- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
dur melikecim öyle hemen pes etmek yok daha yeni başladık bak benim ne kadar zaman oldu ben pes ediyormuyum...
uykucu seni dolunay hanım demek pjamalısın seni seni ..kaydirigubbakcemile3
yok ya canım inanki sunu ye bunu ye acayip kilo almışım kıyafetlerim hep dar geliyo artık ben kiloyu hiç sevmem esimde dedi boşver canım kafana takma kilon yok desede ben artık gercekten vazgecmeyi düşünüyorum olmuyo yapıcak bişi yokkksenağlama suanda hiç iyi degilim hatta aglayarak yazıyorummmm
Dolunay zaten istemiyorsan yumurtlamışsındır bence,isteksizlik de bir belirtidir.
Melike yediklerin sana kilo yapacak şeyler değil ki,öyle düşünme,çık kafanı dağıt biraz sen sıkılmışsın,her şeye güzel bakmak gerek.Ağlanacak hiç bişey yok :)
yok ya canım inanki sunu ye bunu ye acayip kilo almışım kıyafetlerim hep dar geliyo artık ben kiloyu hiç sevmem esimde dedi boşver canım kafana takma kilon yok desede ben artık gercekten vazgecmeyi düşünüyorum olmuyo yapıcak bişi yokkksenağlama suanda hiç iyi degilim hatta aglayarak yazıyorummmm
güzelim senin durumun ağlanacak durum değil kiii.. keşke benim tablom da senin gibi olsa güle oynaya yazarım valla.. canım seni çok üzüyorsa bu durum kan testi falan yaptırsana için rahatlar hem.. ama diyorum senin tablon çok güzel.. biz sadece ümitlenme eğer adet olursan üzülürsün hayal kırıklığına uğrarsın diyoruz sana... yoksa tablonun durumu gayet iyi... ama son güne kadar beli olmaz tabi
merak etme melike o kiloları bebekler bir verdirecek ki göreceksiniz,ben aldığım 20 kiloyu 23 olarak geri verdim.Bebişler saolsun biraz yoruolar anneyi :)
melikecim aglamak yok dur ya noldu sana böyle kendine gel biraz müzik aç dinle şarkıyı söyle bagıra bagıra bana çok iyi gelirde öyle yapmak aklinialirimsmile at şu üstündeki negatifleri sempatiksalakcinni
senden çok bekleyenleri düşün kaç arkadaşımız var pes ediyorlarmı yaşında genç hadi bakalım ..
Kızlar valla ben bile üzüldüğüm çoğu zaman yazmak istemiyorum,arkadaşlara haksızlık etmişim gibi geliyor,bu stresi hepimiz çekiyoruz.Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?