Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

bu arada Beyza resim sana aitse yuzun çok güzel. nerde kilolu bi hemcinsim varsa yüzü çok guzel. bendede aynı şekilde yuzumu çok beğenirim vücudumu değil:26: gerçekten kendimize yazık ediyoruz galiba

resim kendimin canım..teşekkür ederim.bende yüzün güzel ama birazcık zayıflasan diyenlerden sıkıldım valla..çok yazık etmişisim bunca zaman kendime dikkat etmedim etmedim mahfoldum şu genç yaşımda nelerle uğraşıyorum yaa

bende çok duydum o lafı. keşke ilk duyduğum zamanlara başlasaymışım diyete. ama ben hiç ömrümde iradeli olamadımki diyet konusunda bakma şimdi çokaz kaldı düğünüme o yuzden ipin ucunu kaçırmıyorum-kaçıramıyorum

ya kızlar ne soracağım size birbuçuk aydır kol hareketleri yapıyorum ama toparlanma hiç yok. üstüm fazla değil ama kollarım sarkık daha doğrusu etim yumuşak nasıl toparlayacağım ben onları ya. hergun yapıyorum duzenli hareketler en ufak sıkılaşma yok

su şişesiyle falan mı yapıyosun ben 1,5 litrelik su şişeleriyle yapıyorum 1 haftadır sıkılaşma oldu daha incelmedi ama sıkılaştı

bende 1,5 ltlik su şişesiyle yapıyorum her sabah yaklaşık 50 hareket her kol için. ama toparlanmada yok incelmede çok uzuluyorum
sen hangi hareketleri kaç kere yapıyorsun

kaçırmamış halin buysa kaçırmışını düşünemiyorum

selammm

sabah yıne aynı seylerı yedım. yemektende yazmaktanda gına geldı şöyle leziz leziz şeyler yazsmda aaaaaaa bak benımde yıyesım geldı desenızya.

offfffffffffff offf ölücem açlıktan resmen aç geziyorum bişey yemememe rağmen bu sabah 62,5 kiloydum şok oldum yaa nasıl olur hiç anlamıyorum bişe yemiyorum ki kilo alayım
ayrıca bol yağlı çift kaşarlı tost ne güzel giderdi, sebzeli peynirli bi omlet de fena sayılmaz sofrada 4-5 çeşit reçel, bal kaymak taze simit boğaça, mis gibi menemen yenmez mi yaa

tatlıııımmm aç kalmakla kilo vericeğini sanıyorsan yanılıyorsunnn:))) yağlarını korumaya alıyosun maşalaahh açlıkla tembelleştiriyorsun metabolizmanı hiç yemiyo musun

tatlıııımmm aç kalmakla kilo vericeğini sanıyorsan yanılıyorsunnn:))) yağlarını korumaya alıyosun maşalaahh açlıkla tembelleştiriyorsun metabolizmanı hiç yemiyo musun

annem resmen inatlaşıyo diyeti bırakmamak için ben de yarı yolda bırakmak istemiyorum annemi artık bünye alıştı aynı şeyleri yememeye ama bunu anneme anlatamıyorum mesela dün yediklerim sabah şekersiz kahve öğlen 2 haşlanmış yumurta 1 küçük domates akşam yağsız tuzsuz marul salatası 5 yağsız pişirilmiş köfte, zar zor 1 kuru kayısı yemeye ikna edebildim farklı olarak

daha önce de böle olmuştu ben de sinirlenmip hafta sonu canım istediği herşeyi yemiş börek kuruyemiş bile yine de kilo vermiştim:) yine mi öle yapsam annemden gizli

içim acıdı sanaaaa çok üzüldümmm kız doğru düzgün yesene kahveye süt koysaydın barii arada sırada bende öyle içiyorum cidden tok tutuyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…