Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

A&S Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .
Sabah bakıcı geldi hemen hamile msin diye sordu bana.Kızı rüyasında görmüş,yoksa var mı bişeyler dedi :)
Ben de içimden innnşşşaaallaaahh dedim :)))

hakkında hayırlısı inş juli
ovulasyondan hemen sonraki 1-2 gün sonra yeğenim gelmişti teyze sen hamilesin dedi:))))) doğruydu:)))))
hamile miisin diye bile sormadıdirek hamilesin dedi:))))

melekcim... ben 1.5 yıl malatyada okumuştum.. ve hilale nerelisin diye sormuştum o da elazığ demişti.. malatya ile yakın ya hatta muhabbetini bile yapmıştık.. hilal de malatyadaki tüp bebek doktoruna gitmişti de klomeni vermişti ya ona.. geçen ay klomen kullanan hilal değil miydi?
inş. yanlış hatırlıyorumdur canım

aabeyazmelek cnm çok sağol
darısı tüm isteyenlerin başına inş

amin cümlemize...

aaaaaaaaaaaaaaa kızlar hepiniz burdaısınız yaaa niye gelmiyosunuz diger topige senağlama

geldim tablomu koydum çıktım orda muhabbet etmek istemiyorum
burası muhabbet yeri benim için...

rüyası hayırlara çıksın hadi inşallah julia..

evet ya dogru hatırlıyorsun canım geçen ay klomen kullanmıştı...kaydirigubbakcemile5

MElikecim senin tablon iyi maşallah son 3 günde belli olacak ,sen üzülme akşama kadar vakit var :)

çok tesekkür ederim canım walla ben analmıyom hergün yazıyom sizde göz atın olurmu canım hayırısı olsun bitanem çok saolunnna.s.

ınş kızlar ama artık en ufak şeyden bile ümit edince insan iyice üzülüyor sonra .Hayırlısı bakalım,hepimiz için.

hımm anladım canım çok tesekkürler tabloma bakmak için zaten cagırdım ya bitanem cok saolun canım yaaa en azından sesime kulak verdiniz görmezden gelmediniz çokkk teskkkürlerra.s. a.s. a.s.

tubacım galiba yeni yumurtluyorum.. diğer tarafa yazdım cevap ama sen buraya geçmişsin... valla bu çift topik karışık oluyır biraz dimi

belirtiler güzel melikeciğim inş pskikolojik değil gerçektir
bebiş merhaba diyordur belkide

dolunay canım oraya cevap yazdım merak etme..:)) yok kız karışık olmuyor tabloyu koyun arada yorumlara bakın. muhabbete buraya gelin

öyle melikecim bekelyip görücez belirtilere çok takılma yinede sen olurmu sonra hayal kırıklıgı yaşarsın daha çok üzülürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…