yemeği vaktiiii; yulaf ezmeli baharatlı yoğurt yanına da yeşil elma:)

boşver sibel zayıflayınca aynı aktara git ve kilo almak için ne önerirsiniz diye sor

ama ben yoğurtumu evde unutmuşum o sebeple malesef yoğurt yerine altınbaşak form yicem kalorisi 177 zaten sorun olmaz diye umuyorum

Son düzenleme:
ay çok iyi fikir bu... keşke okadar zayıflasam
olsun onlarda guzel hemde tok tutuyor. ben ara oğnde 1 paket yerdime skiden şimdi 3 taneye indirdim

e tabi yarısıyla doyulmaz. mesela ben mısır gevreğini dolduruyorum bir kaseye sütsüz katır kutur yiyorum hemde çikolatalı olanından iki katını yiyorum tavsiye edilenin ama napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…