- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
slm kızlar.. nasılsınız... dun hiç giremedim. akşam vs.. eşim evdeydı... o evde olunca açmıyorum pc..
ama bıraz üzgunm.. idrar yolarım galiba üsütmüş.. yanma ve acı var.. ama tam çalişma gunlerimiz...
acaba hafif antibiyotık kullansam ne olur.. yoksa geçmeyecek.. arkadaşım hamile iken doktorun verdıgı ilacı verdi.. onu kulansam ne olr acaba.... yardım lutfen...
Melike duaların için teşekkürler,okudum akşam aminn dedim .Ben de Yasin okudum,inş Rabbim dualarımızı geri çevirmez.
Geçen ay midemde şişkinlik gaz olmuştu,hatta ovulasyondan sonra bulanma olmuştu bir-iki gün. Bu ay hiç bir belirti yok bende ,hatta artık dinlemiyorum bile kendimi.
kızlar nerdesini jüliiiiiiii asenaaa biz kalmışız galibaa
valla canım bilmiyorum ama ben hamileligi düşünmeye başaladıgımdan beri sadece folbiol çok agrım olursada minoset içiyorum hap kullanma taraftarı degilim julia dedigi gibi doktorun yokmu ona sorsan daha iyi olur..
amin canım allah kabul etsin bende duamı yaptım geldim hepimiz için allahım açılan ellerimizin dualarını kabul eder inşallah...
geçen ay bence daha çok dinlemişsindir kendini bu ay umursamadıgın içindir bende bugun kahvaltıdan sonra sonra sanki midem bulandı azıcık gögüslerim sızladı buay ben kendimi dinliyorum galiba...
bende geldim ama kimse yok :umursamaz:
iyiyim melikecim sen nasılsın akşam için tatlı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?