sen kaç haftalık hamişsinn :)
Tubacım eşim kombiyi açtı ama yine de farketmedi ki ben hastalandım yine başladık aklinialirimsmile
oh oh yarasın yiğenime kışın hamile olmak aslında işkence ha bulamıyosunda mevsiminde herşeyi en güzeli baharda ahmile kalmak bazı meyveler var onu söyleyipte iştahınızı çektirmiyeyim kaydirigubbakcemile3
Hilal Elazığda mıydı ?
ınş bişeyiniz yoktur ?geçmiş olsun canım yaa.
tugbacım hayırlı olsun topıgın ınsallah bızde bu topıge hamıle olarak yazarız
evet melekcim evim mis gibi oldu bir kaçgün idare etse beni evim temiz olunca mutlu oluyorum valla
selam kızlar
tubacım nbr nasılsın
ctesi dra gittim oğlum oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
burdayım gülüm
dr bölümüne bakıyordum hastane hakkında yorumlara
ben de seni bekliyordum geziniz nasıl geçti merak ettim
akvaryıum nasıldı?
resim çektiniz mi
Nasılsınız kızlar ?
evet canım anadoludan avrupaya, avrupadan anadolu yakasına geçeceğine koceeli daha yakın geliyor:)))))))))
ben 23 sene istanbulun merkezinde beyoğlunda oturdum orda doğup büyüdüm. evlendim 3 yıldır anadolu yakasındayım. biraz zor oldu ama alıştım buralara. istanbulda gezmediğim yer yoktur çok güzeldir buralar
istanbul trafiğinin biraz daha rahat hali bu gördüğün:)))) metrolar sağolsun süper zaman kazandırıyor Allah razı olsun yapanlardan:)))
Ben de iyiym çok şükür.Hava çok soğuk ya ,dondum gelene kadar hala da ısınamıyorum .
selam kızlar
tubacım nbr nasılsın
ctesi dra gittim oğlum oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet ya ben de çok merak ediyorum... inş. birsey yoktur.. gerçi merkez üssü bir köymüş.. onlar merkezde galiba
selam canım iyiyim sen nasılsınopuyorumnanaktan
oğlun mu süper ya:)))) sen kız tickeri yapmıştın galiba:)) hayırlısı olsun canım beniiiiiiiim. oğluşlar anneci olur gözün aydın:)))
benimde içimden başta erkek geçiyordu şimdi kız hayırdır inş:)))))
ayşeciğim sen de sitare gibi çok erken öğrenmişsin...
2 li teste büyük usg ile mi öğrendin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?