Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Tubacım senin günün 14 şubattı yanlış hatırlamıyorsam..
Ne zaman öğrendin hamile olduğunu,eşine nasıl söyledin?
Merak ettim

güle güle melekcim ben hala adet olmadım ama tansiyonum çok düşük bende gidip uyuyacağım listeye ovulasyon testide eklermisin bitanem opuyorumnanaktan

Tubacım senin günün 14 şubattı yanlış hatırlamıyorsam..
Ne zaman öğrendin hamile olduğunu,eşine nasıl söyledin?
Merak ettim

canım merhabaopuyorumnanaktan
normal günüm 14 şubattı ama ateş ve ovulasyon testi ile 20. gün ovulasyon olduğunu onayladık. ve üzerine 14 koyunca 19 şubata kaydı günüm. belirtiler erkenden haber verinceaklinialirimsmile bende adet gününden 1 gün önce sabahleyin test idrar testi yaptım. 1 dakika içinde pozitifi görünce hemen eşimi uyandırıp gösrterdim şükür secdesi yaptık veopuyorumnanaktan birbirimize bakıp bakıp güldükopuyorumnanaktan
akşamleyin kan testiyle de onayladık hamdolsun şükürler olsun
darısı başınıza inşopuyorumnanaktan

aslında evde olmasaydı hediye paketiyle idrar ve kan testini veermeyi düşünmüştüm ama olmadı:)))olsun beraber öğrendik daha güzel, evde olmasa da akşama kadar saklayamazdım emiinim bundankaydirigubbakcemile3

ayy çok güzel yaazemuszemus Sonunda yüzün gülmüş :))
Darısı başımıza olsun.:Saruboceq:

aslında evde olmasaydı hediye paketiyle idrar ve kan testini veermeyi düşünmüştüm ama olmadı:)))olsun beraber öğrendik daha güzel, evde olmasa da akşama kadar saklayamazdım emiinim bundankaydirigubbakcemile3

Evet hediye paketi ve kargo benimde hayalim ama bu gidişle zor gibi.
Herşeyden geçtim yeter ki hayırlısıyla olsun da başkalarına süpriz yaparak söyleme hayalimden de vazgeçerim

canım benim hakkımızda hayırlısı olsun inş.. ben 3 yıldır bekliyordum, sizinde olur inş gönlünüzü ferah tutun. en azimli, en kararlı ve en çok çalıştığımız ayda OL DEDı RABBıM

ben geldim:)
Hilalcim uzme sakin canini, yani demistik gibi olacak zaten sen de oyle diyordun ya, yumurtlamadan sonrai iliski olunca hani ihtimalde azalmisti hani.. bu aya duzenli ates olcme ve ovulasyon testi veririyoruz, ve de duzenli calisma.. receteden bu..:)

melekcim atesin ben dedim dun basamak basamak artiyor, eger bu 3 gunde dusus olmazsa guzel haberler aliriz gibime geliyor.

iremcim senin ates tablon da guzel, gerci demissin benim hep oyle gidiyor diye, belki son 3-4 gunde bir degisiklik olur atesin artar:)

Tubiscim, ben evde kaldim bugun dedim cok midem kotu evden calisacagim..
ondan bir yandan yataktayim bir yandan da calisiyorum:)

reçetmemi uyguluyacağım sabırsızım evet dediğin gibi çok çalışmadık ovulasyon gününüde kaçırınca olmadı hayırlısı herşeyin sen neyapıyosun bebiş nasıl

hoşgeldin mügeciğim..
olsun olsun mide bulantısı iyidir:))
benim midem bugün biraz iyi diye ağlayacağım nerdeyse çok moralim bozuldu:)))
hep buulansın ekşisin istiyorum bebişim kendini, iyi olduğunu hep hissettirsin inş istiyorum..

ben de senin gibi hep uzanarak okuyorum yazıyorum:)) ne yapayım bebişime bişey olmasın diye dikkat ediyorum önlemimi alıyorum. tedbir bizden takdir Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…