Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım çok tesekkür ederimmmmma.s.

hoşgeldin beyzacığım nasılsın

ya istanbulda oturan juli mi vardı sadece
juli dr un sana cep numarasını verdi mi?
ben istiyorum ki gittiğim dr numarasını versin ki her an ulaşabileyim. kimi dr veriyormuş kimi vermiyor..
dr bölümünde yazı açtım inş istediğim cvpları alırım sonunda

yok melikecim niye kusura bakalım tabikide paylaşacaksın ben sadece beterin beteri vardır
hayat çok kısa bugunleri mutlu geçirelim üzülmüyelim istiyorum tamammı yerimseniben

bende iyiyim tubacım aman iyi ol seni böyle mutlu görmek iyi geliyor bana..a.s
valla aslında meyve suyu ve bir bardakta su içtim okadar ama ..:roflol:

ben hangi topiktre olursam olayım hep arkadslarıma moral veriyodum ne bilim bugün böle oldum herkes elestirdi beni yine saolun ama inanki elimde olan bişi degildi tekrardan kusura bakmayın bidaha olmazzz ben herkesi çokiyi anlıyorummm lütfen sizde beni anlayın olurmu yinede hersey için çok ama çok tesekkür ederim hepinizeeeeee

Canım doktorunun numarasını öğrenmek istiyorsan 11880 ara oradan yardımcı oluyorlar ben dün aradım bende hiç teli yoktu evini işyerini hatta cebine varana kadar verdiler dene istersen...

öyle mi????
ama ben dr un vermesini istiyorum:)))) gittiğimde soracağım... çünkü eğer hastalarına vermiyorsa istediğim yerden bulayım yardımcı olmadıktan sonra işime yaramazki. ben istiyorumki numarasını hastalarıyla paylaşan bi dr olsun. çünkü bazısı veriyor bazısı vermiyor

melikem tablon güzel gidiyor tatlım hayırlısını diliyorum hakkında

dolunay hiç yumurtlamamış gibi duruyor ama beli olmaz tabi ateş yanıltbilir hepimizi

melekciğim daha yolun başında zati:))) çalışşşşşşş:hulya:kaydirigubbakcemile3

julininkini daha bulamadım ona da bakayım inş...

inşallah tubacımmmm inşallahhh :Saruboceq: allahım hepimizin emeklerini boşa cıkarmasın ilk 3 te ismim olur inşallahhhhhhhh rabbimmmmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :ecrin_bebek:

Tuba373 ewet o konuda haklısın ama bana kart vermemişti yani özel olarak bana gel demedi hastanede hesabına uyana git dedi ama ben 3 doktor gezdim hastane olmasına rağmen özeldeymişim gibi ilgilendi o nedenle sonradana karar verdiğimde böyle bulmak zorunda kaldım ,

ben geldim kızlar dün ark. tlf etti yanına gittim gitmişkende saçlarımı kestirdim katkatlıydı dogumdan sonra baya kısaltmıştım katkatlarını aldırdım süper oldu

canım inan benim de içim çok acıyo ama yapılabilecek bişey yok bende 2 tane bebeğimi kaybettim ama hayat devam ediyo en azından bizi cennette beklediklerini biliyoruz ordan da kardeşlerini yollayacaklar bize

inşallah bitanem allahım tez zamnada hepimizin göbüşün hayırlı bi bebişle doldursun emeklerimizi bosa cıkarmasın tatlımmm:Saruboceq:

tubacım bende istanbuldayımm dr un sana telefonunu vermesi lazım tabiki aklına bişey geldiğinde sorabilmelisin her defasında hastaneye gidilmez ki ama demi :) dr nereye gidiyosun

benim doktorum ilk gittigimde vermişti bana numarasını bencede doktorun vermesi daha iyi
evet daha yolun başındayım çalışmak lazım bugun kısmetse eşim istanbul yorgunlugu atamadan işe gitti geldi yorgundu haliyde erkenden yattı uymuş kalmış ben gidesiye kadar.. şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…