Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ben de zaman zaman kullanıyorum faydasını gördüm ama benim mide bölgemi inceltti göbek duruyo

ya moralım cok bozuk. oğlum hala duzelmıs değil.iştah falan kalmadı bende. -200 cıktım bugun. 99 oldum ..

ya ben bi akşam bacaklarıma yaptım yattım ama sabaha kadar o koku mahfetti benii öksürmekten gece uyuyamadım gözlerim bile yandı çokta sürmedim ama ölüyorum sandım sakın uyuyacağın odada sürme tatlım bide kokusu çok ağır benim odada sürdüm annem bile almış kokuyu gece

bakıyorum canım hemencik :))

ya moralım cok bozuk. oğlum hala duzelmıs değil.iştah falan kalmadı bende. -200 cıktım bugun. 99 oldum ..

canım çok geçmiş olsun..mevsim geçişi olduğundan mı böyle hasta oldu oğluşun..kilonada çok sevindim canım hadi inş devamı geliyor:))

slm kızlar bende 66.5 u gördüm bugun.asıl benim şok diyete girmem lazımda ben normal diyete giremedimki şoku nasıl yapayım

heeeyyyyyyyyyyyy kızlar kaçamak peşindesiniz galiba. nerdesiniz ya. gitti diyetler

hayııırrr gider mi hiç devam, ben yarın 5 gün diyetine başlıcam ama bu kez kararlılıkla dün 61i gördüm ama bugün yine 62ydim bedenim direniyo eğer bu 5 günle 2 kilo versem 1ini alıp 61de sabitlensem süper olur

napayım aklım ödülde galiba
bu akşam yemekte ekmek yemeyeceğim diye düşünürken yemekte ne var ki acaba diye düşünürken buldum kendimi
bu düşünceyle iyi bile veriyorum ben:44:

napayım aklım ödülde galiba
bu akşam yemekte ekmek yemeyeceğim diye düşünürken yemekte ne var ki acaba diye düşünürken buldum kendimi
bu düşünceyle iyi bile veriyorum ben:44:
bence de ben burada canımı dişime taktım neredeyse ekmeğin tadını unuttum ibre oynayıp duruyo bi sabitlenemiyo sen bu akşam ekmek yemicem diyosun adalet mi bu

evet canım sizin yaptıklarınıza göre ben iyi veriyorum okadar kaçamakla. ama neden biliyomusun benim vucud hiç diyete spora alışkın değil birden kestim ve yuruyuşe başladımya ondan verdim. ah bide sizler gibi tutsam 10 kilom gitmişti işte:26:
ama benimde durdu ya görüyosun 1 ayda 1.5 kilo anca verdim

bu arada başka topikte ilan ettim burada da anlatayım:) bundan 1,5 aydan fazla bi süre önce dersanede sınıfa biri geldi kapıdan girdiğinde başımı kaldırdım ve kaldım , behlül ya da biscolata erkeği de sanmayın, aşık da olmadım zaten gördüm ve bu o dedim hani hep beklediğin ve geleceğine inandığın biri vardır kadere inanıyosan eğer daha önce karşına çıkmadıysa çıkacaktır muhakkak işte o an geldi dedim geldi ve karşımda, şu 1,5 aylık süreçte bir iki muhabbetimiz oldu geçenlerde numaramı istedi dersane dışında görüşmek istediğini belirtti tabi ben işkillendim hemen kabul ettim dün görüştük normal bi şekilde sohbet ederken bi an durdu ve özlem anlamışsındır zaten ben sendn hoşlanıyorum dedi o an dondum çünkü hiç beklemiyodum devam etti seni ilk gördüğüm andan itibaren gözümü her kapattığımda sadece gözünü görüyorum dedi ( ee bedene bakınca hayal israfı normal) neden ben dedim sen kadere inanıyo musun ben kaderciyim dedi gördüğüm anda anladım onun sen olduğunu dedi bedenim buz kesti sanki beni anlatıyodu neden sen diye sorarsan seni kalıplara sokmuş olurum ne yani o zaman bigün sen fiziki olarak değişirsen seni artık sevmeyecek miyim, yani sebep sorma ben de bilmiyorum dedi...
bu sohbet sürüp gitti ben bişe demedim bazen anlattıkları benim tersimdi benim eksi yönlerimi tamamladı bazen tamamen beni anlattı velhasıl ben de biz olmak için bi şans verdim ikimize:):)

ayay hadi hayırlısı olsun canım. yeni heyecanlar çok guzel oluyo
bu arada diyetin hızlanacaktır eminim. çünkü ben nişanlımla tanıştığımda kendimi daha fazla beğendirme arzusunda olduğumdan olsa gerek 8 kilo kadar vermiştim geçen yıl.
bu arada "ee bedene bakınca hayal israfı normal" çok güldüm ALLAH iyiliğini versin

inşallah hayırlı olur rabbim utandırmasın, öle bi takıntım yok onun da olduğunu sanmıyorum çok mantıklı ama ona haksızlık etmemek için çabalayabilirim onun için deil ama kendi özgücenim için ondan kalan hayatımın sağlığı için tabi fazladan 8 kilo vermek kemikleri çıkarmaz nihayetinde bende kilo vermekle bitmez

şunu da eklemeliyim aslında ben bi anda gelişen ilişkilere karşıyımdır ama onun tavrı güven verdi, çok çabuk olduğundan tedirginliğimi belirttim bana dediği şuydu, özlem sen hızlı mı diyosun benim 1,5 aydır sana bunu nasıl anlatacağım konusunda kıvranışımı görsen hızlı demezdin, sana bu kadar yaklaşmışken sendn daha fazla uzak kalmayı göze alamadım dedi, ayrıca 1 yıl 2 aydır yalnız olduğunu söledi sebebini şöyle açıkladı ben eski ilişkimi beynimde bitirmeden kimseye haksızlık edemezdim bu karşımdakini aldatmak olurdu , o ilişkimden de hiç pişman deilim çünkü bana bişeyler kattı dedi bu tavır gerçekten çok olgunca beni kandıran beni fetheden bu cümleleri oldu

bende hızlı ilişkilere karşıydım sonuç: tanıştığımızın 3.ayında filmlere konu olacak cinsten evlilik teklifi aldım 6.ayda nişanlandım şimdi nişanlanalı 1 sene olcak nerdeyse pişman olmadım hiç Rabbim pişman etmesin
demem oki buyuk konuşmamak lazımmış

waaaayyyy nasıldı teklif :) severim farklı evlenme teklifleri:):) insanın uçuk şeyler yapmasına bile gerek yok aslında tek yapmaları gereken çok klasik bi cümleyi ses tonu tavır bakışla farklılaştırmak özelleştirmek odun gibi yüzük çıkarıp vurgu tonlamadan uzak benimle evlenir misin sorusu çok ruhsuz çok odunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…