meleğim düz mü kestirdin
bende 6 ayda bir kestiririm saçımı, geçen seneye kadar hep kat yapardım ama çok sıkıldım bu yüzden geçensene düz kestirdim ama çok kısa kesmişlerdi:)) şimdi uzadı çok güzel oldu. uçalarından aldıracağım inş
istanbul böyle yorar adamı iştekaydirigubbakcemile3
inşallah melikecim hayırlsı neyse o olsun hakkımızda...
beyza sen hangi dr a gidiyorsun
evet düz yaptırdım sorma bende baya kestirmiştim eşim sevmez kısa saçı bana kızmıştı boshayallersmile tlf ama sonra görünce çok begendi bayanssulusmilesöylüyemedi erkekligi tuttu :sm_cool:
evet katı kullanmakta zor oluyor sürekli bakım istiyor ne zaman kestireceksin dogumdan sonra dimi...
tuba: yooo bu aralar kestiririm ucundan, zaten o kadar kısaltmıştımki kaltlar yok olsun diye:) saçım çabuk uzamasına reğmen 1 senede anca istediğim gibi oldu:)))
evet ya sormaa:) eşimde uzun saçı seviyor:)) hayret daha kestirmedin diye kızıyor bana:))
lülülülülülü:CüvCüv:
Burdayım melikecim hasta baktım,yemek yedim geldim :) süper enerjik oldum:)
Yaalnız bazen meslekten nefretediyorum yaaa,tam yemek yiyecekken abseli hasta geldi o abseyi patlatıp drene etmem gerekiyordu ama ooffff normalde iğrenmem ama tam tüm açlığımla yemeğe saldıracakken olmadı :)
buaraya da yazayım hepiniz ordan burya geçmişsiniz :))
Evet diş doktoruyum Melikecim.Özel muayenehanesine gidiordum evet,Zeynep Kamilin başhekim yardımcısıydı,testler için de bazen sonuçları alıp gidiorduk,çok iyi bir insan,çok seviorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?