- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.861
canım ya valla süper olur. benimde zayıf olma hakkım var dimi ama. hiç olmadım ki[/
ben de zayıflarmıyım acaba...
inş canımm:) bende bugün salata ve tavuk diyetine başladım :))tatilde aldıklarımı verdim bu hafta 97 200 ü gördüm tekrardan bu hafta bide bu diyeti yapıcam bakalım çok merak ediyorum:)) çok seviyorum tavuk yemeyi zatenn ooohh:)))
ben de zayıflarmıyım acaba...
zayıflrsın tatlım elbette. bunun ıcın burdayız dımı ama. sende basla bıyerden ve yedıklerını yaz bıze. yedıklerımızı yazınca daha ıyı oluyor. yanlıslar cıkıyor ortaya. haaa cıkıyor ama cıkan yanlıslarıda duzeltmek gerek. bazı arkadaslarımız hem sızlanıyor hemde sardalyaları goturuyorbenım gıbı
ya detoksun zararını gördüm resmen 62,5la başladığım detoksun 2. günüe 64le başladım yaaa napıcam beeeennnnasyaaa dukan yapsam beni 3 haftada 60ın altına indirir mi
iyi bi sardalyaları götürdük ha.... offff çokda iyi götürmüştümde neyse
akşam yemeklerinde ekmeği kesmemm lazım kesemiyorum kesebilen var mısayın üstad asya deniz??????
geçmiş olsun bendede drum aynı
bu arada şimdi ofise geldim ekmek kalmamış ben naptım bir boyoz bir poğaça aldım burnumda tütüyordu
günaydın kızlarr.geçmiş olsun herikinizede..çok doğru diyosun asyacığım bende senin fikrindeyim ancak bizim kilomuz onlardn kat kat fazla olduğundan biz kadar rahatsız olmuyorlardır eminim bu rahatlığın sebebi bu aslında..bende görünmez olmak istiyorum:))benimde hakkım zayıf olmak:)))
ayrıca bu salata v tavuk diyetine başladığımdan beri 96.100 gramı gördüm bir hafta sürdürcem :))hiç aç değilimm:)sabah 1 kase yoğurt yedim öğlene ve akşama salata ve tavuk yiyceğim:))
Sevındım senın adına. aslında yaptıgın dıyetın benımkınden farkı yok. bahsettıklerın dısında bıseyler yenmıyorsa tabı. ben sadece gun gun yapıyorum sen hergun yapıyorsun. amaaannn gıtsın kılolarda hangı dıyetle gıdıyorsa gıtsın. bende bugun 100,0 gordum tartıda. nefes almadım 99,9 olsun dıye ama yok anacım olmadı ınat tartı. ama hıssedıyorum bu hafta ıcınde gorecegım. tam 12 kılo vermıs oldum. eskı 46 beden pantolonumu gıydım bugun. çoooook az mınnacık bı gobek fırtlaması var ama dus durunca oda gorunmuyoen kısa zamanda bununda bollaşmasını temennı edıyorum...tam 1 ay sonra tatıle gıdecegım. umarım gıdene kadar bıkaçkılo daha verırım. tatıldede çok kaçamak yapacagımı sanmıyorum aklımdakı bır ıkı sey dısında 39:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?