Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

evet canım veriyorum ama baya bi ağır ya ama beni sevindiren basenlerimin incelmesi oluyo her iki haftada bir 3 cm inceliyo bu beni çok mutlu ediyo. düşünün 1 ay önce 108 di şimdi 102 oldu bir 95 yapsam yeter

ay bende cok kotu stres oldum. inşallah çarsambayada kalamadan olurum yaaaaaaaaaaaaaaaa

inş canımm:) bende bugün salata ve tavuk diyetine başladım :))tatilde aldıklarımı verdim bu hafta 97 200 ü gördüm tekrardan bu hafta bide bu diyeti yapıcam bakalım çok merak ediyorum:)) çok seviyorum tavuk yemeyi zatenn ooohh:)))

gunaydın seker. valla tavugu falan sevıyorsan dukana basla derım. yınede bu dıyetıde bı dene bakalım sonuc alırsın umarım ama alamazsanda bırde dukanı dene bence.. ben cakıldım kaldım. ı ıh oynamıyorum. yuruyus yapmıyorum ondan sanırım.

ben de zayıflarmıyım acaba...

zayıflrsın tatlım elbette. bunun ıcın burdayız dımı ama. sende basla bıyerden ve yedıklerını yaz bıze. yedıklerımızı yazınca daha ıyı oluyor. yanlıslar cıkıyor ortaya. haaa cıkıyor ama cıkan yanlıslarıda duzeltmek gerek. bazı arkadaslarımız hem sızlanıyor hemde sardalyaları goturuyor benım gıbı

zayıflrsın tatlım elbette. bunun ıcın burdayız dımı ama. sende basla bıyerden ve yedıklerını yaz bıze. yedıklerımızı yazınca daha ıyı oluyor. yanlıslar cıkıyor ortaya. haaa cıkıyor ama cıkan yanlıslarıda duzeltmek gerek. bazı arkadaslarımız hem sızlanıyor hemde sardalyaları goturuyor benım gıbı [/QUOTE]

iyi bi sardalyaları götürdük ha.... offff çokda iyi götürmüştümde neyse
akşam yemeklerinde ekmeği kesmemm lazım kesemiyorum kesebilen var mı sayın üstad asya deniz??????

ya detoksun zararını gördüm resmen 62,5la başladığım detoksun 2. günüe 64le başladım yaaa napıcam beeeennnn asyaaa dukan yapsam beni 3 haftada 60ın altına indirir mi

akşam yemeklerinde ekmeği kesmemm lazım kesemiyorum kesebilen var mı sayın üstad asya deniz??????[/QUOTE]

ben varım şeker. ekmek yemıyorum. bı sabahları dukan ekmegı yıyorum onude mecburıyetten yanı. hıc yemesem yemem okadar sabırlıyım bu konuda. iste sende yemezsın. çok çabuk vazgeçiyorsun ya. hiçmi hayal kurmuyorsun. yerken hayallerın gecsın gozunun onunden.. dugunde kuğular gıbı oldugunu dusun

ya detoksun zararını gördüm resmen 62,5la başladığım detoksun 2. günüe 64le başladım yaaa napıcam beeeennnn asyaaa dukan yapsam beni 3 haftada 60ın altına indirir mi

ya mutlaka verırsın veremezsın dıye bısey yok dukanda. ama 3-5 kılo ıcın dukan deymez. hayatında 2 kez yapılan bır dıyetı 5 kg ıcın harcama. az sporunu artırsan... bu zaman kadar cok ıyı gıttın. sen azımlısın verırsın az gayret...

akşam yemeklerinde ekmeği kesmemm lazım kesemiyorum kesebilen var mı sayın üstad asya deniz??????

ben varım şeker. ekmek yemıyorum. bı sabahları dukan ekmegı yıyorum onude mecburıyetten yanı. hıc yemesem yemem okadar sabırlıyım bu konuda. iste sende yemezsın. çok çabuk vazgeçiyorsun ya. hiçmi hayal kurmuyorsun. yerken hayallerın gecsın gozunun onunden.. dugunde kuğular gıbı oldugunu dusun

ya mutlaka verırsın veremezsın dıye bısey yok dukanda. ama 3-5 kılo ıcın dukan deymez. hayatında 2 kez yapılan bır dıyetı 5 kg ıcın harcama. az sporunu artırsan... bu zaman kadar cok ıyı gıttın. sen azımlısın verırsın az gayret...[/QUOTE]
biraz daha düşüneyim ya da protein ağırlıklı besleneyim dukanımsı bişe olsun

evet ya düşündümde ben pek hayal kurmuyorum sanırım hayal kırıklıklarından korktuğum için...... neyse sibelcim duygusallığa gerek yok düğün gununu düşün bikinileri düşün kes şu ekmeği ya

boğazlarım yanıyooorrr...şifayı kaptık galiba.. öksürmekten boğazım yırtılacak.. şekersizzz türk kahvesi içemeye çalışıyorum

geçmiş olsun bendede drum aynı
bu arada şimdi ofise geldim ekmek kalmamış ben naptım bir boyoz bir poğaça aldım burnumda tütüyordu

geçmiş olsun bendede drum aynı
bu arada şimdi ofise geldim ekmek kalmamış ben naptım bir boyoz bir poğaça aldım burnumda tütüyordu

sağol canım. alınma ama çok iradesizsin.dün ekmeği bırakmalıyım ama nasıl dıyordun. birlikte çözüm ararken yaptıgına bak..ekmeğin kalmadıgına sevınmelıydın bence. boyoz ve poğaçanın dıyet yapanın yanında işi ne. aslında az iradene hakım olsan fıstık gıbıde kılo vereceksın. hanı ben kırk yılda bır kacamak yapıyorum oda mutlaka ya bıseye kızmısımdır ya uzulmusumdur. yanı sonuc olarak mutsuz oldugum bır andır gozum gormemıstır. ama sen sureklı kaçamak yapıyorsun. yapma boyle. az sık dısını ya. zaten zamanla alısacaksın canın bıle ıstemeyecek. burnunda da tutmeyecek . çok kızdım sana bunu bil... kilo vermenın ne kadar zor oldugunu bılıyorum. kilolu olmanında ne iğrenç bişey oldugunu. bunun için kızıyorum. güzel görünmek bizimde hakkımız öyle değilmi. evet mutlaka mutluyuzdur şuankı hallerımızlede ama yetrli değil. illaki istiyoruzdur zayıf ınsanlar gıbı olmak . bişeyler bizi rahatsız ettiğiiçin bu noktada buluştuk. bunun için burdayız sonucta. daha cok mutlu olmak ıcın yanı. soyledıklerımden oturu umarım bana kızmazsın. lütfen silkelen ve yapabılecegının en ıyısını yap....

günaydın kızlarr.geçmiş olsun herikinizede..çok doğru diyosun asyacığım bende senin fikrindeyim ancak bizim kilomuz onlardn kat kat fazla olduğundan biz kadar rahatsız olmuyorlardır eminim bu rahatlığın sebebi bu aslında..bende görünmez olmak istiyorum:))benimde hakkım zayıf olmak:)))

ayrıca bu salata v tavuk diyetine başladığımdan beri 96.100 gramı gördüm bir hafta sürdürcem :))hiç aç değilimm:)sabah 1 kase yoğurt yedim öğlene ve akşama salata ve tavuk yiyceğim:))

Sevındım senın adına. aslında yaptıgın dıyetın benımkınden farkı yok. bahsettıklerın dısında bıseyler yenmıyorsa tabı. ben sadece gun gun yapıyorum sen hergun yapıyorsun. amaaannn gıtsın kılolarda hangı dıyetle gıdıyorsa gıtsın. bende bugun 100,0 gordum tartıda. nefes almadım 99,9 olsun dıye ama yok anacım olmadı ınat tartı. ama hıssedıyorum bu hafta ıcınde gorecegım. tam 12 kılo vermıs oldum. eskı 46 beden pantolonumu gıydım bugun. çoooook az mınnacık bı gobek fırtlaması var ama dus durunca oda gorunmuyo en kısa zamanda bununda bollaşmasını temennı edıyorum...tam 1 ay sonra tatıle gıdecegım. umarım gıdene kadar bıkaçkılo daha verırım. tatıldede çok kaçamak yapacagımı sanmıyorum aklımdakı bır ıkı sey dısında 39:

çok tatlısın asya yaa çok güldüm valla yemiyorum valla çok severim tavuk etini zaten hiçte acıkmıyorum kaçamak falanda yok zaten :))

bence bir ay içerisinde verirsin kesin bende bi 80 i görsem en büyük motive benim için:)))

asyaaaa 99u gördün mü çarşamba bugün ayrıca sibele olan haklı direnişinde arkandayım daha çok kız kaselerce mısır gevreği de yedi o hem de sütsüz kase dolusu:)
beyzaa maşallahhh kız tavuk çok iyi tok tutuyo ama sana tavsiyen 2 gün ibre aynı yere yapışırsa bu diyette hemen bırak ileriye gitmezsn 1 gün normal ye sonra devam et:)
bana gelince 62,5la ayran detoksuna başladım 63le bitirdim nasıl detoksa ama moralimi bozmuyorum bugün daha sıkı başladım 3 kilo daha verebileceğimi biliyorum kendime günlük menü yaptım kalorisi 1100 kalori hatta 2 kaşık pilav yemezsem 1000in altında ve sürekli yemek içeren bi menü oldu yarım saatte spor yapsam 800e falan çekicem kaloriyi durmak yok yola devaammm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…