belirtiler güzel melikeciğim inş pskikolojik değil gerçektir
bebiş merhaba diyordur belkide
dolunay canım oraya cevap yazdım merak etme..:)) yok kız karışık olmuyor tabloyu koyun arada yorumlara bakın. muhabbete buraya gelin
öyle melikecim bekelyip görücez belirtilere çok takılma yinede sen olurmu sonra hayal kırıklıgı yaşarsın daha çok üzülürsün..
kanki akvaryum şu deniz altında koridorda yürüyorlar ya orası değil mi:))))
ilk 3 ayım bitsin gideriz inş.. bol bol gezeriz inş kocişle, şimdi kusma falan yok diye iştahım iyi kilo aldım evde yatmaktan amaaaan boşver bebiş iyi olsun da ben de hayatımda ilk kez topiş olurum ne var yani:))) herkez uçuyorsun diyordu artık son 1 senedir iyiyim hamdolsun
olur canımda oraya tbaloyu koyuyoz ya hani sizde bakıverin olurmuu benimkine bakın en azından walla siz yardımcı olmasanız ben bişi bilmiyomkiii:sm_confused: çok soalun hepiniz
valla kankicim alışveriş merkezinin içinde galiba orası degil ama denizin altındanda geçtik yürüyen kavız var köpek balıklarını gördüm...
tabi canım yeterki fındık kurdu iyi olsun verirsin sonra...
bende dogumda aldıgım kiloları veremedim ama napayım hem kilo verip hem hamile kalamamki iyi beslenmem lazım...
bakıyoruz melikecim sen merak etme bende pek anlamıyorum zaten..:dance:
ya kızlar altta isimler yok ne oldu yine siteye:))
kesin birazdan bakıma girer yine:))) çökertiyoruz muhabbetimizle siteyi:)))
İyiyim Melikecim,of vakit geçsin de eve gideyim diorum,hava böyle bozuk olduğunda hastlara da randevularını iptal ediorlar,boş geçti bugün.
sen de uyudun dinlendin herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?