Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

valla canım bilmiyorum ama ben hamileligi düşünmeye başaladıgımdan beri sadece folbiol çok agrım olursada minoset içiyorum hap kullanma taraftarı degilim julia dedigi gibi doktorun yokmu ona sorsan daha iyi olur..

Melike duaların için teşekkürler,okudum akşam aminn dedim .Ben de Yasin okudum,inş Rabbim dualarımızı geri çevirmez.

amin canım allah kabul etsin bende duamı yaptım geldim hepimiz için allahım açılan ellerimizin dualarını kabul eder inşallah...

Geçen ay midemde şişkinlik gaz olmuştu,hatta ovulasyondan sonra bulanma olmuştu bir-iki gün. Bu ay hiç bir belirti yok bende ,hatta artık dinlemiyorum bile kendimi.

geçen ay bence daha çok dinlemişsindir kendini bu ay umursamadıgın içindir bende bugun kahvaltıdan sonra sonra sanki midem bulandı azıcık gögüslerim sızladı buay ben kendimi dinliyorum galiba...

kızlar nerdesini jüliiiiiiii asenaaa biz kalmışız galibaa

bende geldim ama kimse yok :umursamaz:

tubamda gelmedi daha ecrinde gelmiyor
mügecim valla iyiki söz verdin yani nerelerdesin lmaz:dua et yigenim var oyüzden kızmıyorum sana:umursamaz:

hoşgeldin melekcim canım nasılsın tatlımmmmmmm a.s

evet dinlemeyecem kendimi dedim bu sefer yoksa psikolojik oalrak zaten öyle hissediyorsun.
Bende mide problemi var ,şişkinlik gaz normal her an olabiliyor :)

Mesela geçen gün öğürerek uyandım, bütün gün de midem ağzımdaydı,yandı hep şişkinlik oldu.
Ama sebebi ne biliyor musun? rüyamda öğürüyordum,onun etkisiyle tüm gün öyle dolaştım :))
Ama belirgin bualntıya hiç bişey diyemem.

aaa evet başladım akşam onun fotosu olsa onu da koyardım buraya ,artık bitince koyarım.beyaz,pembe lila yapacam renkelr yakın birbirine ,ebruli gibi olacak , bakalım ilk kimin kızı doğarsa ona verecem :)

Şimdi her şeyi kaydediyorum FF tabloma. Cervixi de kontrol ediorum Emelin dediği gibi pozisyonunda ve açıklığında değişimler oldu,bakalım o gün nasıl olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…