- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.821
bu arada Beyza resim sana aitse yuzun çok güzel. nerde kilolu bi hemcinsim varsa yüzü çok guzel. bendede aynı şekilde yuzumu çok beğenirim vücudumu değil:26: gerçekten kendimize yazık ediyoruz galiba
su şişesiyle falan mı yapıyosun ben 1,5 litrelik su şişeleriyle yapıyorum 1 haftadır sıkılaşma oldu daha incelmedi ama sıkılaştıya kızlar ne soracağım size birbuçuk aydır kol hareketleri yapıyorum ama toparlanma hiç yok. üstüm fazla değil ama kollarım sarkık daha doğrusu etim yumuşaknasıl toparlayacağım ben onları ya. hergun yapıyorum duzenli hareketler en ufak sıkılaşma yok
bende çok duydum o lafı. keşke ilk duyduğum zamanlara başlasaymışım diyete. ama ben hiç ömrümde iradeli olamadımki diyet konusunda bakma şimdi çokaz kaldı düğünüme o yuzden ipin ucunu kaçırmıyorum-kaçıramıyorum
ay çok fenasınnnnn
bu bünyeki 27 yıl hiç rejim yapmamış olcek o kadar
selam kızlaar. Benim de adetim yaklaşıyor şiştim gene hiç sevmiyorum şu günleri parmaklarım bile şiştii
benimde 2. günüm bugün veee çok fenayımmkaçtı gitti uç falan göremiyorum napacam ben yaaa mahfoldum beee
offfffffffffff offf ölücem açlıktanresmen aç geziyorum bişey yemememe rağmen bu sabah 62,5 kiloydum şok oldum yaa nasıl olur hiç anlamıyorum bişe yemiyorum ki kilo alayım
ayrıca bol yağlı çift kaşarlı tost ne güzel giderdi, sebzeli peynirli bi omlet de fena sayılmaz sofrada 4-5 çeşit reçel, bal kaymak taze simit boğaça, mis gibi menemen yenmez mi yaa
tatlıııımmm aç kalmakla kilo vericeğini sanıyorsan yanılıyorsunnn:))) yağlarını korumaya alıyosun maşalaahh açlıkla tembelleştiriyorsun metabolizmanıhiç yemiyo musun
annem resmen inatlaşıyo diyeti bırakmamak için ben de yarı yolda bırakmak istemiyorum annemiartık bünye alıştı aynı şeyleri yememeye ama bunu anneme anlatamıyorum mesela dün yediklerim sabah şekersiz kahve öğlen 2 haşlanmış yumurta 1 küçük domates akşam yağsız tuzsuz marul salatası 5 yağsız pişirilmiş köfte, zar zor 1 kuru kayısı yemeye ikna edebildim farklı olarak
daha önce de böle olmuştu ben de sinirlenmip hafta sonu canım istediği herşeyi yemiş börek kuruyemiş bile yine de kilo vermiştim:) yine mi öle yapsam annemden gizli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?