Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

dur melikecim öyle hemen pes etmek yok daha yeni başladık bak benim ne kadar zaman oldu ben pes ediyormuyum...
uykucu seni dolunay hanım demek pjamalısın seni seni ..kaydirigubbakcemile3

ya hepinize çok tesekkür ederimmmmm allahım inşallah sizin emeklerinizi bosa cıkarmazzzz:Saruboceq:

Melike yediklerin sana kilo yapacak şeyler değil ki,öyle düşünme,çık kafanı dağıt biraz sen sıkılmışsın,her şeye güzel bakmak gerek.Ağlanacak hiç bişey yok :)

Yani hormon seviyelerine bağlı olarak isteğimiz yumurtlama günlerinde daha çok artar,misal şu an ben hiç istemiyorummmmm :)))

Melike yediklerin sana kilo yapacak şeyler değil ki,öyle düşünme,çık kafanı dağıt biraz sen sıkılmışsın,her şeye güzel bakmak gerek.Ağlanacak hiç bişey yok :)

ya canım zaten iki ögün yiyozda esim hoplama zıplama deyip duruyo aylardır ve hareketsiz kaldım bide üstüne hep burdayım sürekli oturuyom ben mi dısarı çıkmakmı esim izin vermiyokiii nereye gidicemm önceki gün aradım canım kipaya kadar gidim hem yürüyüş yapmış olurum dedim otur oturdugun yerde diyooo:gitme:

güzelim senin durumun ağlanacak durum değil kiii.. keşke benim tablom da senin gibi olsa güle oynaya yazarım valla.. canım seni çok üzüyorsa bu durum kan testi falan yaptırsana için rahatlar hem.. ama diyorum senin tablon çok güzel.. biz sadece ümitlenme eğer adet olursan üzülürsün hayal kırıklığına uğrarsın diyoruz sana... yoksa tablonun durumu gayet iyi... ama son güne kadar beli olmaz tabi

merak etme melike o kiloları bebekler bir verdirecek ki göreceksiniz,ben aldığım 20 kiloyu 23 olarak geri verdim.Bebişler saolsun biraz yoruolar anneyi :)

yok canım hiç ümidim yok zaten biz elimizden geleni yaptık takdir allahın ......

melikecim aglamak yok dur ya noldu sana böyle kendine gel biraz müzik aç dinle şarkıyı söyle bagıra bagıra bana çok iyi gelirde öyle yapmak aklinialirimsmile at şu üstündeki negatifleri sempatiksalakcinni
senden çok bekleyenleri düşün kaç arkadaşımız var pes ediyorlarmı yaşında genç hadi bakalım ..

dolunaycım yogunsun bugun eee geç kalkınca işler birikiyor sengözlerimebaksanab
julia valla dogru olabilir geçen ay hiç istek yoktu bende ama buay daha iyiyim kaydirigubbakcemile3

Kızlar valla ben bile üzüldüğüm çoğu zaman yazmak istemiyorum,arkadaşlara haksızlık etmişim gibi geliyor,bu stresi hepimiz çekiyoruz.Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul eder inşallah.

merak etme melike o kiloları bebekler bir verdirecek ki göreceksiniz,ben aldığım 20 kiloyu 23 olarak geri verdim.Bebişler saolsun biraz yoruolar anneyi :)

canım ben temmuz 5 te evlendim ve 10 kilo aldım 8 ay içinde hareket yok bişi yok ye iç yat kalk hiç bişi yok ev temizligi ne kadar kalori yakıcak zaten hadi işte yapalım ama her ay elim boş çıkıyo bari artık kendime zaman ayıreayım diyom canımmm annemde öle söledi o gün adanaya gittigimizde masallah boyum var ama kemiklerim iri oldugu için aldıgım kilo ne kadar belli etmiyo deslerde ben rahatsızım canım su içsem yarıyo artık yaa bide düşükten sonra ilaçlar aldım onlarda yaramadı bana kilo ayptı yan etkisindede yazıyo

valla oda kaçaklar arasında ama daha yeni kalkar saat farkı varya 3 geliyor siteye genelde..
akşam yazmamış inşallah iyidir mügecim ve bebşi...

bilmiyom bugün böle oldum bende anlamıyommm canım

Normalde adeti bittikten sonra biraz istekli olursunuz,sonra yumurtlama günlerine doğru iyice artar ve sonra düşer.Yoksa sadece bende mi böyle oluyor aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Kızlar valla ben bile üzüldüğüm çoğu zaman yazmak istemiyorum,arkadaşlara haksızlık etmişim gibi geliyor,bu stresi hepimiz çekiyoruz.Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul eder inşallah.

canım ben bunu hiç düşünmemiştim basınızı agrıttım kusura bakmayınnnnnn

O zaman evde basit hareketler yaparak spor yapabilrisin,ayrıca yemeni azaltabilrsin,ama tamamen değil,ekmeği kesersin mesela,salataya ağırlık veririsin..

Melike bu baş ağrısı değil,dertleşeceksin tabiki ,paylaşacaksın,o benim psikolojim,benim ne de olsa bir evladım var size haksızlık etmişim gibi hissediorum.O yüzden söyledim,yoksa paylaşmak için burdayız.

yeni evlenenler mutlaka kilo alıyorlar bu normel birşey
doktorlar ne diyor ay çok yedim kilo aldım diyor bayanlar aslında daha öncedende yemiş oldugunuz kilolar çıkıyor ortaya dogru bence
ben dogumdan sonra sadece 1 kilo gitti sonra eski kiloma döndüm ama tekrar hamileyken kiloma döndüm valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…