Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Günaydın melekcim, ben de yeni oturdum tam sana msj yazacaktım.Dün akşam 2 tane yasin okuduk senin için,Allah kabul ederse inş.

Hoşgeldin Dolunay,ateşin yükselişe geçmiş,hayırlı olsun bakalım FF ne yorum yapacak :)

dolunaycım seninde ne yüksek ates degerin 36.6 galiba benim gibi pek ataesli degiliz biz sanırım hakkında hayırlısı olsun canımmmm

Dolunaycım seni psikolojik olarak etkilemek istemem, ben Sivasa gittiğim zaman 10 günlük bir gecikmem olmuştu,bir keresinde de tam tersi 4-5 gün erken gelmişti.Günümü değiştiryor,burası deniz seviyesi ve biz bir anda 1400 rakıma çıkıyoruz.Bunların normal olacağını söylemişti doktorum.Sonuç itibariyle oralarda basınç düşük kan dolaşımını da etkiliyor diye biliyorum.

günaydın dolunaycım hoşgeldin canım naıslsınnna.s.

hoşbulduk canım..iyiym çok süğkür sen nasılsın bakem.. yaa senşin tam heyecanlı günler başlamış 4 gün var adetine inş. ateşin düşmezzz artık

tünaydın dolunaydım öglen oldu...kaydirigubbakcemile3

valla ya bu ne uyku bendeki... daha lenslerimi bikle takmadan pijamarla geldim pcnin başına size yazam diye canlarım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hoşgeldin Dolunay,ateşin yükselişe geçmiş,hayırlı olsun bakalım FF ne yorum yapacak :)

kızz valla dirhem dirhem yükseliyor.. nefret ediyorum ateşimden kaydirigubbakcemile3 diyorum ki yükselsin ddiye ceyranlı battaniye ile mi yatsam artık :roflol: bugünden itiraben çalışmıyorum yeter 9 kere olmuş.. valla bıktım ya soğudum artık bu işlerden

dur melikecim öyle hemen pes etmek yok daha yeni başladık bak benim ne kadar zaman oldu ben pes ediyormuyum...
uykucu seni dolunay hanım demek pjamalısın seni seni ..kaydirigubbakcemile3

dolunaycım seninde ne yüksek ates degerin 36.6 galiba benim gibi pek ataesli degiliz biz sanırım hakkında hayırlısı olsun canımmmm

hayırlısı canım... ama senin durum farklı senin tablon gayet iyi şimdilik.. 2 gün sonra falan test yapsan çıkar mı acaba

hımmm bakalım 40 günde mi gelir benimki 50 gün mü bilmem.. bakarsın nisana kadar olmam gecikmeden kaydirigubbakcemile3 beni direk mayıs ayı listesine eklersiniz artık .. oyy oyyy keşke gitmeseydim aydına yaaa

Ohoo melike hemen vazgeçilir mi yaa,dur bakalım her yeni ay yeni umut.

yok ya canım inanki sunu ye bunu ye acayip kilo almışım kıyafetlerim hep dar geliyo artık ben kiloyu hiç sevmem esimde dedi boşver canım kafana takma kilon yok desede ben artık gercekten vazgecmeyi düşünüyorum olmuyo yapıcak bişi yokkksenağlama suanda hiç iyi degilim hatta aglayarak yazıyorummmm

Ya dur bakalım Dolunay bilmiyoruz daha,belki de hiç dediklerimizden biri olmadı ve sen yumurtladın bu da erkenden yerleşme düşüşü,( ki inş böledir) hiç bilemeyiz.

dur melikecim öyle hemen pes etmek yok daha yeni başladık bak benim ne kadar zaman oldu ben pes ediyormuyum...
uykucu seni dolunay hanım demek pjamalısın seni seni ..kaydirigubbakcemile3

valla öyle yaaa en iyisi ben lenslerimi takayım üstümü değiştireyim.. ortalığı toplayayaım.. bulaşık makinesini boşaltayım.. kahvaltı yapayım sonra tekrar geleyim.. amma işim varmış bugün yaz yaz bitmedi :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…