Melike bu baş ağrısı değil,dertleşeceksin tabiki ,paylaşacaksın,o benim psikolojim,benim ne de olsa bir evladım var size haksızlık etmişim gibi hissediorum.O yüzden söyledim,yoksa paylaşmak için burdayız.
Melikecim darıldın mı yoksa ya ? ben sanak asti söylememiştim,ben hep aklımda bunlar diye söylemiştim
yeni evlenenler mutlaka kilo alıyorlar bu normel birşey
doktorlar ne diyor ay çok yedim kilo aldım diyor bayanlar aslında daha öncedende yemiş oldugunuz kilolar çıkıyor ortaya dogru bence
ben dogumdan sonra sadece 1 kilo gitti sonra eski kiloma döndüm ama tekrar hamileyken kiloma döndüm valla..
İnş bütün bunlar hamileliğin verdiği duygusallıklardır :) Biz de bakımlı hamişler oluruz ne güsel işte :)
Tabiki melikecim inş hakkımızda hayırlısı,sen sıkma canını,üzülme,biraz duygusallaşmışsın,normal.
Sen neşelenecek şeyleri düşün,hatta bebk dışında bişeyler düşün,keşke dışarı çıkma şansın olsaymış,kafan dağılırdı.
Dün akşam Ezeli izlerken ,babsı seni çok özledim diye sarıldı oğluna ben başladım ağlamaya,insan stresle ne tepkiler veriyor.Siz yeterki sağlıklı olun,Allah sağlık sıhhat versin elbet gelir bebişler :)
Belki de hamişsindir Melike belirti veriyordur,olumlu düşünelim biraz da :)
merhaba kızlar
nasılsınız
geçmişe bakayım geleyim
valla canım aslına bakarsan melikecim bende kötüyüm bugunlerde ama belli etmiyorum 6 aylık bebegimi kaybettim inanki içim çok acıyor güçlü sabırlı oldugumu sanıyordum ama sadece kendimi kandırıyormuşum yinede allahıma sıgınıyorum allahım sabır güç kuvvet versin hepimize...
çok duygusal olmuş buralar yaaaa hamilelik hormonlarınız mı çalışmaya başladı yoksaaaaaa :)
mrb tubacım hoşgeldin canım nasılsınnnnopuyorumnanaktan
oyy oyyyyy kankim gelmiş hoşgelmiş nasılsın tatlışkom bugun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?