Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.

EY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAİNATIN BİR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBİM
EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI
EY KİMSESİZLERİN KİMSESİZLERİN KİMSESİ
EY BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBİM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYİ HAKKIYLA BİLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERİMİZİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME RABBİM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VE SİLSİLEYİ ALİYYENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU MÜBAREK İNSANLARI ARAYA VESİLE KILARAK SADECE SENDEN DİLİYOR VE SADECE SENDEN İSTİYORUZ RABBİM.SEN HERŞEYE KADİR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRİNİ BİZLERE DE SUN RABBİM
SENDEN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOKTUR RABBİM
SENDEN GELDİK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBİ
BİZİM DUALRIMIZI KATTINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR YA RABBİ.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

meleğim nasılsın

sagol canım iyiyim sende iyisin maşallah...

saol tatlımmm naber nasıl gidyooooo

iyiy valla ne olsun işte bildigin gibi...

ah canım benim kıyamam sana allahım yardımcın olsun tatlım...
dinlenmene bak...

demek öyle yapsakmı ne kaydirigubbakcemile3 duydugumuz herşeyi yapıyoruz zaten:roflol:

güle güle juliciğim

memnun olduk özlemciğimopuyorumnanaktan

bu arada melek de görünmedi yahu testini merak ettim

canım girdim sitede sorun vardı giremedim sonra yemegimi hazırladım yedik içtik dizi başlamadan bakayım dedim ama sorun devam ediyor...

allah razı olsun canım anlattıgın konuyu başka türlü biliyordum ama aynı yola çıkıyor...

amin...:Saruboceq:

slm canlarım simdi namazımı kıldım ve size bol bol dualar ettim allahım kabul etsin bu mübarek günde geri cevirmesin rabbim inşallah(amin)

Melike duaların için teşekkürler,okudum akşam aminn dedim .Ben de Yasin okudum,inş Rabbim dualarımızı geri çevirmez.

slm kızlar.. nasılsınız... dun hiç giremedim. akşam vs.. eşim evdeydı... o evde olunca açmıyorum pc..

ama bıraz üzgunm.. idrar yolarım galiba üsütmüş.. yanma ve acı var.. ama tam çalişma gunlerimiz...
acaba hafif antibiyotık kullansam ne olur.. yoksa geçmeyecek.. arkadaşım hamile iken doktorun verdıgı ilacı verdi.. onu kulansam ne olr acaba.... yardım lutfen...

ben de diğer aya inş gerek kalmaz ama bal -polen işine girecem,incir de yerim .ınş faydalı olur.

canım rabbim ol dediyse olur artık dicek bi kelime bulmıyom daha fazla.... yok yaa hele bi gecsin canım cıkmaz bende hemen bide gecen ay günümde hasta oldum yaa delik desik ediyolar iki damla kan alıcaz diye damarlarım çok inceymiş babama cekmişim onunda ölemiş beklicem canım ee alıştı çılgın tekeeeeee üst üsteee hilalcimmm ben napimm kedii gibi dolanıyo etrafımdaa yaaa pis pis bakıyo orama burama ben napimm anlamıyo işte

Asenam ayaklarını sıcak tutup minoset falan alsan daha faydalı olur mu?
Dayanılmayacak ağrıların olursa antb alırsın bence

Geçen ay midemde şişkinlik gaz olmuştu,hatta ovulasyondan sonra bulanma olmuştu bir-iki gün. Bu ay hiç bir belirti yok bende ,hatta artık dinlemiyorum bile kendimi.

agrı çok yok.. ama bebegın yerleşmesını etkiler mı ? ona takıldım..

Aslında sorabileceğin bir doktorun varsa telefonda sorsan daha iyi olurdu,ben pek bu konuda bilgili değilim ama ilaç almaktansa daha doğal o sorunu halletmeyi düşünürüm.
İçin rahat etsin istiyorsan al antbiyotik,iltihap kalmasın hiç değilse.

teşekür ederim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…