- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.881
asyaaaa 99u gördün mü çarşamba bugün ayrıca sibele olan haklı direnişinde arkandayım daha çok kız kaselerce mısır gevreği de yedi o hem de sütsüz kase dolusu:)
beyzaa maşallahhh kıztavuk çok iyi tok tutuyo ama sana tavsiyen 2 gün ibre aynı yere yapışırsa bu diyette hemen bırak ileriye gitmezsn 1 gün normal ye sonra devam et:)
bana gelince 62,5la ayran detoksuna başladım 63le bitirdim nasıl detoksa ama moralimi bozmuyorum bugün daha sıkı başladım 3 kilo daha verebileceğimi biliyorum kendime günlük menü yaptım kalorisi 1100 kalori hatta 2 kaşık pilav yemezsem 1000in altında ve sürekli yemek içeren bi menü oldu yarım saatte spor yapsam 800e falan çekicem kaloriyi durmak yok yola devaammm:)
evet hızlı kilo verdiriyo bence en az 5 kilo verirsincanım ben zaten gram gram veriyorumm:)))hiç öyle birden 1 kilo verdiğğimi görmüyordum zatençok heyecanlandım yemin ediyorum
çok tatlısın asya yaaçok güldüm valla yemiyorum valla çok severim tavuk etini zaten hiçte acıkmıyorum kaçamak falanda yok zaten :))
bence bir ay içerisinde verirsin kesin bende bi 80 i görsem en büyük motive benim için:)))
tesekkur ederım cnm o senın tatlılıgınverırsın en kısa zamanda devam et. 80 oldugumuzda once sonra fotosu koyarız tebrıklerı kabul ederız
evet hızlı kilo verdiriyo bence en az 5 kilo verirsin
asyaaaa 99u gördün mü çarşamba bugün ayrıca sibele olan haklı direnişinde arkandayım daha çok kız kaselerce mısır gevreği de yedi o hem de sütsüz kase dolusu:)
beyzaa maşallahhh kıztavuk çok iyi tok tutuyo ama sana tavsiyen 2 gün ibre aynı yere yapışırsa bu diyette hemen bırak ileriye gitmezsn 1 gün normal ye sonra devam et:)
bana gelince 62,5la ayran detoksuna başladım 63le bitirdim nasıl detoksa ama moralimi bozmuyorum bugün daha sıkı başladım 3 kilo daha verebileceğimi biliyorum kendime günlük menü yaptım kalorisi 1100 kalori hatta 2 kaşık pilav yemezsem 1000in altında ve sürekli yemek içeren bi menü oldu yarım saatte spor yapsam 800e falan çekicem kaloriyi durmak yok yola devaammm:)
inşalah özlem yaa sonrası hedefime 10 kilo kalmış olcaak inşalah:))
asyacığım inşalah fark edeilir verdiğimbeni şuan görenler 80 kilosundur diyorlar gerçek kilomu diyince şok geçiriyorlar
ama niye öle diyosuuunnnbenimde kemiklerim iri aslındahey allahım yaaa çok güldüm valla
farkettim de burada topik olarak bi durgunluk varmış yaa sanki yavaş yavaş canlanıyoruz:)
uzun boy büyük avantaj yaaa ben 1,63 boydayım bi de kemikli değilim yağlı yuvarlak hatlıyım 1 kilo aldığımda bile fark ediyo yuvarlanıyorum hemen top gibi oluyorum
farkettim de burada topik olarak bi durgunluk varmış yaa sanki yavaş yavaş canlanıyoruz:)
uzun boy büyük avantaj yaaa ben 1,63 boydayım bi de kemikli değilim yağlı yuvarlak hatlıyım 1 kilo aldığımda bile fark ediyo yuvarlanıyorum hemen top gibi oluyorum
yanii özleeem sen bu kiloda yuvarlanıyorsan biz napalım bu haldeayağım bi tökezleme görsün
Tamamm başlıyalım o zaman , diyet koçunum senin , bana hesap vericeksinnn:) (tatlı hesap tabikiii :) kilo boy? bende bir haftadır diyetteyim ve iyi gidiyor püf noktalarımı seninle paylaşıırım beraber başarırız ama eeen önemlisi senin karar vermen. Bak şöyle diyim günde bir kavanoz nutella bitiren gecenin 3ünde 4ünde börekler tatlılar yiyen bir insandım bir haftadır ağzıma tatlı sürmemeyi başardım ve bu hiç zor olmadı :)
ay kızlar topa tutmuşsunuz beniama kesinlikle haklısınız nasıl kızayım size evet ben çok iradesizim
daha beter kısacağıma ille biyerden kaçamak yapıyorum sonrada üzülüyorum ama iş işten geçmiş oluyo:44:
ay kızlar topa tutmuşsunuz beniama kesinlikle haklısınız nasıl kızayım size evet ben çok iradesizim
daha beter kısacağıma ille biyerden kaçamak yapıyorum sonrada üzülüyorum ama iş işten geçmiş oluyo:44:
19 marttan bu yana ilk defa boyoz yedim ama benpoğaça 2 .yiyişim malesef
tamam kızlar bi daha kaçamak yok başta kendime söz veriyorum
kzlar - 800 le gune basladım. sevinemedim bile. oğlum çok hasta. ates 39,1 .
bildirim yapıp kaçıyorum. öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?