Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

geçmiş olsun tatlımm inş.daha ilerlemez ateşii kilon için ben sevindim valla bende bugün 95.700 ü gördüm ama kesinlik yok tabisiii:))

beyzaaaa giremedim bayadır ve ben başlamadım o diyete birden çok kilo verirsem kötü olurum diye korktum :44: ayrıca salatada varmış yağ,tuz falan ben neden yok yazdım bilmiyorum o kadar çıkarmışım ki hayatımdan bunları görmüyorum bile düşün nasıl gidiyo diyetin ne durumdasın ?

ay kimse bana inanmamış yaaaaa:26:
umutsuz vaka Sibel bildiriyor dün hiç kaçamağı olmadıı
bu arada geçmiş olsun asya deniz nasıl şimdi oğluşun

ayy yapıyorum ben ve 95.500 ü gördüm bile şekerim devm edicem bakalım :)))çok sevindirik oldum kııız iyiki gösterdin şu topiği

maşşallahhh tüüütüü tüüü ayrı bı şevk gelmiş bakıyorum da allah bozmasın canım:)

sorma yaa okulda arkadaşlar dün hayret etti sen nasıl durabiliyorsun böyle sadece yoğurtla diyor ama acıkmıyorum tokluğumu hissediyorum ve kilocukların gidiceğini bildiğimden çok motive ettim kendimi oohhh boyoz yiyenlere gelsinnn

yaa tavuktan bu kadar bıkmışken beni nasıl gaza getiriyosun 20 mayıs gibi yapabilirim aslında, son kez 5 günde 5 kilo girişiminde bulunucam annemden gizli ya bi bayan 33 kilo vermiş bu diyetle şok oldum o sebeple bir kez de inanarak yapıcam sonra sana katılırım

ay alemsin valla
ben bu diyetlerden birini yapsam baya iner kilom herhalde. çünkü bünyem alışık değil diyetlere şoka girer zavallım

hadi ya çok sevindim yürüyüş yapmayı da ihmal etme :) bikaç haftaya kaç olcaksın bakalım :)

yap yap hiç pişmaaann olmayacaksııınn 5 gün diyetiyle mi 33 kilo vermiş kimmiş ooo benide tanıştır davşanıımm bende gerçekten inanarak yapıyorum bu diyeti kimse caydıramaz beni bundaann

yap yap hiç pişmaaann olmayacaksııınn 5 gün diyetiyle mi 33 kilo vermiş kimmiş ooo benide tanıştır davşanıımm bende gerçekten inanarak yapıyorum bu diyeti kimse caydıramaz beni bundaann
canım başarı öykülerinde var bi bak çok değişmiş bayan çok tatlı olmuş bayıldım yaa annem yarın düzceye gidiyo ben de pazar ya da pazartesi başlıcam:)

twist aldım bugün geliyo ondan yapıcam hahahaha aayy çok heyecanlanıyorum yemin edrim alah razı olsun sendeeennn

canım başarı öykülerinde var bi bak çok değişmiş bayan çok tatlı olmuş bayıldım yaa annem yarın düzceye gidiyo ben de pazar ya da pazartesi başlıcam:)

cümlemizden istediğin kiloya ulaşırsın umarım bi an önce :)

kızlar az önce tartıldım tam 65 :O tokum ve üstelik adetimin 2. günü acayip şişlik var ve çok tatlı istiyor canım tabi yiyorumda

cümlemizden istediğin kiloya ulaşırsın umarım bi an önce :)

kızlar az önce tartıldım tam 65 :O tokum ve üstelik adetimin 2. günü acayip şişlik var ve çok tatlı istiyor canım tabi yiyorumda

özlemciğim bi okuyum bakayım:))) anneden saklı iş yapılmaazz

pelin inş canım yaa valla en büyük duacınım

calışta_0 kııız bizden saklı bişey mi yaıyosunda demiyosun bizeee valla hakkımı helal etmem söyle napıyosan

yok kız valla bişey yaptığım yok okadar tatlı yedim bide son günlerde dün gece forumda biberiye yağının faydalarına baktım bi arkadaş her gece yatmadan önce sürmüş göbeğine streçle sarmış sabah açmş 2 haftada 8 cm incelmiş ne dersiniiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…