Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

öyle melikecim bekelyip görücez belirtilere çok takılma yinede sen olurmu sonra hayal kırıklıgı yaşarsın daha çok üzülürsün..

kanki akvaryum şu deniz altında koridorda yürüyorlar ya orası değil mi:))))
ilk 3 ayım bitsin gideriz inş.. bol bol gezeriz inş kocişle, şimdi kusma falan yok diye iştahım iyi kilo aldım evde yatmaktan amaaaan boşver bebiş iyi olsun da ben de hayatımda ilk kez topiş olurum ne var yani:))) herkez uçuyorsun diyordu artık son 1 senedir iyiyim hamdolsun

hayırlısı olsun bitanem yok öle kafama takmıyom kele bakmayın siz banaaaa

öyle melikecim bekelyip görücez belirtilere çok takılma yinede sen olurmu sonra hayal kırıklıgı yaşarsın daha çok üzülürsün..

olur canımda oraya tbaloyu koyuyoz ya hani sizde bakıverin olurmuu benimkine bakın en azından walla siz yardımcı olmasanız ben bişi bilmiyomkiii:sm_confused: çok soalun hepiniz

valla kankicim alışveriş merkezinin içinde galiba orası degil ama denizin altındanda geçtik yürüyen kavız var köpek balıklarını gördüm...
tabi canım yeterki fındık kurdu iyi olsun verirsin sonra...
bende dogumda aldıgım kiloları veremedim ama napayım hem kilo verip hem hamile kalamamki iyi beslenmem lazım...

olur canımda oraya tbaloyu koyuyoz ya hani sizde bakıverin olurmuu benimkine bakın en azından walla siz yardımcı olmasanız ben bişi bilmiyomkiii:sm_confused: çok soalun hepiniz

bakıyoruz melikecim sen merak etme bende pek anlamıyorum zaten..:dance:

tabi canım ya aynen 1 senedir çok iyi beslenmeye çalıştım kilom iyiydi. şimdi de aynen iyi beslemeye çalışıyorum 3 yıldır bekliyorum bi de kiloyu hiç ama hiiiiiç problem etmem

ya kızlar altta isimler yok ne oldu yine siteye:))
kesin birazdan bakıma girer yine:))) çökertiyoruz muhabbetimizle siteyi:)))

tamam tatlım napalım ümit dünyasıııııısenağlama

neyse kızlar ben kactım acayip uykum geldi yine k.ib görüşmek dilegiyleeeeee öptüm sisiiiii

kızlar siteye bi haller oldu çok ağırlaştı. bende kuran-ı kerim okuyacağım sonra yine görüşürüz öptüm hepinziziiii

ıyiyim Melikecim,of vakit geçsin de eve gideyim diorum,hava böyle bozuk olduğunda hastlara da randevularını iptal ediorlar,boş geçti bugün.
sen de uyudun dinlendin herhalde :)

Ayy bir sürü hamile tablosu baktım,gözlerim şaşı kalacak sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

İyiyim Melikecim,of vakit geçsin de eve gideyim diorum,hava böyle bozuk olduğunda hastlara da randevularını iptal ediorlar,boş geçti bugün.
sen de uyudun dinlendin herhalde :)

evet canım dus aldım ayıkamadımdakaydirigubbakcemile3 simdide yogurt yiyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…