- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
kız melike güldürdün beni Allah da seni güldürsün :) denemekte fayda var sağol öptüm. bu arada adım özlem :)
:lepi: kaydirigubbakcemile3 :roflol: Melike Formuna kavuşmuşsun çok güldüm yine
hadi bende kaçar güzeller
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
okumam gereken cüz var. bitirmem lazım canlarım
Kızlar ben de yavaş yavaş gideyim,ip alacam yeni bir model var onu başlayacam elbet biri doğurur :))
Herkese iyi akşamlaarrrrrr
inşallah canım inşallahh bak ben ketıla suyu koyuyom kaynatıyom sonra o suyu tencereye alıyom ve içine bi miktar maydonozu koyup kaynatıyom 5 -10 dakka ve onuda kovaya boşaltıp bi battaniye alıp o buharına oturmaya calışıyom cannım sonrada 15 dak ne duruyosun işte buharı bitene kadar aman yanma sende benim gibi benim kociş gülmekten kırılıyo çıılgın tekemmmm=))sonrada kocişinle beraber olcanım ve hiç kalkma amuda kalkar gibi ayaklarını havaya dik ok canımcımmm biraz acık oldu ama napim kusura bakmayınn=((
ayy canım bende duymuştumm onuu ama ben maydonoz düşüğü tetiklio diyede biliorum ama içince oyle oluo sanırım.. ben bide şeyi anlamadım kızlar soğan kürü yapıyoruz ya eskilerimiz çocuk düşürmek için içerlermiş soğan suyunu hatta hanımın çiftliğinde güllüye içirmişti ya çocuk düşsün diye neydii adı o fettan hizmetçi:)))))ama ibrahim saraçoğluda tam kadının rahmi için yaratılmış bi sebze diyor birçok hastam onunla hamile kaldı diyor ben ikilemdeyim nasıl hem düşük için kullanılıo hemde rahme bebek tutunsun diye bu ay reglim bitti benim 7 gün sonra soğan kürü ardından has zeytinyağı getirttim onunla şu incir küründen yapıcam+preseed + senin şu amuda kalkma olayını denimm bakalım nolucak bu ay yumurta takibine gidicem zaten
ayy melikee az kaldıı hadii bakalımm inş.. canım sen bu ay çok çalıştın yapılacak herşeyide yapmışssın rabbim ol deyivermiştir inşallah(amin)
hamile kalmadan rahim içindeki kistleri temizliyor ama hamile kalınca yaparsan düşük olur
maydanoz da aynı hamile kalmadığından emin olman lazım
mesela adet bitince yumurtlama bitene kadar yap bırak hepsini hangi kür olursa olursa bence umutcum
ayy cok tesekkür ederim ya valla allah razı olsun hepinizden canım çok duygulandım walla duanızı esirgemeyin emiiiii
canım ben hergün meryem duası okuorum burdan ve cevremden bildiğim herkesi duamın sonuna eklıorum ,başkasının ettiği dua daha cabuk kabul olurmuşş ve kendi duanında kabul olabılmesi için ,senin de başkaları için dua etmen daha makbulmüş canım
belki bilenlerimiz vardır ama ben yazayımm şu mübarek günde bebek olması için
1. bol bol istiğfar (tövbe) etmeli,bol bol elhamdülillah denmeli
2. adak adanmalı
3. tevekkül etmeli isyan etmemeli
4.sekine duası,meryem suresi bi kaç tane daha vardı adlarını hatırlayamadım) okumalı
(rabbim katından banada hayırlı bir soy nasip et,sen duaları hakkıyla işitensin)meryem suresının 6-7.ayeti
kıslar benim okuduklarımdam çıkardığım özet bu
birde şunu anlatayım bi çift varmışş 4 yıldır çocukları olmuyormuşş işte peygamberlerimizden birinin yanına gelmişler bizim çocuğumuz olmuo napalım diye oda bol bol dua edin demiş rabbim tarafından bi haber gelmiş biz o karı kocayı coocukla müjdelemedik diye neyse aradan bi kaç ay geçio çift geliyo çok teşekkür ederiz sana senişn dediğin gibi çok dua ettik eşim hamile diyo adam.. peygamberımızde dıokı çift gittikten sonraa yaa rabb sen demiştinki biz bu çifti çocukla müjdelemedık nasıl oldu dıo
rabbimm çok büyük işte diyorkii evet aslında biz o çifte coocuk nasip görmedık ama ikiside okadar çok dua etti yurektenkii bizde onları müjdeledikk demişş herkese umut olsuun kıslar şimfiden herkese hayırlı cumalarrrr
öyle burda da anlatıyorlar hamile kaldı diye ben de yaptım tüpleri açıyor yap ama adetine yakın yapma hamile isen düşük olur
allah razı olsun bitanemm yaaaaa rabbime hep sıgınıp bol dualar ediyoz oda bu mübarek günde kabul eylesin dilerimki ondan yumurtaya can veren rabbim sen büyüksün allahım hayırlı bi evlat nasip eyle ve burdaki tüm anne adaylarının sen yüzlerini güldür diye sabahlara kadar dualar ediyom canım kabul olur inşallah tatlımmmmm
öyle burda da anlatıyorlar hamile kaldı diye ben de yaptım tüpleri açıyor yap ama adetine yakın yapma hamile isen düşük olur
hepimizden olsun canım ,aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?