Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

bi bakmışsınn 60 a düşmüşsün bebek

dur ekmek getireyim ağzından bal damlıyo ahhh ahh niyeyse daha kilo vereceğimi düşünmüyorum yaa 3 haftam kaldı bari şu iki kiloyu da versem 29 mayıs gibi aydına gidicem 10 gün kalıcam kesin 3 kilo falan alırım sonra yeniden diyetime sıkıca sarılırım

mukayese atladın benim sorumu ya kolların sıkılaşması için hangi hareketleri kaç defa yapıyosun diye sormuştum dün

mukayese atladın benim sorumu ya kolların sıkılaşması için hangi hareketleri kaç defa yapıyosun diye sormuştum dün

canımmm özür dilerim valla farketmemişim, ben yanlara 20 kez geriye 20 kez yukarı 20 kez yapıyorum bölece kollarım hareket değiştirince dinlenmiş de oluyo, sonra bi tur daha dönüyorum, bu arada platesin kol hareketlerini de tavsiye ederim lastikle olanları onlar da sıkılaştırıyo ama kasa döndürüyo diye ben yapmıyorum, bu arada dün banyoda farkettim kollarım kaslanmış midem bulandı

ya bende toplamda 50 şer tane yapıyorum 19 marttan beri hiçbi değişiklik yok sanki. boyle yanlara açınca gene sarkık duruyo ya:44:

yenmeeezzzz su tutmustur vicudun gülüm. olur boyle seyler. hemen kılo aldım dıye dusunme..devam devaaammm

he yaa bir sancı bir sancııı sanki dayak yedim:):)tatlım sen spor falan yapıyo musun yaa..nasıl verdin bu 20 kiloyu ayrıntıya insene azcık sende sandolz kullanmışsın :)))

evet cnm göbek hareketleri yapıyorum yeşil çay ve 5li çay kullanıyorum arada acı türk kahvesi içiyorum sonra son günlerde göbek hareketleri yerine dışarda çocuklarla top oynamaya başladım harika hareket ediyorum acayip terliyor insan öneririm bide son günlerde badminton oynamaya başladım bacak kasları çok çalışıyor bacaklarım çok ağrıyor şimdi ama geçicek

çalıştacığım adın neydi sürekli nickinle hitap etmeyim sana :)))) badminton çok zevkli ancak ben biraz komik oluyorum onu oynarken sevmiyorum bende lesliyi bırakmıştım ona başlıycam :))
sabah uyandım limonlu sıcak suyumla sandolozu yuttum ve sütlü kahve içtim tok tutuyor beni sütlü kahve :)))

kızlaaaarrr yarını bekleyemedim ve tartıldım sonuç 1 kilo vermişim 67 yim gerçi 3 haftada bir kilo büyük başarı canım şaka bir yana malum 2 haftadan sonra tartılmıştım gr oynamamıştı 6 gunun sonunda tekrar baktım ve 1 kilo vermişim şükür. ama asıl bomba basenlerde 2 hafta once tekrar ölçmüştüm ve 3 cm daha incelmiş işte asıl buna çok sevindimmmmmmmmm

tebrikler tatlımmm çok sevindim senin adına:)) bana bi dokunda darısı başıma gelsin bende gramlarla bi alıyorum bi veriyorum

offf yaa ben de normal diyetime döndüm 2 gündür ama gram hareketlenme yok yarın ayran detoksuna başlıcam belki onun bi faydası olur

offf yaa ben de normal diyetime döndüm 2 gündür ama gram hareketlenme yok yarın ayran detoksuna başlıcam belki onun bi faydası olur

selam kızlar bi diyet okudum forumda. 1 hafta uygulanıyor. her gün yalnızca salata ve haslanmış tavuk yiyorsunuz. sabah öğle ve akşam. tabi salatada yağ ve tuz yok. salata sonuçta içinde bir sürü şey var e bide tavuk olunca sağlıksız olmaz diye düşündüm ve deneyen herkes 1-2 gün içinde kilo vermeye başlamış. belki denemek istersiniz diye söyliyim dedim :)

tavuğu hiç sevmem. ama hani but kısmını kızartırsanız yerim. of ya onun bile en zararlı en kilo aldırıcı halini seviyorum umutsuz vakayım ben

canım o da isveç diyeti türevi bişey bakmıştım ona da tabiki sağlıksız ama insan kilo verince o kısmına pek bakmıyo ve diyeti bırakır bırakmaz hiç kaçamak yapmasan diyet yapsan bile bi kısmını geri alıyosun iyi düşün öle başla cidden zor çünkü:)

99 olamadııımmmm
yaa ben stres oldum artık yeter in 99a

tatlım bende okudum düşşünüyorum başlamaya:)) ancak salataya istediğin kadar yağ tuz limon koyabilirsin diyo ama sen koyma diyosun çeliştim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…