Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Melikecim darıldın mı yoksa ya ? ben sanak asti söylememiştim,ben hep aklımda bunlar diye söylemiştim

bilmiyom canım bugün duygusallıgım üzerimde önceki gecede zaten hüngür hüngür aglıyom yataga girince düşük yaptıktan sonra oldu bu kilo bende artık kendime bakıcam dedim canım bişi demedim zaten çok saol........

Melikecim darıldın mı yoksa ya ? ben sanak asti söylememiştim,ben hep aklımda bunlar diye söylemiştim

yok ya siz kusura bakamayın canım ne haddime düşmüş allah bagıslasın bebişin varmış darısıda tüm isteyen arkadaslara olsunn inşallahhhh k.ib

ınş bütün bunlar hamileliğin verdiği duygusallıklardır :) Biz de bakımlı hamişler oluruz ne güsel işte :)

yok canımm önceden kilo olsada koruyodum şimdi yapamıyom canım sende saollll fikrilerin için tatlım kendime bakayım dedim bişi demedim zaten

Tabiki melikecim inş hakkımızda hayırlısı,sen sıkma canını,üzülme,biraz duygusallaşmışsın,normal.
Sen neşelenecek şeyleri düşün,hatta bebk dışında bişeyler düşün,keşke dışarı çıkma şansın olsaymış,kafan dağılırdı.

belkide canımmm cok saol .........

Dün akşam Ezeli izlerken ,babsı seni çok özledim diye sarıldı oğluna ben başladım ağlamaya,insan stresle ne tepkiler veriyor.Siz yeterki sağlıklı olun,Allah sağlık sıhhat versin elbet gelir bebişler :)

evet canım haklısında olmuyo işte bende sasırıyom niye böleyim diye gercekten ne olduysa bana tuttugunu koparan bi kızdım şimdi ne hale gelmişimmm diyom bende

Belki de hamişsindir Melike belirti veriyordur,olumlu düşünelim biraz da :)

allahım bilir canımm sen hani diyosun ya babası geldi ogluma sarıldı diye benimde aklıma bu ay hani çalışıyoz ya kociş görevden gelmişti sarılmış göbüşüme kızım geliyomusun hadi artık gel dedigi geldi bende çok duygulanıyom işte kocişimi düşünyom canım kendimi deilllllll

valla canım aslına bakarsan melikecim bende kötüyüm bugunlerde ama belli etmiyorum 6 aylık bebegimi kaybettim inanki içim çok acıyor güçlü sabırlı oldugumu sanıyordum ama sadece kendimi kandırıyormuşum yinede allahıma sıgınıyorum allahım sabır güç kuvvet versin hepimize...

çok duygusal olmuş buralar yaaaa hamilelik hormonlarınız mı çalışmaya başladı yoksaaaaaa :)

aminnn melekcim bende 4 haftalık bebişimi kaybettim tabi o nunda acısı var üzerimizde napalım yiyecek ekmegi yokmuş canım yok şimdi iyiyim canım gectiii tamam ben belli ettim kusura bakmayın bidaha olmaz canım bilmiyodum belli edilmeyecek oldugunuuuu

mrb tubacım hoşgeldin canım nasılsınnnnopuyorumnanaktan

iyiiyim bitanem sen nasılsınopuyorumnanaktan
ben de çok hassaslaşmıştım son zamanlarda inş seninde hayra alamettiryerimseniben

oyy oyyyyy kankim gelmiş hoşgelmiş nasılsın tatlışkom bugun..

oyy oyyy tatlişkon kurban olsun seni Yaratanayerimsenibena.s.
iyiyim canişkom sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…