evet haziranda korunmayı bıraktım 3 ay sonra hamiş oldum karnımda öldü şimdide hamiş kalmaya çalışıyorum ateşin bayağı iyi diğer topiğinizde okudum 36.7 ve -sonrası hap hamiş kalmış kızlar inş..hamilesindir adet olurkende ateş yükseliyomu düşüyomu?
Canim seninle gunlerimiz yakin benimki de 1 Mart ama 28inde test yapicam. Atesin guzel insallah hamilesindir. Allah olen bebeginin omrunu yeni bebegine versin ins.
Ahhh canim. Kiiz hangimizinki hayirli olacaksa o hamile kalsin. Yerim nevetna olsun demis. Hepimiz olalim ve yerimize ates topigine yenileri gelsin, biz de arada orasi arada burasi evcilik oynayalim.
TUBAAAAAAAA, kiz topik sahibisin, nerdesin?kaydirigubbakcemile3
maşallah ne çok ilerlemşsiniz:))
hemen okuyup geliyorum inş
ilk günden ammma yazmışınız topiğimiz hayırlı uğurlu olsun çok iyi olmuş. soru sormaya gelenlere muhabbet etmekten cevap veremioduk hehehe bozuluolardı sonasormayın bende uzandıydım uyuyakalmışım.
Ben geldim. Uğurlu kademli olsun, eline sağlık Tuba. Öbür tarafa artık sırf atel tablolarımızı koyalım ve yorum yapalım. Boşlamayalım ama muhabbet burada dönsün.
ooo hayirli olsun yeni topigimiz:)
herkese merhaba bu arada..
Ya benim cokk midem bulaniyor, yandim yani daha baslarda boyleerken(
ya kabızlıık çekiyor musunuz kızlar
ben burdayım ama kimse yok çıkayım bari... görüşürüz
kankimde yok özledim onu ..
hilalcım bende hiç bir degişiklik yok karnım hafif agrıyor bugun gögüslerim arada bir sızlayıp geçiyor
merak etme bende gelicem arkandan...
kızlar hepiniz bu ay hamile olursanız kim mart listesini oluşturacak öyle düşünün :) dolu tarafa bakın :)
tubacım hadi kalk saat 11 oldu bukadar uyunurmu tatlım
teyzesinin güllerini bekliyorum yoksun akşamdan beri dinlenmişsindir artık...
Tubacım hamileliğinde,:CüvCüv: topiğinde hayırlı olsun. :enbuyukkk:
Çizelge de yapmasan haberimiz olmayacaktı,çizelgenden gördüm,çok sevindim.Tebrikler
Allah sağlıkla kucağın aalmayı nasip etsin,Hayırlı evlat versin inşallah opuyorumnanaktan
tubacım hayırşı olsun cnm topiğin
tubacım hoşgeldin
Hoşgeldin tuba
aynen:roflol:
amin inş hayırlı olur.
hoşgeldin tatlım. hakkımızda hayırlı olsun inş..
hepimizin topiği birlikte karra verdikopuyorumnanaktan
amiiin inş canım benim..
midem bulandığında gülüyorum ben seviniyorumfisfisfis iyicene pisikopata bağladımdelikafadulden
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeetkaydirigubbakcemile3
kayısı ve bol su bu derdin ilacı:)))
canım benim ne yapayım bütün gün bekledim kimse yoktu ben de sıkıldım:))) biraz dinlendim, yemek yaptım, yedik içtik derken ezel başladı, sonrada uyudum:)))olumunekankayizsmile
aaaaaaa kızarım bak he şimdiden ne triplere giriyorsunuz hilallealsanaalsanasmile ikinizide alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
kötükedihüsolaelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3
ısırsın o güller senikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:
sağol canım benim. darıısı başınıza inş.
topiğinize uğradım kimse yoktu haber veremedimopuyorumnanaktan
Allah razı olsun canım. artık burdayız tamammı anlaştık mıyerimseniben
ee ikiz bebiş taşımak kolay degil tatlım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?