Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

canım ben zaten gram gram veriyorumm:)))hiç öyle birden 1 kilo verdiğğimi görmüyordum zaten çok heyecanlandım yemin ediyorum

tesekkur ederım cnm o senın tatlılıgın verırsın en kısa zamanda devam et. 80 oldugumuzda once sonra fotosu koyarız tebrıklerı kabul ederız

tesekkur ederım cnm o senın tatlılıgın verırsın en kısa zamanda devam et. 80 oldugumuzda once sonra fotosu koyarız tebrıklerı kabul ederız

evet hızlı kilo verdiriyo bence en az 5 kilo verirsin

inşalah özlem yaa sonrası hedefime 10 kilo kalmış olcaak inşalah:))

asyacığım inşalah fark edeilir verdiğim beni şuan görenler 80 kilosundur diyorlar gerçek kilomu diyince şok geçiriyorlar

su tuttugun ıcın kılonda artıs olmustur. öyle hemen bunyenın margarın yaptıgını dusunmuyorum yanı. yenı dıyetınde hayırlı olsun. vucut en uzun kaldıgı kıloda duraklar dırenırmıs. senınkıde oyle olabılır. kıralım bedenlerımızın ınadı. lilililililililili:13: tey tey tey

inşalah özlem yaa sonrası hedefime 10 kilo kalmış olcaak inşalah:))

asyacığım inşalah fark edeilir verdiğim beni şuan görenler 80 kilosundur diyorlar gerçek kilomu diyince şok geçiriyorlar

boydan avantajlıyız gulum bız. bana yapılan tahmınlerde 70 lı rakamlar. bır arkadas var 72 kg sankı dunyayı totosunda tasıyo o ka buyuk yanı. ben yanında dal gıbıyım. ama kalın dal

farkettim de burada topik olarak bi durgunluk varmış yaa sanki yavaş yavaş canlanıyoruz:)
uzun boy büyük avantaj yaaa ben 1,63 boydayım bi de kemikli değilim yağlı yuvarlak hatlıyım 1 kilo aldığımda bile fark ediyo yuvarlanıyorum hemen top gibi oluyorum

yanii özleeem sen bu kiloda yuvarlanıyorsan biz napalım bu halde ayağım bi tökezleme görsün

ben Allahtan orantılı kıloluyum. kemık yapımda ırı. boyle şişman bir tıpten zıyade ırı yarı bı goruntum var. uzun ve yapılı. bakma hedefımın 65 olduguna bı derı bı kemık kalsam yıne 65 olamam. kemıklerım ve organlarım 65 eder zaten benım

yanii özleeem sen bu kiloda yuvarlanıyorsan biz napalım bu halde ayağım bi tökezleme görsün

ayyyy dusuncede ne komık oluruz haaa.. ya sahılde denıze gıren kılolu bayanlara off denız tasacak derlerken duymustum cocukken. ve ben bu lafı duydugumdan berı ayagımı suya bıle sokmamısımdır. ya banada derlerse dıye çok uzulurum yaaa. intihar sebebim olurrr

valla bana da koçluk etsen ne şahane olur :):) benm de bi 7-8 kilo vermem lazım :/

ay kızlar topa tutmuşsunuz beni ama kesinlikle haklısınız nasıl kızayım size evet ben çok iradesizim
daha beter kısacağıma ille biyerden kaçamak yapıyorum sonrada üzülüyorum ama iş işten geçmiş oluyo:44:

sadece boyozlarını keserek bile kilo verebilirsin sen biraz daha dikkat etsen ne güzel olacak

hep lafta hep lafta.. kendını kısıtlama ozaman. adı ustunde kaçamak. aradda kacır yanı. herzamanda kaçırılmazkı çok kızdım çookkk. neyse unutalım bunuda hemen basla dıyete. hemennn

19 marttan bu yana ilk defa boyoz yedim ama ben poğaça 2 .yiyişim malesef
tamam kızlar bi daha kaçamak yok başta kendime söz veriyorum

kzlar - 800 le gune basladım. sevinemedim bile. oğlum çok hasta. ates 39,1 .
bildirim yapıp kaçıyorum. öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…