- 29 Ocak 2019
- 742
- 907
- 103
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Olan olmuş 30 dk bişey olmazYüksek bir puanla güneyde büyük bir ile atandım dün. Ancak gece hiç uyuyamadim.. kendime kızıyorum. Okulum il merkezine 22 km. Kendi aracimla ve çocuğumla gidiş geliş yapacağım. Oto Koltuğuna koyup yani. Saatler 08 30 - 13 30 arası. . Ancak gordum ki merkeze 13 km olan diğer 2 okul da geliyormuş bana.. boşu boşuna 9 km uzaktaki bir okula gitmiş oldum. Benden düşük puanlar daha yakina yerlesmisken. . Kızıma boş boşuna gidiş gelis 18 km fazla yol cektirmis olacağım. Nasıl düşünmedim anlamıyorum. Nasıl mesafeye göre tercih yapmam .. düşünemem. . Buyuk, imkanları iyi bir okul gecen yil 88 puanla kapatmis. Hayatta gelmez diye yazmistim. Üstelik 4 yil bu şekilde olacak. Yol kendi arabamla 25 30 dakika sürüyor. Bildiğiniz düz otoyol yani. Bilemiyorum yani 15 dakka gidebileceğiniz yer varken yarım saat.. Üzgünüm benim yüzümden yollarda sefil olacak. . Merkez dışında ev tutma şansım yok bu arada.
Ben atanalı yıllar oluyor ancak benzer bir durumum olmuştu. Sonra orada norm fazlası oldum daha iyi bir yere gittim eşimle tanıştım kısaca belki hayatınız da başka bir güzelliğe vesile olacaktır.. hayırlı olsun bu arada. Mebte akşamdan sabaha herşey değişebilirYüksek bir puanla güneyde büyük bir ile atandım dün. Ancak gece hiç uyuyamadim.. kendime kızıyorum. Okulum il merkezine 22 km. Kendi aracimla ve çocuğumla gidiş geliş yapacağım. Oto Koltuğuna koyup yani. Saatler 08 30 - 13 30 arası. . Ancak gordum ki merkeze 13 km olan diğer 2 okul da geliyormuş bana.. boşu boşuna 9 km uzaktaki bir okula gitmiş oldum. Benden düşük puanlar daha yakina yerlesmisken. . Kızıma boş boşuna gidiş gelis 18 km fazla yol cektirmis olacağım. Nasıl düşünmedim anlamıyorum. Nasıl mesafeye göre tercih yapmam .. düşünemem. . Buyuk, imkanları iyi bir okul gecen yil 88 puanla kapatmis. Hayatta gelmez diye yazmistim. Üstelik 4 yil bu şekilde olacak. Yol kendi arabamla 25 30 dakika sürüyor. Bildiğiniz düz otoyol yani. Bilemiyorum yani 15 dakka gidebileceğiniz yer varken yarım saat.. Üzgünüm benim yüzümden yollarda sefil olacak. . Merkez dışında ev tutma şansım yok bu arada.
Vay iyi yakalamissininiz. Öyle diyince ben de bakayım dedim ama çok konusu var bulamadım:) Bakalım buna cevap verecek mi?2016 yılında konu açmışsınız bu yaşa kadar mesleğim olmadı 2 sene sağlık mı okusam çocuk mu yapsam diye, ne ara öğretmen oldunuz acaba
Ben cevap vereyim konu sahibinin yerine 4 yıl kalma zorunluluğu var ve 4 yıl isteyemiyor tayin.Oncelikle hayirli olsun.
Gittiginiz ilde 6 yil kalma ve es durumundan tayin olamama sartlari hala gecerli mi merak ettim de
açık aramak için değil, herkes problemli olduğunu geçmiş konularında söylediklerini yazınca bakmak istedim arada aşinayım takıntılarına zaten. Belki bir açıklaması vardır, ama mesleki konusunda asla öğretmen olduğunu yazmamış. Bir üye "bu yaşa kadar meslek edinmemişsin okumamıssın şimdi çocuğu erteleme" dediğinde konu sahibi de "haklısınız" tarzında bir cümle kurmuş.Vay iyi yakalamissininiz. Öyle diyince ben de bakayım dedim ama çok konusu var bulamadım:) Bakalım buna cevap verecek mi?
öncelikle çocuğunuzu neden kendinizle götürüp getireceksiniz ki üstelik görevlendirme ayarlamaya da çalışabilirsin ki vardır bir hayır bence sıkmayın canınızıYüksek bir puanla güneyde büyük bir ile atandım dün. Ancak gece hiç uyuyamadim.. kendime kızıyorum. Okulum il merkezine 22 km. Kendi aracimla ve çocuğumla gidiş geliş yapacağım. Oto Koltuğuna koyup yani. Saatler 08 30 - 13 30 arası. . Ancak gordum ki merkeze 13 km olan diğer 2 okul da geliyormuş bana.. boşu boşuna 9 km uzaktaki bir okula gitmiş oldum. Benden düşük puanlar daha yakina yerlesmisken. . Kızıma boş boşuna gidiş gelis 18 km fazla yol cektirmis olacağım. Nasıl düşünmedim anlamıyorum. Nasıl mesafeye göre tercih yapmam .. düşünemem. . Buyuk, imkanları iyi bir okul gecen yil 88 puanla kapatmis. Hayatta gelmez diye yazmistim. Üstelik 4 yil bu şekilde olacak. Yol kendi arabamla 25 30 dakika sürüyor. Bildiğiniz düz otoyol yani. Bilemiyorum yani 15 dakka gidebileceğiniz yer varken yarım saat.. Üzgünüm benim yüzümden yollarda sefil olacak. . Merkez dışında ev tutma şansım yok bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?