- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
meleğim nasılsın
saol tatlımmm naber nasıl gidyooooo
bulantılar fena değil oluyor her gün arttı aslında her an boğazımdan çıkacakmış gibi baş dönmelerim oluyor ama olmazsa kendimi kötü hissederim,
dün kısır turşu şalgam ve rus salatası yedim gece tansiyonum 12ye 7 çıktı normalim 10 a 6 dır sonra ölçtğm 13e 8 çıktı korktum limon sıkıp içtim bu sefer 8e 4 e kadar düştü sonra düzeldi ağladım eşim teselli etti bebeğime bişey olur diye korktum kalkınca başım dönüyor midem ağzıma geliyordu saat 4 falandı neredeyse oturarak uyudum daha doğrusu sızdım uzanınca başım daha çok dönüyordu
ateşim çıktı sandım ölçüp durdum çıkmamıştı çok şükür
çok tesekkür ederim canım güzel dileklerin için inşallahhh tatlımm hep beraber hamiş haberleri vermeyi nasip eder rabbim biz elimizden geleni yaptık takdir allahın rabbim ol derse olur canım bekleyip görücez tatlımmm çok saol bak bu arada sen calışmalarmı yapıyosun ya gecelerde hakkaride bi arkads polis esi oda bana özelden msj atmış illam maydonoz suyuna otur 15 dak.sonra esinle beraber ol melike diye bende 3-4 kere oturmaya calıştım 2 kere sanırım oturup esimle beraber oldum isterseniz sizde deneyin kızlar çok kişi söledi yap diye ne bilim bi 10 gün yapın diolar yada yumurtlama günlerine yakın
güle güle juliciğim
memnun olduk özlemciğimopuyorumnanaktan
bu arada melek de görünmedi yahu testini merak ettim
canım ben hergün meryem duası okuorum burdan ve cevremden bildiğim herkesi duamın sonuna eklıorum ,başkasının ettiği dua daha cabuk kabul olurmuşş ve kendi duanında kabul olabılmesi için ,senin de başkaları için dua etmen daha makbulmüş canım
belki bilenlerimiz vardır ama ben yazayımm şu mübarek günde bebek olması için
1. bol bol istiğfar (tövbe) etmeli,bol bol elhamdülillah denmeli
2. adak adanmalı
3. tevekkül etmeli isyan etmemeli
4.sekine duası,meryem suresi bi kaç tane daha vardı adlarını hatırlayamadım) okumalı
(rabbim katından banada hayırlı bir soy nasip et,sen duaları hakkıyla işitensin)meryem suresının 6-7.ayeti
kıslar benim okuduklarımdam çıkardığım özet bu
birde şunu anlatayım bi çift varmışş 4 yıldır çocukları olmuyormuşş işte peygamberlerimizden birinin yanına gelmişler bizim çocuğumuz olmuo napalım diye oda bol bol dua edin demiş rabbim tarafından bi haber gelmiş biz o karı kocayı coocukla müjdelemedik diye neyse aradan bi kaç ay geçio çift geliyo çok teşekkür ederiz sana senişn dediğin gibi çok dua ettik eşim hamile diyo adam.. peygamberımızde dıokı çift gittikten sonraa yaa rabb sen demiştinki biz bu çifti çocukla müjdelemedık nasıl oldu dıo
rabbimm çok büyük işte diyorkii evet aslında biz o çifte coocuk nasip görmedık ama ikiside okadar çok dua etti yurektenkii bizde onları müjdeledikk demişş herkese umut olsuun kıslar şimfiden herkese hayırlı cumalarrrr
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.
EY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAİNATIN BİR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBİM
EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI
EY KİMSESİZLERİN KİMSESİZLERİN KİMSESİ
EY BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBİM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYİ HAKKIYLA BİLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERİMİZİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME RABBİM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VE SİLSİLEYİ ALİYYENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU MÜBAREK İNSANLARI ARAYA VESİLE KILARAK SADECE SENDEN DİLİYOR VE SADECE SENDEN İSTİYORUZ RABBİM.SEN HERŞEYE KADİR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRİNİ BİZLERE DE SUN RABBİM
SENDEN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOKTUR RABBİM
SENDEN GELDİK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBİ
BİZİM DUALRIMIZI KATTINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR YA RABBİ.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
Asenam ayaklarını sıcak tutup minoset falan alsan daha faydalı olur mu?
Dayanılmayacak ağrıların olursa antb alırsın bence
agrı çok yok.. ama bebegın yerleşmesını etkiler mı ? ona takıldım..
Melike duaların için teşekkürler,okudum akşam aminn dedim .Ben de Yasin okudum,inş Rabbim dualarımızı geri çevirmez.
melike_ecesuu inşallah hayırlı haberi alırsın canım
teşekür ederim canım...Aslında sorabileceğin bir doktorun varsa telefonda sorsan daha iyi olurdu,ben pek bu konuda bilgili değilim ama ilaç almaktansa daha doğal o sorunu halletmeyi düşünürüm.
İçin rahat etsin istiyorsan al antbiyotik,iltihap kalmasın hiç değilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?