Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

tugbacım hayırlı olsun topıgın ınsallah bızde bu topıge hamıle olarak yazarız

sen kaç haftalık hamişsinn :)

canım hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan
Allah evladını hayırlı kılsın inş.
ben daha 1,5 aylık hamişim:)))

Tubacım eşim kombiyi açtı ama yine de farketmedi ki ben hastalandım yine başladık aklinialirimsmile

ciddi misinguclubacismilekaydirigubbakcemile3
tüh kaçamadı adam senden kurtulamadı yanisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

güzelim ben çok güzel bi zmaanda hamişimkaydirigubbakcemile2
ben çok şükür kışı da ilkbahar yaz ve sonbaharı da yaşıyacağım inş... ekimin sonu kasım başı gibi inş doğum.
kışın sonuna yetiştim:) ilkbahar ve yazı doya doya:) gezerim tozarımda:) sonbaharad yetişeceğim inş:)))

Hilal Elazığda mıydı ?
ınş bişeyiniz yoktur ?geçmiş olsun canım yaa.

gerçekten mi?eyvahedigeldismile
hilaaaal bi haber ver kız nasılsın canım
iinş herkez iyidir

tugbacım hayırlı olsun topıgın ınsallah bızde bu topıge hamıle olarak yazarız

inş canım hoşgeldinnnnnopuyorumnanaktan
niye gelmiyorsun ama özlüyoruz.. hem açılırsın muhabbet ederk gelopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
evet melekcim evim mis gibi oldu bir kaçgün idare etse beni evim temiz olunca mutlu oluyorum valla

bende aynı ev temiz olunca insanın içi daha rahat
deprem olmuş şimdi duydum kızlardan nasılsın ya merak ettik bak seni çabuk gel...

ben geldim kızlar ama yorgunum valla ne istanbulmuş trafigi mafetti bizi ama güzel geçti
istanbulda yaşamak zor allah yardımcınız olsun gerçi alışalanlar kopamıyorda..
erken gittik akşam 8 evdeydim çok şükür.geç gitsek nolurdu bilmem artık kaydirigubbakcemile3

burdayım gülüm
dr bölümüne bakıyordum hastane hakkında yorumlara

ben de seni bekliyordum geziniz nasıl geçti merak ettim
akvaryıum nasıldı?
resim çektiniz mi

evet canım anadoludan avrupaya, avrupadan anadolu yakasına geçeceğine koceeli daha yakın geliyor:)))))))))

ben 23 sene istanbulun merkezinde beyoğlunda oturdum orda doğup büyüdüm. evlendim 3 yıldır anadolu yakasındayım. biraz zor oldu ama alıştım buralara. istanbulda gezmediğim yer yoktur çok güzeldir buralar
istanbul trafiğinin biraz daha rahat hali bu gördüğün:)))) metrolar sağolsun süper zaman kazandırıyor Allah razı olsun yapanlardan:)))

Ben de iyiym çok şükür.Hava çok soğuk ya ,dondum gelene kadar hala da ısınamıyorum .

selam kızlar
tubacım nbr nasılsın
ctesi dra gittim oğlum oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar hilali çok merak ediyorum gerçekten elazığda mıoturuyor
bilanço ağır, inş etkilenmemişlerdir

selam kızlar
tubacım nbr nasılsın

selam canım iyiyim sen nasılsınopuyorumnanaktan
oğlun mu süper ya:)))) sen kız tickeri yapmıştın galiba:)) hayırlısı olsun canım beniiiiiiiim. oğluşlar anneci olur gözün aydın:)))
benimde içimden başta erkek geçiyordu şimdi kız hayırdır inş:)))))

ayşeciğim sen de sitare gibi çok erken öğrenmişsin...
2 li teste büyük usg ile mi öğrendin sende

evet ya ben de çok merak ediyorum... inş. birsey yoktur.. gerçi merkez üssü bir köymüş.. onlar merkezde galiba

burdayım gülüm
dr bölümüne bakıyordum hastane hakkında yorumlara

ben de seni bekliyordum geziniz nasıl geçti merak ettim
akvaryıum nasıldı?
resim çektiniz mi

güzeldi evet resim çektim akvaryumda güzeldi gittigimize degdi yani tatlım..

Nasılsınız kızlar ?

sagol sen nasılsın canım..

oh maşallah koca istanbulu bitirdin yani maşallah...opuyorumnanaktan

Ben de iyiym çok şükür.Hava çok soğuk ya ,dondum gelene kadar hala da ısınamıyorum .

evet ya çok soguk var sabah kalkıgımda daglarda kar var yerlerdede azıcık vardı ama şimdi yok...

selam kızlar
tubacım nbr nasılsın

hoşgeldin canım hadi gözün aydın allahım sagsalim kucagınada almayı nasip etsin...

evet ya ben de çok merak ediyorum... inş. birsey yoktur.. gerçi merkez üssü bir köymüş.. onlar merkezde galiba

ben sanki hilalı elazıgda degil gibi geliyor ama..

cnm bende hep kız hissediyordum ama erkekmiş:))))

ayşeciğim sen de sitare gibi çok erken öğrenmişsin...
2 li teste büyük usg ile mi öğrendin sende

cnm ben cuma günü hangi akla hizmetse temizlik yaptım
akşam bi kasık ağrısı bel ağrısı bide midem bulanmaya başladı kesin dedim bişey oldu
100 km çevremizde bi kadın doğumcu bulamadık nöbetçi sabaha kadar ağladım
normalde 1 hafta sonra idi 2li test randevumuz ama hemen gittik tabi dr çok kızdı iş yapmama
zaten risklisin dedineyse gelmişken ikilinide yapalım dedi
sata göre 11+3 dük ama usg de 12+2 çıktık benim sıpa önden gidiyor ense kalınlığını ölçtü
1.1 mm çok ii dedi aman çok şekerdi bi saniyed durmadı yerinde dr bile çok güldü zorla ölçtü ensesini cinsiyet konusunda bi tahmin varı dedim ben tahminleri söylemiyorum dedi ben istiyorum diye ısrar edince tmm bakalım dedi 4 boyutlu baktı bacak arasındaki parıltıyı gösterdi % 70 80 erkek dedi
2 hafta sonra kontrol var o zaman kesinleşicek inş
ayyy ne yazdım öylekaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaaaaa kızlar hepiniz burdaısınız yaaa niye gelmiyosunuz diger topige senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…