Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

kızlar bu ayın ilk ateşini ölçmeye başladım 36.8 le başladım ne olacak bakalım sonrası

bende pazardan havuç aldım tavşanlar gibi havuç yiyicem onlar gibi habire doğurucam kaydirigubbakcemile3

hilalcım afiyet olsun canım kabak çekirdegide ye kocanada hergün akşam türk kahvesi içsin öyle yatın..yerimseniben

kabak çekirdeğide yiyiyorum canım bu ay klomene son doğal yollarla yumurtalarımı besliyeceğim tabloları düzenledinizdimi

Tavşanlar çok hızlı çoğalan hayvanlardır. Bu hayvanların çok hızlı çoğalmalarının arkasındaki etken kendisiyle özdeşleşen bitkidir ve bu da havuçtur. Havuç seks hormonlarını aktive eden bir sebzedir. Tavşanın havucu severek tükettiğini hemen herkes bilir. Ancak, havucun cinsel arzuyu tetikleyen özelliğinin olabileceğini düşünmek kimsenin aklına gelmezdi.

Son birkaç yıldan bu yana yapılan araştırmalar havucun hem düşünme gücünü artırdığını hem de iktidarsızlığa karşı önleyici güç olduğunu ortaya koymaya başlamıştır. Havuç, cinsel dürtüyü de artırma özelliğine sahiptir.

ne uyuması kız amca kızı aradı rüyasında bebiş olduunu gömüş anlatı da anlattıbilmiyorumkismile bişey diyemedim valla sadece test yapmışken dağılmasını istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…