Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

canım erdem e gittim ilk kan testi ve kese için Adalet hanım çok ilgilendi. ama ben hospıtalıum la erdem arasında kararsız kaldım. her iki taraf içinde yorumları bekliyorum dr bölmünde. heö iyi hem kötü eleştiriler var. telefonınu veren bi dr istiyorum. sonuçta her saat ulaşmak isterim acil durumda

meleğim düz mü kestirdin
bende 6 ayda bir kestiririm saçımı, geçen seneye kadar hep kat yapardım ama çok sıkıldım bu yüzden geçensene düz kestirdim ama çok kısa kesmişlerdi:)) şimdi uzadı çok güzel oldu. uçalarından aldıracağım inş

evet düz yaptırdım sorma bende baya kestirmiştim eşim sevmez kısa saçı bana kızmıştı boshayallersmile tlf ama sonra görünce çok begendi bayanssulusmilesöylüyemedi erkekligi tuttu :sm_cool:
evet katı kullanmakta zor oluyor sürekli bakım istiyor ne zaman kestireceksin dogumdan sonra dimi...

istanbul böyle yorar adamı iştekaydirigubbakcemile3

he valla sorma zemuszemus sonrada sabah giderken niye uyandırmadın beni çalışma vardı diyor :umursamaz::roflol::roflol:

kızlar ben ogün ilk sayfalara baktım yani ates ölçme yöntemi topiginin buraya gelen arkadaslar masallah hep anne olmuş darısıda bize inşallahhhhhhh

ben çıkıyorum kızlar tuvaletim var ayıptır söylemesi bilgisayarın oldugu odada biraz soguk ondanda tetikliyor olabilir 2 saat sonra görüşürüz...

Tubacım benim doktor cep,ev,iş hastane ne kadar numarası varsa vermişti :) hepsi de kayıtlıdır hala.Kendisi çok ilgiliydi,annem gibi görürüm hala çok severim .

Burdayım melikecim hasta baktım,yemek yedim geldim :) süper enerjik oldum:)
Yaalnız bazen meslekten nefretediyorum yaaa,tam yemek yiyecekken abseli hasta geldi o abseyi patlatıp drene etmem gerekiyordu ama ooffff normalde iğrenmem ama tam tüm açlığımla yemeğe saldıracakken olmadı :)
buaraya da yazayım hepiniz ordan burya geçmişsiniz :))

beyza sen hangi dr a gidiyorsun

canım benim gittiğim 2 dr var biri bayan (muayenehane) biri erkek (ethica incirli de) Ali paşa 3. bebekte ikisinden birini seçicem artık ikisi de çok iyi ve ilgili tabi erkek olanı daha çok seviyorum ama ona giderken de biraz tedirgin oluyorum bakalım bebetomm bi gelsin de..

yaa ben de sıkıldım saçlarımdan ne yaptırsak ki,her ay boyarım diorum neyse belli lsun diyorum sonra vazgeçiyorum,kesin değişiklik lazım di mi bayanssulusmile

hımm anladım canım bu arada sen diş doktorusun galibaaaa

Evet diş doktoruyum Melikecim.Özel muayenehanesine gidiordum evet,Zeynep Kamilin başhekim yardımcısıydı,testler için de bazen sonuçları alıp gidiorduk,çok iyi bir insan,çok seviorum.

aynen juli her ay adet zamanını bekliyordum perma falan yapayım diye:))) adet olunca bi çökntü :)) derken yine adet zmanı yaklaştı aman bebiş varsa bişey olmasın vs vs:)))))))

juli hastanelerdeki dr ların hepsi vermiyor numarasın malesef , araştırıyorum:))

Evet diş doktoruyum Melikecim.Özel muayenehanesine gidiordum evet,Zeynep Kamilin başhekim yardımcısıydı,testler için de bazen sonuçları alıp gidiorduk,çok iyi bir insan,çok seviorum.

hımmm zor canım ya allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…