- 17 Ocak 2012
- 214
- 2
- 116
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.901
peliiiin bende başlıyorum bu diyete:)))
sabah sütlü kahve içtim kahvaltımı onunla yaptımm:)) şimdide öğle yemeğine salata yaptım kendime bol limonluuu onu yiyorum daha sonrasında çıkıp bankaya kadar yürüycem bakalımm:))) asya_deniz çarşambaya kalmaz 99 olursun sen şekerimm:)))
geçmiş olsun tatlımm inş.daha ilerlemez ateşiikilon için ben sevindim valla bende bugün 95.700 ü gördüm ama kesinlik yok tabisiii:))
beyzaaaagiremedim bayadır ve ben başlamadım o diyete birden çok kilo verirsem kötü olurum diye korktum :44: ayrıca salatada varmış yağ,tuz falan ben neden yok yazdım bilmiyorum o kadar çıkarmışım ki hayatımdan bunları görmüyorum bile düşün nasıl gidiyo diyetin ne durumdasın ?
ayy yapıyorum ben ve 95.500 ü gördüm bile şekerim devm edicem bakalım :)))çok sevindirik oldum kııız iyiki gösterdin şu topiği
maşşallahhh tüüütüü tüüüayrı bı şevk gelmiş bakıyorum da allah bozmasın canım:)
sorma yaa okulda arkadaşlar dün hayret etti sen nasıl durabiliyorsun böyle sadece yoğurtla diyor ama acıkmıyorum tokluğumu hissediyorum ve kilocukların gidiceğini bildiğimden çok motive ettim kendimi oohhhboyoz yiyenlere gelsinnn
kız mukayese senin denemediğin diyet kalmadı ha
ayy yapıyorum ben ve 95.500 ü gördüm bile şekerim devm edicem bakalım :)))çok sevindirik oldum kııız iyiki gösterdin şu topiği
hadi ya çok sevindim yürüyüş yapmayı da ihmal etme :) bikaç haftaya kaç olcaksın bakalım :)
hadi ya çok sevindim yürüyüş yapmayı da ihmal etme :) bikaç haftaya kaç olcaksın bakalım :)
yaa tavuktan bu kadar bıkmışken beni nasıl gaza getiriyosun20 mayıs gibi yapabilirim aslında, son kez 5 günde 5 kilo girişiminde bulunucam annemden gizli ya bi bayan 33 kilo vermiş bu diyetle şok oldum o sebeple bir kez de inanarak yapıcam sonra sana katılırım
canım başarı öykülerinde var bi bak çok değişmiş bayan çok tatlı olmuş bayıldım yaa annem yarın düzceye gidiyo ben de pazar ya da pazartesi başlıcam:)yap yap hiç pişmaaann olmayacaksııınn5 gün diyetiyle mi 33 kilo vermiş kimmiş ooo benide tanıştır davşanıımm bende gerçekten inanarak yapıyorum bu diyeti kimse caydıramaz beni bundaann
twist aldım bugün geliyo ondan yapıcam hahahaha aayy çok heyecanlanıyorum yemin edrimalah razı olsun sendeeennn
canım başarı öykülerinde var bi bak çok değişmiş bayan çok tatlı olmuş bayıldım yaa annem yarın düzceye gidiyo ben de pazar ya da pazartesi başlıcam:)
sen yapıyosun galiba 5 günde 5 kiloyu kaçıncı gündesin:)cümlemizdenistediğin kiloya ulaşırsın umarım bi an önce :)
canım başarı öykülerinde var bi bak çok değişmiş bayan çok tatlı olmuş bayıldım yaa annem yarın düzceye gidiyo ben de pazar ya da pazartesi başlıcam:)
cümlemizdenistediğin kiloya ulaşırsın umarım bi an önce :)
kızlar az önce tartıldım tam 65 :O tokum ve üstelik adetimin 2. günü acayip şişlik var ve çok tatlı istiyor canım tabi yiyorumda
özlemciğim bi okuyum bakayım:))) anneden saklı iş yapılmaazz
pelin inş canım yaa valla en büyük duacınım
calışta_0 kııız bizden saklı bişey mi yaıyosunda demiyosun bizeeevalla hakkımı helal etmem söyle napıyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?