atandım ama..

Olan olmuş 30 dk bişey olmaz

Bir arkadaşım X ilinde yaşıyor eşi de burada çalışıyordu kendisi de proje okulunda ücretli idi

Eğer x iline atanırsa direkt proje okuluna görevlendirilecekti

O ilin dağ ilçelerindeki tüm okulları yazdı bir de nispeten düz yolda olan büyük ilçe vardı burası gelmez açıkta kalırım diye yazmadı

Sonuçta İstanbul a atandı çocuğu ile gitti eşi kaldı vs sonra geldi

Onun puanı 74 idi dağ ilçelerine atanamadı ama o iyi yer dediğimiz ilçeye 64 puanlı birisi atanmış

Özetle bilemezdiniz açıkta da kalabilirdiniz

Ne güzel atanmışsınız sevinin kızınız için çok da fark etmez 10-15 dakika

Şimdi bilinmezlik korkutuyor ama alışırsınız

Ben atanalı yıllar oluyor ancak benzer bir durumum olmuştu. Sonra orada norm fazlası oldum daha iyi bir yere gittim eşimle tanıştım kısaca belki hayatınız da başka bir güzelliğe vesile olacaktır.. hayırlı olsun bu arada. Mebte akşamdan sabaha herşey değişebilir

22km 30 dk sürmez düz oto yol diyorsunuz
aşırı takıntılısınız , ne çocuğunuza ne de öğrencilerinize bu gidişle sağlıklı bir anne/öğretmen olamayacaksınız.
dünyada tek sizin kızınız piremses çünkü üst sınıf arabanızda 25 dklık yolda heba olacak vah vah aşırı dert edindim ben de. Milletin çocuğu çöpten çıktı otobüste mecburiyetten sefil olan anne ve çocuklar ölsün o zaman.

Şehir içinde bir yerden bir yere gitmek zaten 30 dk.
Atanmissiniz ; senelerce bu anı bekleyenler var doğunun en ücra köşesini yazanlar , aracinız var , daha ne olsun.

Herseyde bir hayır vardır. Kazandınız diye mutlu olmak varken kızıyorsunuz kendinize.

atanmışsınız, 15 dakika fazla yol gitmeye mi taktınız? Doğuda arkadaşım, bir dağ köyüne ilçeden gidip geliyor. Çoğu zaman köyde mahsur kalarak geçirdi bütün kışı.

Emin olun çok saçma, her gün 2 saat gitseniz, 2 saat gelseniz bile değer atanmaya.

Oncelikle hayirli olsun.
Gittiginiz ilde 6 yil kalma ve es durumundan tayin olamama sartlari hala gecerli mi merak ettim de

Vay iyi yakalamissininiz. Öyle diyince ben de bakayım dedim ama çok konusu var bulamadım:) Bakalım buna cevap verecek mi?
açık aramak için değil, herkes problemli olduğunu geçmiş konularında söylediklerini yazınca bakmak istedim arada aşinayım takıntılarına zaten. Belki bir açıklaması vardır, ama mesleki konusunda asla öğretmen olduğunu yazmamış. Bir üye "bu yaşa kadar meslek edinmemişsin okumamıssın şimdi çocuğu erteleme" dediğinde konu sahibi de "haklısınız" tarzında bir cümle kurmuş.

öncelikle çocuğunuzu neden kendinizle götürüp getireceksiniz ki üstelik görevlendirme ayarlamaya da çalışabilirsin ki vardır bir hayır bence sıkmayın canınızı

Iste tercih surecinin ne kadar onemli oldugu boyle durumda belli oluyor.
Ilk atandigim yerde bir arkadas ta bebegiyle 3 sene gelip gitti hatta yanina annesini de surukleyerek.Ogretmenler odasinda kizin annesi bebegi ayaginda sallardi koltukta.
Ders programiniz nasil olacak? Bransiniz ne? Mudurunuz illaki bir kolaylim yapacaktik size.Bos gun vs seklinde.
Hayirlisi olsun atamaniz.Bunun tadini cikarin oncelikle bence.Zorluk illaki cekiliyor.

Ay bak gene dellendim.
Doğudasın diye zaten az derdini çekmedik.
Güneye atanmışsın sevinsene!!
Yarım gün çalışıyormuşsun daha ne??
Üst sınıf araban mevzusuna girmiyorum bile, bazen dalga geçmek için konu açtığını düşünüyorum.
Ha bi de neymiş, koltuğun arkasında ipad varmış ama çok izlemesini istemiyormuş! Vah ki ne vah

Merkeze daha yakın okulun 15 dakika süreceğine emin misiniz? Atandığınız okula otobandan gidiyormuşsunuz, yakın olanlara şehir içi trafiğine girilerek gidiliyorsa aynı süre olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…