Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

geçen yıl bu aylarda hamile kalmıştım ama bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim inş. bu sene artık yüzüm gülecek

amin inşallah adet olurken düşüyor genelde canım allahım gönlüne göre versin geçmiş olsun

inşallah canım benim..

maşallah ne çok ilerlemşsiniz:))
hemen okuyup geliyorum inş

kankim gelmiş uykucu hoşgeldin sefalr getirdiniz yigenlerimle...kaydirigubbakcemile2

aynen:roflol:
amin inş hayırlı olur.

Ben geldim. Uğurlu kademli olsun, eline sağlık Tuba. Öbür tarafa artık sırf atel tablolarımızı koyalım ve yorum yapalım. Boşlamayalım ama muhabbet burada dönsün.

hoşgeldin tatlım. hakkımızda hayırlı olsun inş..
hepimizin topiği birlikte karra verdikopuyorumnanaktan

ooo hayirli olsun yeni topigimiz:)

herkese merhaba bu arada..
Ya benim cokk midem bulaniyor, yandim yani daha baslarda boyleerken(

amiiin inş canım benim..
midem bulandığında gülüyorum ben seviniyorumfisfisfis iyicene pisikopata bağladımdelikafadulden

ya kabızlıık çekiyor musunuz kızlar

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeetkaydirigubbakcemile3
kayısı ve bol su bu derdin ilacı:)))

ben burdayım ama kimse yok çıkayım bari... görüşürüz
kankimde yok özledim onu ..

canım benim ne yapayım bütün gün bekledim kimse yoktu ben de sıkıldım:))) biraz dinlendim, yemek yaptım, yedik içtik derken ezel başladı, sonrada uyudum:)))olumunekankayizsmile

hilalcım bende hiç bir degişiklik yok karnım hafif agrıyor bugun gögüslerim arada bir sızlayıp geçiyor
merak etme bende gelicem arkandan...

aaaaaaa kızarım bak he şimdiden ne triplere giriyorsunuz hilallealsanaalsanasmile ikinizide alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

kızlar hepiniz bu ay hamile olursanız kim mart listesini oluşturacak öyle düşünün :) dolu tarafa bakın :)

kötükedihüsolaelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3

tubacım hadi kalk saat 11 oldu bukadar uyunurmu tatlım
teyzesinin güllerini bekliyorum yoksun akşamdan beri dinlenmişsindir artık...

ısırsın o güller senikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

sağol canım benim. darıısı başınıza inş.
topiğinize uğradım kimse yoktu haber veremedimopuyorumnanaktan

tubacım hayırşı olsun cnm topiğin

Allah razı olsun canım. artık burdayız tamammı anlaştık mıyerimseniben

tam iyi değilim tubacım adet oluyorum sen nasılsın
1-2-3-4-5adet günlerim
6-7-8-9 klomen kullandım yine derece ölçmedim
7 Şubat Regl 10.gün:36.0
8 Şubat Regl 11.gün:36.0
9 Şubat Regl 12.gün:35.7 /akıntı
10 Şubat Regl 13.gün:36.0 /su gibi akıntı (ovulasyon testi koyusundan çok az silik)
11 Şubat Regl 14.gün:36.2 /su gibi akıntı (ovulasyon testi silik) kasıklarda şiddetli ağrı
12 Şubat Regl 15.gün:36.6/ az akıntı (ovulasyon testi silik) :hulya:
13 Şubat Regl 16.gün:36.7/ az akıntı sağ kasığımda iğne gibi batmalar (ovulasyon testi silik)
14 Şubat Regl 17.gün:36.7/ beyaz kremsi akıntı (ovulasyon testi silik) :hulya:
15 Şubat Regl 18.gün:36.7/ çok az akıntı (ovulasyon testi çok silik)
16 Şubat Regl 19.gün:36.8/ sarı akıntı :hulya:
17 Şubat Regl 20.gün:36.8 /sarı akıntı
18 Şubat Regl 21.gün:36.6 /biraz fazla sarı akıntı
19 Şubat Regl 22.gün:36.7
20 Şubat Regl 23.gün:36.7
21 Şubat Regl 24.gün:36.5
22 Şubat Regl 25.gün:36.7 /gün boyunca baş dönmesi(akıntı)
23 Şubat Regl 26.gün:36.5
24 Şubat Regl 27.gün:?
25 Şubat Regl 28.gün:?beklenmeyen adet tarihim inş. olmam

meleğimburanin geçmişini okuyordum bitirdim. şimdi tablonuza bakmaya gideceğim inş.
bakayım yorumlarız canım)

juli tatlım sorma yaaa çok halsiz oluyrum ve çok yoruluyorum. uzandığım yerden yazmama rağmenkaydirigubbakcemile3

ezelciler size sırnaşık şey
ne bileyim ümidim yokya tubacım allahım inşallah süprizim gelir ohaoldumsmile

hilalciğim ateşin niye düştü yahu doğru ölçtün değil mi
eğer yarın çıkarsa ümitler devam etsin tatlım. geçmiş olsun bitanem. inş bu ay olmaza öbür ay olacak inş.. ama çok belirtin vardı anlamadım???

evet tubacım bende dedim bu tabloya göre kesin hamileyimdir ama daha hala adet olmadım sadece kahverengi lekenmem var hayırlısı bizde artık bu ay deneriz

ee ikiz bebiş taşımak kolay degil tatlım kaydirigubbakcemile3

biz taktık bu ikizlereopuyorumnanaktan
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyler inş... ve sağılıkla hayırlısıyla doğurmayı kucaklamayı inş..
Rabbim hepimizi korusun inş... hayırlı sağlıklı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin hepimize inş..opuyorumnanaktan

ayyyyy ne cok ılerlemıs yoruldum akumaktan
masallh deyım:)

hosbulduk tatlım

sen benı oklavayla dovecen okudum kactım gbı olmasın da daha bır saat oldu kalkalı bebıs yemek yemedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…